EEG Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Epilepsia, diversele afectiuni neurologice, tulburarile de somn si suspiciunile de tumori pot fi investigate cu autorul electroencefalogramei sau EEC. In Cluj se poate efectua aceasta examinare a activitatii bioelectrice a creierului la una dintre clinicile dotate cu aparatura specifica si personal calificat pentru a realiza procedura.

Orice persoana poate beneficia de EEG, intrucat este o examinare noninvaziva, nedureroasa, cu o durata intre 20 si 40 de minute, care poate oferi indicii valoroase in diagnosticarea si stabilirea tratamentului pentru anumite afectiuni.

Unde poti beneficia de EEG in Cluj?

Nu oriunde se poate realiza EEG in Cluj, intrucat investigatia presupune o anumita aparatura de stimulare si de inregistrare a semnalelor creierului. Clasamentul de mai jos scuteste timp si energie rezervate cautarii unui cabinet pentru electroencefalograma:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Vital Team
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret EEG 300 Ron
 • Spatiu placut, ingrijit
 • Medici caracterizați de profesionalism si rabdare
 • Amabilitate si grija fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
Centrul de Epilepsie si Monitorizare EEG
270 Ron
 • Pret EEG 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate din partea medicilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Grija personalului fata de pacientii cu epilepsie
Interservisan
160 Ron
 • Pret EEG 160 Ron
 • Ambient placut, curatenie
 • Servicii de calitate
 • Personal medical amabil
 • Exista intarzieri in programari
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Dr. Teodor Fischer
200 Ron
 • Pret EEG 200 Ron
 • Medic profesionist si amabil
 • Management deficitar al programarilor
 • Timp de asteptare foarte mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor unde poti face EEG in Cluj

Lista urmatoare cuprinde toate aspectele utile pe care un pacient ar dori sa le cunoasca atunci cand alege serviciile medicale ale unei clinici pentru un EEG in Cluj: profilul si orientarea centrului medical, preturile procedurii si o sinteza a parerilor care exprima gradul de satisfactie a clientilor in urma experientelor avute.

1. Vital Team

Se poate realiza EEG la centrul medical Vital Team, specializat in domeniul Neurologiei si Psihologiei, care activeaza de peste 21 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Cluj. Echipa formata din specialisti in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie si psihologie colaboreaza pentru a diagnostica afectiunile si tulburarile sistemului nervos.

Pretul pentru un EEG la aceasta clinica este de 300 lei.

Pacientii care au trecut pragul centrului Vital Team s-au declarat multumiti de spatiu ingrijit si placut amenajat si se serviciile de calitate. Ei apreciaza profesionalismul si rabdarea medicilor, amabilitatea si grija fata de pacienti. De asemenea, este mentionata eficienta tratamentului recomandat si aplicat aici.

Vezi parerile pacientilor despre Vital Team
Vezi Pareri

2. Centrul de Epilepsie si Monitorizare EEG

Centrul de Epilepsie si Monitorizare EEG din Cluj este un centru medical specializat in epileptologie, tulburari de somn si constienta alterata. Orientarea principala a clinicii, cu sedii in alt 8 orase mari din Romania, este de a identifica si promova solutii eficiente pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu epilepsie. Exista aici si o retea de telemedicina pentru epilepsie.

Tarifele pentru investigatiile EEG sunt afisate pe pagina web a clinicii din Cluj si depind de durata si complexitatea procedurii. Pentru un video EEG standard cu stimulare luminoasa si hiperventilatie, pacientul va plati 270 lei. Preturile pentru un EEG de 2 ore pana la 12 ore variaza intre 500 si 2200 lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii sunt multumiti. Ei remarca profesionalismul si seriozitatea medicilor, aparatura de ultima generatie si grija fata de pacientii cu epilepsie.

3. Interservisan

Centrul Medico-chirurgical Interservisan Gheorgheni, cu o traditie de aproape trei decenii pe piata serviciilor medicale din Cluj pune la dispozitia pacientilor o gama bogata de consultatii si investigatii, printre care si EEG. Este prima clinica particulara cu actionar unic din Romania si a fost inaugurata de prof. univ. dr. Teofil Pop.

Tariful pentru o electroencefalograma in acest centru este de 160 lei

Referitor la serviciile prestate la aceasta clinica, opiniile sunt impartite. Sunt pacienti care mentioneaza ambientul placut, curatenia, serviciile de calitate si personalul amabil. Exista si o serie de pareri mai putin favorabile, potrivit carora timpul de asteptare este mare, chiar cu programare. Totodata, comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit.

4. Dr. Teodor Fischer

Dr. Teodor Fischer, medic primar neurolog, este doctor in stiinte medicale, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca si detine competente in efectuarea investigatiilor de EEG. Medicul are peste 10 ani de experienta in electromiografie.

Pentru o electroencefalografie (EEG), cabinetul percepe 200 lei.

Pacientii care au reusit sa obtina o consultatie la dr. Fischer au lasat cateva recenzii favorabile, in care mentioneaza ca medicul e profesionist si amabil. Multe pareri se refera la slaba gestionare a programarilor si la timpul de asteptare foarte mare la cabinet.

Concluzii

In privinta unei investigatii neurologice atat de utile precum electroencefalografia sau EEG, Clujul nu isi dezamageste pacientii. Se poate efectua examinarea la una dintre clinicile si cabinetele din orasul transilvanean, in care exista aparatura de specialitate si medici calificati sa o foloseasca si sa interpreteze corect rezultatele, pentru stabilirea diagnosticului si indicarea celui mai potrivit tratament.