Meniu

Nefrologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu o hipertensiune arteriala incontrolabila si cu infectii recurente ale rinichilor, situatie in care medicul de familie iti recomanda sa apelezi la ajutorul unui cabinet de nefrologie din Pitesti? Este important de mentionat ca rinichii contribuie semnificativ la eliberarea unui hormon care regleaza tensiunea arteriala. In cazul in care acestia sufera anumite tulburari, este posibil ca efectul sa fie resimtit si asupra tensiunii prin fluctuatii anormale. Daca hipertensiunea arteriala este insotita si de tulburari ale tractului urinar, cel mai probabil este vorba despre o afectiune renala care trebuie sa fie tratata cat mai curand in cabinetul de nefrologie. 

Spre norocul locuitorilor din Pitesti, exista numeroase clinici cu aceasta specialitate unde poti efectua investigatiile necesare, in urma carora poti primi un diagnostic precis. Daca nu stii inca la care clinica sa mergi, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt cele cinci clinici din orasul tau pe care ti le recomandam si despre care vei afla mai multe informatii in cele ce urmeaza.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Pitesti?

Daca vrei sa fii la curent cu tarifele practicate pentru o consultatie de nefrologie in Pitesti, te indrumam sa parcurgi tabelul de mai jos in care iti prezentam toate preturile actualizate. Asadar, afla care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti, dar si care sunt denumirile unitatilor medicale cu aceasta specialitate din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Irimia
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Medici competenti
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
Clinica Sanamed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate si seriozitate
 • Profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta si rapida
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
Clinica Forte Vita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Medic primar nefrolog
 • Dedicare si implicare
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
Muntenia Hospital
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii precise
 • Plan eficient de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Medicover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Dotari moderne
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Servicii de calitate
 • Gestionare deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in nefrologie in Pitesti

Disfunctiile tractului urinar pot anunta prezenta unor afectiuni renale care trebuie sa fie consultate si investigate cat mai curand in cabinetul de nefrologie din Pitesti. Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top al celor mai frecventate unitati medicale din orasul tau la care poti merge cu incredere. Iata care sunt:

1. Dr. Irimia – NephroCenter

Dr. Irimia – NephroCenter este un centru de dializa si nefrologie din Pitesti catre care isi indreapta atentia toti pacientii care se confrunta cu afectiuni renale. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din medici cu o buna pregatire si experienta vasta in domeniu: dr. Claudia Neacsu, medic primar si medic sef al centrului, dr. Luminita Nedelcu, medic primar si dr. Hermina Matei, medic specialist. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea si dr. Camelia Tinca, medic primar in anestezie si terapie intensiva. Saloanele sunt echipate cu 2,3 sau 6 paturi, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, astfel incat sa asigure rezultatele dorite si un nivel ridicat de confort.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 300 lei.

Conform recenziilor din mediul online, multi dintre pacientii care au frecventat acest centru se declara multumiti de modul in care au fost primiti si de modul in care au fost tratati. Unitatea medicala este dotata cu aparaturi de inalta performanta, ce au drept scop vindecarea si insanatosirea pacientilor. De asemenea, diagnosticarea este corecta, multumita competentei si experientei vaste de care medicii dau dovada. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Irimia – NephroCenter
Vezi Pareri

2. Clinica Sanamed

Clinica Sanamed este o unitate medicala multidisciplinara din Pitesti la care pacientii cu diverse afectiuni, printre care se numara si cele nefrologice, apeleaza pentru a fi tratati si corect investigati de specialisti. In cadrul acestui departament, vei face cunostinta cu dr. Iuliana Ciocanea si dr. Elena Diana Toma, medici cu experienta vasta in domeniu, care asigura un impact pozitiv asupra tuturor pacientilor care calca pragul clinicii. Printre investigatiile care pot fi efectuate se numara si; ecografia renala, ecografia aparatului urinar, analize specifice de evaluare a functiei renale, dar si investigatii de imagistica de inalta rezolutie. De asemenea, in atributiile medicilor intra urmatoarele: diagnosticare rapida si precisa, proceduri minim invazive, prioritizarea sigurantei pacientului si monitorizarea patologiilor nefrologice prin intermediul aparaturilor de ultima generatie.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au fost tratati cu amabilitate, seriozitate si profesionalism. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta si rapida, ceea ce duce la elaborarea unui plan personalizat de tratament. Toate acestea au ca scop insanatosirea pacientului. In plus, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna. 

3. Clinica Forte Vita

Clinica Forte Vita este o institutie medicala multidisciplinara din Pitesti pe care multi pacienti o iau in considerare, multumita bunei pregatiri a medicilor, acestia avand sansa de a primi un tratament corespunzator pentru afectiunile nefrologice cu care se confrunta. Daca optezi pentru Clinica Forte Vita, vei face cunostinta cu dr. Paul Gusbeth Tatomir, medic primar in nefrologie si doctor in medicina. Acesta este cel care coordoneaza departamentul, punand in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, intocmirea referatului de specialitate, monitorizare Holter TA si eliberarea retetelor medicale aferente. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicul reuseste sa asigure un diagnostic corect, dar si solutii personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Judecand dupa recenziile postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei clinici se declara multumiti. Departamentul de nefrologie este echipat in mod corespunzator, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament cat mai bine personalizat in functie de patologiile pacientului. De asemenea, in cadrul acestui departament activeaza si un medic primar, care isi desfasoara activitatea cu dedicare, implicare si profesionalism. In plus, atmosfera este primitoare, fiecare pacient simtindu-se in largul sau. 

4. Muntenia Hospital

Daca esti in cautarea unui spital privat din Pitesti unde sa poti beneficia de servicii de nefrologie, Muntenia Hospital ar putea fi o varianta pe care ai putea sa o iei in considerare. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Luminita Nedelcu, medic specialist nefrologie. Este absolventa a Facultatii de Medicina Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie  „Victor Babes” din Timisoara, a urmat rezidentiatul la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara, ulterior lucrand in Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde a dobandit si functia de medic specialist. Din anul 2019, colaboreaza cu Muntenia Hospital, asigurand servicii de inalta calitate pentru pacientii cu diverse afectiuni renale.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestui spital se declara multumiti. Departamentul de nefrologie este echipat cu aparaturi de inalta performanta, astfel incat investigatiile sa fie precise, iar diagnosticarea corecta. De asemenea, medicul specialist da dovada de o buna pregatire in domeniu si experienta vasta, asigurand un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

5. Medicover

Ultima varianta, dar nu cea din urma, reteaua de sanatate Medicover, care are sediu si in orasul Pitesti, este o alta optiune pe care pacientii o pot lua in considerare daca vor sa beneficieze de o consultatie de nefrologie la un cabinet de specialitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea doi medici cu experienta vasta: dr. Liliana Monica Bivol, specializata atat in nefrologie, cat si in medicina interna si dr. Paul Bruno Gusbeth Tatomir, specializat in nefrologie. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta, investigatiile sunt precise, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui plan eficient de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 200 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada stand in cele peste doua sute de recenzii publicate in mediul online. Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile de care cadrele medicale dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Acestea au la dispozitie dotari moderne cu ajutorul carora investigatiile sunt ireprosabil realizate. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Concluzii

Esti din Pitesti si ai luat hotararea de a merge la un cabinet de nefrologie din oras pentru a beneficia de investigatiile necesare si pentru a afla care este, de fapt, problema de care suferi? Atunci ne bucuram sa iti prezentam cele cinci unitati medicale de mai sus unde vei fi tratat corect, multumita bunei pregatiri a medicilor, dar si aparaturilor de inalta performanta. Nu amana vizita la medic si nu iti neglija sanatatea.