Meniu

EEG Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Electroencefalograma in Craiova este o investigatie noninvaziva prin intermediul careia se inregistreaza activitatea bioelectrica a creierului. Cu ajutorul sau, medicul neurolog are competenta si posibilitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si de a-si monitoriza eficient pacientii care sufera de epilepsie. Durata unei astfel de investigatii poate fi de la 20 pana la 40 de minute. Exista posibilitatea efectuarii electroencefalogramei de rutina, de somn sau cu privare de somn, ambulatorie sau video. In cazul electroencefalogramei video, medicul poate observa manifestarile motorii mai ample sau chiar subtile ale pacientului in timpul examinarii, dar si cum se reflecta acestea in activitatea cerebrala. Cu cat investigatia video este mai lunga, cu atat medicul are posibilitatea de a vedea mai clar activitatea electrica a creierului. Important de mentionat este ca procedura nu provoaca niciun disconfort sau durere. Sa folosesc in jur de 20 de electrozi, mici discuri metalice de care sunt atasate fire subtiri, care se aplica pe diverse zone de pe suprafata capului. Acesti electrozi sunt conectati la un aparat de inregistrare care ajuta la transmiterea informatiilor in timp real. 

Daca si tu locuiesti in Craiova si ti s-a recomandat sa efectuezi aceasta investigatie de specialitate, te invitam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt unitatile din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Cat costa o electroencefalograma in Craiova?

Ai luat hotararea de a-ti face o electroencefalograma in Craiova, dar nu stii care sunt preturile practicate pentru aceasta investigatie? Atunci parcurge pana la final tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate, dar si care sunt unitatile medicale catre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Centrul Sanocare
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru o investigatie EEG porneste de la 350 Ron
 • Solutii personalizate
 • Dotari de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Tratamente eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Nivel ridicat de confort
Clinica Speranta
200 Ron
 • Pretul pentru o investigatie EEG porneste de la 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Verdict clar
 • Tratament adecvat
 • Atmosfera primitoare
 • Seriozitatea si profesionalism
Policlinica Elga
150 Ron
 • Pret EEG 150 Ron
 • Seriozitate si implicare
 • Profesionalism si empatie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in eletroencefalograma in Craiova?

Daca si tie ti-a recomandat medicul specialist neurolog sa efectuezi o electroencefalograma in Craiova, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau. Prin intermediul investigatiei, diagnosticarea este intotdeauna corecta, datorita faptului ca informatiile pe care aparatul medical le capteaza despre activitatea electrica de la nivelul creierului sunt precise. In plus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta doar unitati medicale in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Centrul Sanocare

Centrul Sanocare este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova catre care pacientii isi indreapta atentia, datorita faptului ca au posibilitatea de a efectua o electroencefalograma in conditii sigure, sub atenta a supraveghere a medicilor competenti. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Ileana Neaca, medic primar, doctor in stiinte medicale. Aceasta are atestat in ultrasonografie cervico-cerebrala, ultrasonografie generala si speciala si in electroencefalograma. Alaturi de aceasta este prezenta si dr. Andreea Popescu, medic primar, cu o experienta vasta in diagnosticarea si tratarea pacientilor care sufera de afectiuni neurologice. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul acestei clinici, pacientii au posibilitatea de a beneficia de un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile lor. 

Pretul pentru o electroencefalograma porneste de la 350 lei. 

Pacientii beneficiaza de solutii personalizate in functie de problemele medicale cu care se confrunta, acest lucru fiind dovedit si in cadrul recenziilor pozitive publicate in mediul online. Datorita faptului ca medicii au la dispozitie dotari si echipamente de inalta performanta, diagnosticarea este intotdeauna corecta, planul de tratament fiind usor de stabilit. Atmosfera este una primitoare si calduroasa, iar clinica este amenajata placut, aspecte care contribuie semnificativ la un nivel ridicat de confort. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Sanocare
Vezi Pareri

2. Clinica Speranta

Clinica Speranta este o alta unitate medicala din Craiova catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa efectuezi investigatia de electroencefalograma la standarde superioare. In ceea ce priveste departamentul de neurologie, vei face cunostinta cu dr. Laurentiu Ene, medic primar, asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, experienta in cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, competenta electroencefalograma (EEG). Datorita faptului ca medicul are la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea investigatiilor de specialitate, pacientul are posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament in functie de problemele cu care se confrunta. 

Pretul pentru o electroencefalograma incepe de la 200 lei. Consultatia de neurologie si electroencefalograma la pachet costa 400 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive datorita faptului ca medicii se implica in actul medical, asigurand intotdeauna rezultate ireprosabile. Datorita faptului ca au la dispozitie aparatura si echipamente de o performanta inalta, pacientii au posibilitatea de a afla un verdict clar din partea medicului, dar si un tratament adecvat. Atmosfera este primitoare, programarile sunt respectate, toti pacientii fiind tratati cu seriozitate si profesionalism. 

3. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o institutie medicala puternic frecventata din Craiova catre care pacientii isi indreapta atentia cu incredere pentru a beneficia de o electroencefalograma la standarde ridicate de calitate. Departamentul de neurologie este reprezentat de medici cu un impact pozitiv asupra pacientilor cu afectiuni neurologice, datorita bunei pregatiri si experientei vaste pe care au acumulat-o in domeniu. Acestia sunt: conf. univ. dr. Diana Stanca, medic primar, dr. Claudia Dumitrescu, medic primar, competenta electroencefalograma si dr. Cecilia Elena Stemate, medic specialist. Toti cei trei doctori mentionati anterior se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel ca pacientii asigurati medical pot beneficia pentru o consultatie gratuita. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind insotita de un plan personalizat de tratament. Pe langa electroencefalograma cu interpretare, pacientii mai pot opta si pentru o consultatie de specialitate, referat medical, dar si pentru eliberarea unei retete medicale. 

Pretul pentru electroencefalograma este de 150 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Seriozitatea, implicarea maxima, amabilitatea, profesionalismul si empatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta unitate medicala. Fiind dotata cu aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, echipa medicala are competenta de a asigura un act medical ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, au fost intampinate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandat sa mergi la un cabinet de neurologie si sa efectuezi electroencefalograma in Craiova, optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt cele mai bune variante la care poti apela in orasul tau. Afectiunile neurologice pot degenera in complicatii severe daca nu sunt investigate si tratate de un medic de specialitate, asa ca te incurajam sa apelezi la cele trei institutii medicale din orasul tau amintite mai sus pentru a fi intotdeauna cu un pas inaintea bolii.