Meniu

EEG Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O investigatie EEG in Bucuresti este utila in special in diagnosticul epilepsiei, dar se mai foloseste si in sindromul confuzional, in starile de lesin, tumori, traumatisme cranio-cerebrale, infectii cerebrale. Examinarea ofera informatii utile despre localizarea unei leziuni sau a unui focar declansator al crizelor epileptice.

In Bucuresti, se efectueaza electroencefalograma sau electroencefalografie in mai multe clinici de top specializate in neurologie. Personalul medical specializat si echipamentele de ultima generatie fac ca rezultatele sa fie relevante pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru monitorizarea afectiunilor neurologice. Afla din acest articol unde poti face o programare pentru investigatia care inregistreaza si interpreteaza activitatea electrica din creier.

Cat costa sa faci un EEG in Bucuresti

Pretul unui EEG efectuat in Bucuresti variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
1.350 Ron
 • Pretul pentru EEG porneste de la 1.350 Ron
 • Peste 25 de medici neurologi cu experienta
 • Consultatii si investigatii in toate ramurile neurologiei
 • Neuroimagistica
 • Video EEG de zi sau nocturne (de la 3 ore pana la 48 de ore)
 • Laborator de epileptologie si somnologie
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Consultatii la distanta
Centrokinetic
400 Ron
 • Pretul pentru EEG este 400 Ron
 • Recuperare in cazul afectiunilor ortopedice si neurologice
 • Medici cu experienta
 • Medic neurolog cu competenta in EEG
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Buna organizare si buna comunicare
 • Atentie sporita la nevoile pacientilor
 • Atmosfera placuta
CM Neuro
350 Ron
 • Pretul pentru EEG este 350 Ron
 • Medic neurolog cu o vasta experienta
 • Examinari EEG si ENMG
 • Consultatii neurologice si consiliere
 • Consultanta online
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Buna organizare
 • Bun raport calitate-pret
Centrul Emerald
400 Ron
 • Pretul pentru EEG este 400 Ron
 • Centru medical integrat
 • Tehnologii inovative de diagnostic
 • Peste 50 de cadre medicale
 • Pregatire internationala
 • Nu se respecta programarile
Clinica Eminescu 100
290 Ron
 • Pretul pentru EEG este 290 Ron
 • Doi medici neurologi
 • Servicii decontate de CASMB (inclusiv EEG)
 • 22 de specialitati medicale
 • Personal amabil la receptie
 • Medici cu experienta
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua un EEG in Bucuresti

Daca ai primit recomandarea de la medicul specialist pentru a efectua un EEG intr-o clinica din Bucuresti, iata ce optiuni de top ai la dispozitie!

1. Neuroaxis

Neuroaxis este o clinica de neurologie din Bucuresti in care se efectueaza si EEG. Pacientii beneficiaza aici de consultatii, diagnostic de precizie, de tratament si monitorizare constanta. Medicii neurologi de aici trateaza o gama variata de afectiuni: boala Parkinson, dementa, scleroza multipla, epilepsie, neuropatie periferica, migrene, tumori cerebrale, hernie de disc etc. Investigatiile care se efectueaza sunr de ultima generatie, de la EEG si EMG la ecografie Doppler, polisomnografie, RMN, CT, Holter EKG sau poligrafie respiratorie. In cadrul centrului se efectueaza electroencefalograma video de zi, de 3 si 8 ore, nocturne (de 12 ore) sau de 24 sau 48 de ore.

Pretul unui EEG porneste de la 1.350 de lei (3 ore) si ajunge pana la 5.500 de lei (48 de ore).

Cadrele medicale de la Neuroaxis sunt apreciate pentru profesionalismul, empatia, caldura si competenta de care dau dovada. Pacientii sustin ca au fost consultati aici cu minutiozitate si atentie de catre medici cu experienta si implicati. In plus, bucurestenii sunt impresionati si de modul cum arata clinica, de varietatea serviciilor de neurologie si de echipamentele medicale de ultima generatie utilizate pentru diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor specifice.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Centrokinetic

Poti efectua un EEG si in cele trei clinici Centrokinetic din Bucuresti. Acest centru este specializat in recuperare in cazul afectiunilor motorii (ortopedice si neurologice), oferind o abordare integrata. Durata standard a unui EEG realizat in aceasta locatie este de 20 de minute, dar poate varia in functie de particularitatile fiecarui caz medical. Dr. Laurentiu Simion de la Centrokinetic este medic specialist neurologie cu competente in electroencefalografie (din 2011) si ultrasonografie Doppler cerebrala (din 2014). Medicul a urmat numeroase cursuri de supraspecializare la medici neurologi de renume si a aflat de la acestia moduri noi de a pune diagnostic, in acest domeniu in care medicina evolueaza rapid, iar ca specialist este esential sa fii la curent cu noutatile relevante si de amploare. 

Pretul unei electroencefalograme este de 400 de lei.

Clinicile Centrokinetic din Bucuresti sunt considerate un etalon pe piata serviciilor de neurologie. Oamenii sunt incantati de profesionalismul si competenta de nivel inalt a specialistilor, precum si de numeroasele oportunitati de diagnostic si tratament puse la dispozitie. Buna organizare, atmosfera placuta si modul cum sunt primiti si tratati pacientii sunt alte plusuri pe care bucurestenii le-au notat in mediul online.

3. CM Neuro

CM Neuro pune la dispozitie consultatii, consiliere si investigatii precum EEG si EMG in Bucuresti. Durata unei examinari EEG este aici de aproximativ o ora si se efectueaza doar pe baza indicatiei unui medic sau dupa o consultatie la CM Neuro. Interpretarea investigatiei este oferita, in majoritatea cazurilor, la terminarea investigatiei. In cadrul cabinetului de neurologie se mai efectueaza si studii de conducere nervoasa, de stimulare repetitiva, miografie sau studii tremor. Coordonatorul activitatii din aceasta unitate medicala este dr. Ruxandra Borindel (Filipov), care a lucrat si in cadrul Spitalului de Urgenta „Prof. dr. Gerota” din Bucuresti si in alte spitale importante din Capitala. Medicul a absolvit un curs EEG in cadrul International League Against Epilepsy si are competenta in electroencefalografie.

Tariful unui EEG este de 350 de lei.

Serviciile oferite de CM Neuro sunt pe placut pacientilor, care lauda acest cabinet pentru profesionalismul, empatia si implicarea medicilor in rezolvarea problemelor mai simple sau mai complexe din sfera neurologiei. Dr. Borindel este laudata in recenzii pentru atentia pe care o aloca fiecarui pacient, pentru a-l ajuta sa-si inteleaga, in primul rand, problema de sanatate si a o putea infrunta cu responsabilitate.

4. Centrul Medical Emerald

Emerald este un centru medical integrat de diagnostic neurologic, oncologic si cardiovascular din Bucuresti, in care se poate efectua si EEG. Centrul a fost dat in folosinta in anul 2018 si face parte din Grupul Sofmedica. In centru sunt tehnologii inovative de diagnostic si peste 50 de cadre medicale, in majoritate medici tineri, cu pregatire internationala si medici cu zeci de ani de experienta, ce se pot lauda cu numeroase specializari, in folosul pacientilor cu care intra in contact. In cadrul departamentului de neurologie se efectueaza numeroase investigatii de diagnostic: EEG, EMG, ecografie transcraniana, CT, RMN, teste de memorie, stimulare electrica eTNS si stimulare magnetica transcraniana (TMS).

Pretul unei examinari EEG este de 400 de lei.

Printre lucrurile pe care bucurestenii le apreciaza la Centrul Medical Emerald se numara: profesionalismul medicilor si al personalului, atentia la detalii si la nevoile pacientilor,  serviciile ireprosabile, rezultate rapide in cazul investigatiilor. Sunt insa si persoane care sustin ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este, in unele cazuri, si de doua ore.

5. Clinica Eminescu 100

Pentru efectuarea unui EEG in Bucuresti te poti prezenta si la Clinica Medicala Eminescu 100, un centru de diagnostic si tratament in care sunt prezenti medici renumiti in tara. Sunt 22 de specializari care functioneaza in aceasta clinica, iar aparatura utilizata este de ultima generatie. In cadrul departamentului de neurologie, se efectueaza atat consultatii, cat si electroencefalograma – EEG sau RMN, CT, radiografie si referat medical. Un avantaj important oferit pacientilor este ca serviciile din acest cabinet sunt gratuite, inclusiv EEG, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, pentru ca sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament sunt dr. Ramona Andreea Andrei si dr. Madalina-Cristina Lupascu-, medici specialisti neurologi.

Pretul unei investigatii EEG este de 290 de lei in cadrul Clinicii Eminescu 100.

Opiniile pro si contra despre aceasta clinica sunt numeroase. Unii pacienti au fost multumiti de: personalul de la receptie, amabilitatea si profesionalismul medicilor, serviciile prompte si variate, curatenie. Sunt insa si persoane care sustin ca experienta lor nu a fost una placuta din cauza aglomeratiei si a timpului ridicat de asteptare.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa efectuezi EEG in municipiul Bucuresti, poti lua in considerare aceste clinici bine cotate pe care ti le-am prezentat. In cadrul acestora, sunt medici neurologi cu experienta, unii avand formare internatinoala. In plus, aparatura pe care o utilizeaza este de ultima generatie, oferind rezultate elocvente pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru monitorizarea unei afectiuni neurologice.

Elecroencefalografia ofera informatii valoroase despre activitatea neuronala si se utilizeaza intr-o varietate de contexte si de situatii clinice, de la migrene cu componenta neurologica, tumori cerebrale si accidente vasculare cerebrale, pana la diagnosticarea si monitorizarea epilepsiei si evaluarea starii de constienta a pacientilor aflati in coma. In Bucuresti, se poate realiza aceasta examinare in mai toate centrele medicale dotate cu cabinete de neurologie in care functioneaza aparatura medicala de ultima generatie.