Meniu

EEG Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul neurolog sa faci o electroencefalograma (EEG) in Arad, dar nu stii exact in ce consta si vrei sa afli mai multe informatii? Ei bine, ai ajuns in locul potrivit, pentru ca iti vom prezenta pe scurt care este procesul sau de functionare. Electroencefalograma este o investigatie folosita deseori pentru diagnosticarea tulburarilor neuronale si cerebrale, cum ar fi epilepsia, si dureaza intre 45 si 120 de minute. Aceasta poate fi pusa in aplicare in timpul somnului sau cu privare de somn, folosindu-se diverse tehnici de stimulare precum hiperventilatie sau stimulare luminoasa. Daca medicul considera ca este necesar, pe langa inregistrarea electroencefalogramei se poate efectua si inregistrarea video, care poate prelungi durata investigatiei pana la 72 de ore. Metoda de explorare functionala se utilizeaza inca din anul 1929 si este importanta pentru detectarea problemelor din activitatea electrica a creierului. De exemplu, cand pacientul este in coma, se pune in aplicarea aceasta examinare pentru a se verifica activitatea sa cerebrala. 

Spre norocul locuitorilor din Arad, exista doua unitati medicale in cadrul carora se desfasoara electroencefalograma, nefiind nevoie sa se deplaseze in alte orase ale tarii. Citeste in continuare si descopera care sunt acestea, dar si cat de pregatiti sunt medicii care le efectueaza.

Cat costa o investigatie EEG in Arad?

Daca ai ajuns pana aici, in mod clar iti doresti sa afli care sunt tarifele practicate pentru o investigatie EEG in Arad. Din fericire, in tabelul de mai jos iti vom prezenta care sunt tarifele precise si actualizate ale acestei examinari, dar si care sunt unitatile medicale care sunt specializate in efectuarea sa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Centrul Rubio
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret EEG 350 Ron
 • Medici profesionisti
 • Buna pregatire
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Gestionarea deficitara a programurilor
Spitalul Judetean
250 Ron
 • Pret EEG 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Buna pregatire
 • Implicare si seriozitate
 • Profesionalism
 • Echipamente performante
 • Act medical corect
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in EEG in Arad

Investigatia EEG in Arad este una dintre cele mai recomandate examinari de catre medicul neurolog, mai ales atunci cand suspecteaza ca pacientul se confrunta cu o afectiune neurologica, dar nu are dovada concreta. Datorita rezultatelor precise pe care le ofera, diagnosticarea este intotdeauna una corecta, permitandu-i medicului sa stabileasca un plan eficient de tratament. Parcurge articolul pana la final si afla care sunt cele doua unitati medicale unde poti efectua investigatia si unde poti primi un diagnostic precis:

1. Centrul Rubio

Vrei sa apelezi la ajutorul unui cabinet de neurologie din Arad pentru a efectua investigatia EEG in conditii sigure si sub atenta supraveghere a medicului expert? Atunci centrul Rubio este optiunea catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a obtine rezultatele dorite. Departamentul de neurologie este reprezentat de dr. Sanda Deme, medic primar, care isi desfasoara activitatea alaturi de as. Mirela Panda, impreuna efectuand electroencefalograma in mod rapid si eficient. Printre problemele de sanatate care pot fi depistate se numara si: epilepsia, tulburarile de somn, traumatismele cerebrale, somnolenta excesiva, tratandu-le ca atare. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul departamentului medical, rezultatele obtinute in urma investigatiei sunt intotdeauna exceptionale, favorizand stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament pe masura. 

Pretul pentru o electroencefalograma este de 350 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Medicii profesionisti si bine pregatiti au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, ceea ce este de un real folos pentru determinarea unui diagnostic corect. Tot in competenta acestora intra si stabilirea unui plan personalizat de tratament, astfel incat pacientii sa se vindece si sa se recupereze rapid. Cu toate acestea, au fost sesizate si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, cu toate ca echipa medicala depune toate eforturile pentru a evita acest lucru. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rubio
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa efectuezi o examinare EEG in Arad. Investigatia este disponibila pentru copii si este efectuata la recomandarea medicilor specialisti in neurologie si psihiatrie pediatrica. Dr. Diana Trifa, medic specialist neurologie pediatrica si medic primar psihiatrie pediatrica in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta recomanda efectuarea acestei investigatii in cazul pacientilor cu sindroame convulsive de diferite etiologii, convulsii febrile, suferinte cerebrale difuze, epilepsie etc. Din fericire, procedura de investigatie poate sa fie efectuata si de catre adulti, unitatea medicala avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide. 

Pretul pentru o examinare EEG este de 250 lei in cazul pacientilor care nu se prezinta cu bilet de trimitere. 

Spitalul Judetean este puternic frecventat, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online, majoritatea dintre acestea fiind pozitive datorita serviciilor calitative puse in aplicare. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, implicare, profesionalism si seriozitate, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a se vindeca indiferent cat de severa este problema cu care se confrunta. Multumita echipamentelor performante, actul medical desfasurat este intotdeauna corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Cu toate acestea, timpul de asteptare este unul indelungat. 

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandata examinarea EEG in Arad, cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultate precise intr-un timp scurt. Dovada calitatii actului medical sta in recenziile pozitive postate in mediul online, ceilalti pacienti fiind multumiti de interactiunea cu doctorul, dar si de calitatea serviciilor medicale.