Meniu

EEG Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru examinarea activitatii neurologice se recomanda efectuarea electroencefalogramei (EEG) in Constanta, o investigatie adesea recomandata de medicii neurologi pentru evaluarea functionarii creierului, dar si pentru stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, metoda de examinare este folosita si pentru monitorizarea afectiunilor cronice existente, astfel incat sa nu existe riscul ca sanatatea pacientului sa fie pusa in pericol. Printre patologiile neurologice existente se numara si epilepsia, de care tot mai mult pacienti au ajuns sa sufere in prezent. Principalul simptom care ar trebui sa dea de gandit este senzatia de amorteala din cauza necunoscuta la nivelul membrelor care poate indica prezenta unor leziuni in zona capului sau chiar ale unor tumori ale creierului. Bineinteles, acest simptom trebuie sa fie insotit si de dureri intense si constante de cap, senzatie de confuzie permanenta, tulburari de somn si dificultati in vorbire. Din fericire, investigatia nu este dureroasa, nu implica instrumente ascutite, iar pacientul este tot timpul atent monitorizat de medicul specialist. 

Daca locuiesti in Constanta si ai primit recomandarea de la un medic de a face o electroencefalograma, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul si sa gasesti o unitate medicala specializata in astfel de investigatii. In continuare, pentru a-ti simplifica munca, iti vom prezenta un top 3 al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din oras. 

Cat costa o investigatie EEG in Constanta? 

Inainte de a merge la cabinetul de neurologie din Constanta pentru efectuarea investigatiei EEG, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate, mai ales cand vine vorba de efectuarea unei examinari atat de importante. Mai jos, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate, dar si cu denumirile clinicilor la care poti apela in orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Cermed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret EEG 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Rezultate rapide
 • Diagnostic corect
 • Medici bine pregatiti
 • Atmosfera primitoare
Neurology Clinic
180 Ron
 • Pretul pentru investigatia EEG porneste de la 180 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rezultate precise
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica 360
100 Ron
 • Pret EEG 100 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Servicii calitative
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei unitati medicale specializate in investigatia EEG in Constanta 

Afectiunile neurologice trebuie sa fie atent investigate si analizate in cadrul cabinetului de  specialitate, prin intermediul investigatiei EEG pe care medicul o poate recomanda atunci cand nu are la dispozitie toate informatiile necesare pentru a stabili un diagnostic corect. Investigatia este comuna si nu provoaca durere. Poate fi aplicata chiar si copiilor despre care se suspecteaza ca s-ar putea confrunta cu astfel de afectiuni. In continuare, te incurajam sa citesti ce ar trebui sa stii despre clinicile din orasul tau pentru a afla daca sunt potrivite pentru tine sau nu:

1. Cermed

Cermed este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Constanta pe care multi pacienti o iau in considerare datorita serviciilor de inalta calitate, dar si datorita investigatiilor precise, cum ar fi cea EEG, efectuate la o calitate superioara. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Elena Ionita, dr. Dumitru Naum si dr. Oana Plesescu, medici specialisti, care au competenta de a efectua investigatii EEG, dar si de a le interpreta in mod corect cu scopul elaborarii unui plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. Pe langa efectuarea electroencefalogramei, medicii mai aplica si testarea fortei musculare, dar si testarea sensibilitatii pentru un diagnostic precis. Din fericire, pentru ca unitatea medicala se afla o relatii contractuale cu CAS, consultatiile de specialitate sunt decontate pentru pacientii asigurati medical. 

Pretul pentru o electroencefalograma este de 100 lei. 

Unitatea medicala este puternic frecventata in Constanta, dovada stand in cele peste 600 de recenzii postate in mediul online, acestea fiind cu precadere pozitive, datorita faptului ca serviciile prestate de medici sunt ireprosabile. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, investigatiile efectuate sunt intotdeauna precise, rezultatele obtinute sunt rapide, ceea ce contribuie la stabilirea unui diagnostic corect intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, depunand toate eforturile necesare pentru ca pacientii sa se bucure de o atmosfera primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Cermed
Vezi Pareri

2. Neurology Clinic

Neurology Clinic din Constanta are ca obiect principal de activitate neurologia, sectie medicala in care se pot efectua si investigatii EEG la standarde ridicate. In cadrul acestei unitati medicale isi desfasoara activitatea dr. Silvia Popi, doctor in stiinte medicale, dr. Paula Nicoleta Untaru, competenta ecografie Doppler carotide, medici primari, dr. Alina Jdirea, competenta ecografie Doppler carotide, dr. Cristina Elena Ionita, competenta in electromiografie si potentiale evocate si dr. Bogdan Apostolescu, specializat in stimulare magnetica transcraniana, medic specialisti. Acestia au capacitatea de a pune in aplicare urmatoarele investigatii neurologice: electroencefalograma computerizata cu harta cerebrala, electromagnetografie cu si fara ac, potentiale evocate vizuale, auditive si somatosenzitive cognitive, ecografie Doppler carotidiana si transcraniana cervico-cerebrala. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate aceste investigatii sunt efectuate cu precizie. 

Pretul pentru o investigatie EEG cu harta cerebrala pentru 15 minute este de 180 lei, iar cea pentru 30 de minute este de 300 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea, precizia rezultatelor si calitatea serviciilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru aceasta unitate medicala. Datorita faptului ca medicii au la dispozitie aparaturi moderne si performante, investigatiile neurologice decurg remarcabil, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate cu precizie. 

3. Clinica 360

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Clinica 360 din Constanta in cadrul careia se desfasoara investigatii EEG, la standarde ridicate de calitate, astfel incat pacientii sa primeasca un diagnostic corect. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este compusa din: dr. Marilena Lucica Leontescu si dr. Ioana Silvia Moraru, medic specialist cu o buna pregatire in domeniu si competenta in efectuarea investigatiilor necesare. Datorita faptului ca institutia este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, investigatiile precise contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Tot in seria de atributii a medicilor intra si elaborarea unui plan corespunzator de tratament pentru vindecarea cat mai eficienta si rapida a pacientului. 

Pretul pentru o investigatie EEG este de 100 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de nivelul ridicat de implicare a personalului medical, dar si de calitatea superioara a aparaturilor utilizate. Cu alte cuvinte, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar tratamentul stabilit este adaptat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna. Singurul minus consta in faptul ca ora programarilor nu este respectata intotdeauna. 

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu in ceea ce priveste efectuarea investigatiilor EEG in Constanta, motiv pentru care in topul de mai sus ti-am prezentat doar unitatile medicale cu o reputatie buna. Judecand dupa recenziile si impresiile pacientilor care le-au frecventat, cadrele medicale sunt competente si bine pregatite, avand la dispozitie toate aparaturile necesare pentru stabilirea unui verdict clar.