Meniu

EEG Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat efectuarea unui EEG in Iasi, prin parcurgerea articolului de fata vei afla care sunt clinicile pe care le poti vizita in acest scop si la ce trebuie sa te astepti inainte de investigatie. Scopul electroencefalogramei este de a evalua activitatea bioelectrica a creierului si este folosita adesea in diagnosticarea si monitorizarea epilepsiei.

Cu privire la dotarile clinicilor din Iasi, acestea dispun de aparatura necesara pentru efectuarea mai multor investigatii complexe, printre care se numara si electroencefalograma. Mai mult decat atat, de realizarea serviciilor se ocupa specialisti cu experienta in domeniu, care au dobandit cunostintele de care au nevoie pentru interpretarea rezultatelor obtinute in urma analizelor. 

Cat costa un EEG in Iasi?  

Doar pentru ca modul in care se efectueaza EEG-ul in Iasi este unul destul de similar, indiferent de clinica aleasa, nu inseamna automat ca preturile sunt aceleasi. Tocmai de aceea, noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse tarifele practicate de clinicile din oras pentru electroencefalograma. Uita-te peste ele si vezi care se potriveste cel mai bine bugetului tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Arcadia Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret EEG 500 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Policlinica Providenta
140 Ron
 • Pret EEG 140 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Pachete de servicii
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile unde iti poti face un EEG in Iasi?

In lista de mai jos sunt prezentate doua clinici la care te poti programa, cu scopul de a efectua un EEG in orasul Iasi. Ambele descrieri includ informatii relevante cu privire la aparatura din dotare a clinicilor respective, activitatea medicilor si conditiile de care pot beneficia pacientii. Tine cont de toate aceste aspecte inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia: 

1. Arcadia Medical 

Dotata cu echipamente ultramoderne si un personal medical de elita, clinica Arcadia Medical reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care au nevoie de un EEG de calitate in Iasi. De efectuarea investigatiei se ocupa Dr. Alina Andreea Iacobescu, medic specialist in neurologie. Cu privire la modul in care se desfasoara procedura, durata ei variaza. In general, este vorba de 20-40 de minute, insa pot exista si situatii in care valoarea este depasita. Acest aspect depinde in cea mai mare parte de particularitatile pacientului. Cei care doresc sa se programeze au la dispozitie platforma oferita de Arcadia, unde tot ce trebuie sa faca este sa-si completeze datele de contact, alaturi de specialitatea pentru care vor sa-si faca programarea. Exista si un call center la care pot apela pentru mai multe informatii. 

Pretul investigatiei este de 500 de lei. 

Pe parcursul anilor de activitate, mai multe persoane au trecut pragul clinicii Arcadia Medical si au avut parte de o experienta placuta. In majoritatea cazurilor, aceasta experienta s-a datorat personalului profesionist, care da dovada de rabdare si intelegere. Centrul este curat si are un aspect modern, care inspira incredere. Totusi, mai multe persoane s-au confruntat cu un timp de asteptare ridicat, iar personalul de la receptie nu este suficient de pregatit pentru a gestiona aceste situatii. 

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia Medical 
Vezi Pareri

2. Policlinica Providenta 

Urmatoarea optiune de pe lista este Policlinica Providenta, unde exista mai multi medici primari si specialisti in neurologie, care se pot ocupa de efectuarea EGG-ului in Iasi. Mai exact, din acest departament fac parte Dr. Daniela Marilena Trofin, Dr. Tudor Marcel Genes, Dr. Adina Valcu si Dr. Daniel Naconecinii. De asemenea, policlinica pune la dispozitia persoanelor interesate diverse pachete de servicii, prin intermediul carora acestea pot beneficia de investigatiile de care au nevoie la preturi accesibile. Programarile se pot face online, prin completarea unui formular sau la telefon.

Conform listei de pe site-ul clinicii, pretul electroencefalogramei este de 140 de lei. 

Aspectele pozitive pe care le-au mentionat mai multe persoane in legatura cu Policlinica Providenta sunt curatenia, atmosfera placuta si profesionalismul medicilor. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca au existat neintelegeri cu personalul de la receptie, care nu este suficient de pregatit. Nici programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce duce la un timp ridicat de asteptare.  

Concluzii

In final, ai doua optiuni din care poti alege in ceea ce priveste efectuarea electroencefalogramei in Iasi. Ideal este sa ai in vedere mai multe aspecte legate de activitatea clinicilor inainte de a te programa pentru un consult sau o investigatie, precum pregatirea medicilor, tarifele si experienta prin care au trecut alti oameni inaintea ta.