Meniu

Nefrologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile de mictiune, durerea lombara si infectiile urinare sunt unele dintre cele mai frecventate simptome manifestate de pacientii cu afectiuni renale serioase, motiv pentru care, daca te confrunti si tu cu astfel de situatii, te incurajam sa apelezi cat mai curand la cabinetul de nefrologie din Tulcea. Sanatatea trebuie sa fie prioritara pentru toata lumea, asa ca, cel mai bine ar fi sa iti faci programare la un cabinet de specialitate inainte ca afectiunea sa se agraveze, iar optiunile de tratament sa se limiteze. Problemele renale incep sa fie din ce in ce mai raspandite in randul pacientilor din cauza unui stil alimentar neadecvat. Mezelurile, produsele semipreparate, maioneza, bauturile carbogazoase si produsele afumate sunt doar cateva dintre alimentele care favorizeaza aparitia afectiunilor renale. 

Daca si tu consumi astfel de produse in mod regulat si locuiesti in Tulcea, asigura-te ca mergi cel putin o data pe an la cabinetul medicului nefrolog pentru a afla daca ai dezvoltat intre timp patologii ale aparatului urinar. Iata care este clinica la care iti recomandam sa mergi.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Tulcea?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la cabinetul de nefrologie din Tulcea, mai jos ti-am pregatit un tabel cu tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate. Afla, de asemenea, care este si denumirea clinicii la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NephroCare
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii ireprosabile
  • Investigatii precise
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament personalizat
  • Act medical de incredere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de nefrologie in Tulcea?

Grija pentru sanatate se poate traduce si prin vizite regulate la cabinetul de nefrologie in Tulcea. Consultatiile si investigatiile efectuate cu regularitate te pot ajuta sa afli in timp util daca te confrunti cu afectiuni renale. Conform statisticilor, daca patologia renala este depistata cand inca se afla in faza incipienta, sansele ca tratamentul sa aiba succes sunt maxime. Tocmai de aceea te incurajam sa iti faci o programare cel putin o data pe an la cabinetul doctorului nefrolog, cabinet despre care iti vom vorbi mai multe in cele ce urmeaza:

Fresenius NephroCare

Fresenius NephroCare este un centru de dializa cu sedii raspandite in diverse orase din tara, printre care se numara si Tulcea, in cadrul caruia pacientii au sansa de a opta si pentru o consultatie de nefrologie. In cadrul acestei unitati medicale, isi desfasoara activitatea dr. Cecilia Jitea, medic sef cu o buna pregatire in domeniu, experienta vasta in tratarea pacientilor bolnavi de afectiuni renale si Anisoara Nicolae, asistent sef, care se asigura ca actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de nevoile fiecarei persoane in parte. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente performante, investigatiile puse in aplicare sunt intotdeauna precise, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Unitatea medicala este apreciata de pacienti, datorita serviciilor ireprosabile puse in aplicare pentru acestia. Investigatiile efectuate sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de patologiile si istoricul medical al fiecarui pacient in parte. Tocmai de aceea, rezultatele obtinute sunt mereu pe masura asteptarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Fresenius NephroCare
Vezi Pareri

Concluzii

Iti doresti sa mergi la un cabinet de nefrologie din Tulcea pentru a efectua toate investigatiile necesare si pentru a obtine un diagnostic corect? Atunci unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol este exact ce ai nevoie. Apeleaza cu incredere la cadrele medicale specializate in domeniu si afla din timp ce poti face pentru a-ti insanatosi rinichii, dar si pentru a preveni aparitia afectiunilor renale periculoase.