Meniu

EEG Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de epilepsie, iar medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi electroencefalograma (EEG) in Baia Mare pentru a tine sub control afectiunea neurologica? Atunci te incurajam sa-i asculti sfatul si sa efectuezi constant aceasta procedura de investigatie, astfel incat sa afli daca problema de sanatate a evoluat sau daca tratamentul pe care il folosesti da roade si poate fi folosit in continuare. Metoda de examinare a inceput sa fie folosita in anul 1929, avand ca scop principal detectarea problemelor activitatii electrice de la nivelul creierului. Inainte de a efectua aceasta investigatie, trebuie sa te asiguri ca discuti cu medicul de specialitate in legatura cu tratamentele pe care le urmezi. Este posibil sa fii nevoit sa iei o pauza de la ele pentru cateva zile. De asemenea, va trebui sa iti speli parul cu o seara inainte de investigatie si sa eviti folosirea gelurilor de par sau a balsamului. In plus, nu consuma alimente sau bauturi care contin cofeina cu 24 de ore inainte de procedura. 

Spre norocul locuitorilor din Baia Mare, in acest oras exista doua unitati medicale in cadrul carora se desfasoara electroencefalograma. Citeste in continuare si afla care sunt acestea, dar si cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela.

Cat costa o investigatie EEG in Baia Mare?

Intrebarea despre tarifele aplicate pentru o electroencefalograma in Baia Mare este des intalnita in mediul online. Pentru a fi la curent cu preturile unei astfel de investigatii, te incurajam sa citesti tabelul de mai jos in care vei descoperi, totodata, si care sunt unitatile medicale unde poti efectua examinarea neurologica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret EEG 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Medic primar in neurologie
 • Buna pregatire
 • Modalitati eficiente de tratament
 • Atmosfera primitoare
Policlinica Sf. Ioan
280 Ron
 • Pret EEG 280 Ron
 • Amabilitate si devotament
 • Empatie si intelegere
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Rezultate exceptionale
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul unitatilor medicale unde poti efectua o investigatie EEG in Baia Mare

Vrei sa mergi la un medic specializat in neurologie, care sa efectueze cu precizie investigatia EEG in Baia Mare? Atunci te incurajam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt unitatile medicale din orasul tau unde poti beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament pe masura. Citeste cu atentie randurile de mai jos si descopera care este, de asemenea, si parerea celorlalti pacienti: 

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala multidisciplinara din Baia Mare, care se afla in topul alegerii lor pacientilor cand vine vorba de servicii de calitate, unde poti beneficia de o investigatie EEG la standarde ridicate de calitate. Departamentul de neurologie dispune de un medic primar cu o buna pregatire in domeniu, dr. Adina Trif, care are competenta de a efectua electroencefalograma si ecografie vasculara cerebrala Doppler. De asemenea, tot in competenta sa intra si desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, eliberarea avizelor medicale pentru diverse fise standard, diagnosticarea corecta a afectiunilor neurologice si elaborarea unui plan de tratament eficient. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. 

Pretul pentru o electroencefalograma este de 250 lei. 

Clinica din Baia Mare, cu cele peste o suta de recenzii pozitive postate de pacienti, este una dintre cele mai frecventate unitati medicale din oras, datorita serviciilor de inalta calitate. Departamentul de neurologie este echipat cu aparaturi de inalta performanta, acest lucru facilitand procesul de diagnosticare. De asemenea, medicul primar care isi desfasoara activitatea in cadrul sau da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand fiecarui pacient modalitati eficiente de tratament. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfantul Ioan

A doua optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare este policlinica Sfantul Ioan din Baia Mare in cadrul careia se pot efectua investigatii EEG. Sectia de neurologie este reprezentata de trei medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Emanuela Brusturean, dr. Tunde Ioja, medici primari si dr. Camelia Bud, medic specialist. Conform informatiilor prezentate pe site, pacientii cu probleme neurologice pot beneficia si de urmatoarele servicii, pe langa electroencefalograma: consultatie de specialitate, ecografie Doppler vascular cervico-cerebral, electromiografie, interpretarea corecta a rezultatelor obtinute prin intermediul investigatiilor, diagnosticarea precisa si elaborarea unui plan eficient de tratament. De mentionat ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de inalta performanta, motiv pentru care actul medical desfasurat este unul impecabil. 

Pretul pentru o electroencefalograma este de 280 lei. 

Amabilitatea, devotamentul, empatia si intelegerea sunt doar cateva dintre calitatile de care personalul medical da dovada si pentru care pacientii se declara multumiti. Unitatea medicala este de renume in oras, datorita serviciilor de calitate, dar si datorita aparaturilor de inalta performanta. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, investigatiile precise, diagnosticarea corecta, iar tratamentul este personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandat sa efectuezi electroencefalograma in Baia Mare, clinicile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultate precise si rapide. Tine cont de informatiile prezentate mai sus si apeleaza cu incredere la cele doua institutii medicale din orasul tau.