Meniu

EEG Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care intentionezi sa-ti faci un EEG in Pitesti, dar n-ai idee care este cea mai potrivita clinica pentru tine, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii relevante legate de activitatea medicilor din oras. Exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a-ti face o programare la un medic neurolog, de la experienta acumulata in domeniu, la tarifele practicate. 

Efectuarea investigatiei in Pitesti reprezinta doar primul pas al procesului de vindecare, intrucat pe baza diagnosticului obtinut se va stabili un plan de tratament personalizat. Fiecare caz este diferit, in functie de particularitatile pacientului si tocmai de aceea tratamentul trebuie sa fie unul pe masura. Controlul periodic joaca si el un rol important pentru mentinerea sanatatii. 

Cat costa un EEG in Pitesti? 

Fiind vorba de o investigatie complexa, pretul unui EEG in orasul Pitesti poate sa difere destul de mult de la o clinica la alta. De aceea, noi ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate de medicii neurologi de la mai multe clinici din oras. Uita-te peste aceste preturi si vezi care optiune se potriveste cel mai bine bugetului tau, inainte de a-ti face o programare la o clinica anume: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Clinica Dr. Irimia
350 Ron
 • Pret EEG 350 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Laborator propriu de analize
 • Atmosfera placuta
 • Programari nerespectate
CDT Bratianu
450 Ron
 • Pret EEG 450 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru un EEG in Pitesti: 

1. Clinica Dr. Irimia  

Urmatoarea optiune de pe lista in materie de electroencefalograma in Pitesti este clinica Dr. Irimia, unde isi desfasoara activitatea un medic specialist in neurologie: Dr. Daniela Isbasescu. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, care sprijina efectuarea unor investigatii complexe. Gama de servicii pe care clinica o pune la dispozitia pacientilor este una variata: mai exact, aici se poate efectua o examinare EEG standard, video, inregistrare EEG ambulatorie sau polisomnografie. Clinica este dotata si cu propriul sau laborator de analize medicale, iar programarea se poate face foarte usor cu ajutorul formularului online. 

Cu privire la pretul EEG-ului, acesta este de 350 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Clinica Dr. Irimia au apreciat, pe de-o parte, personalul medical amabil si profesionist si pe de alta parte, atmosfera placuta si aparatura moderna din dotare. Serviciile medicale oferite sunt de inalta calitate, intr-un mediu sigur. Totusi, exista si situatii in care programarile pacientilor nu sunt respectate din diverse motive. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Irimia  
Vezi Pareri

2. CDT Bratianu 

Ultimul loc pe care oamenii il pot vizita in scopul de a efectua un EEG de calitate in Pitesti este Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu. Activitatea lui a inceput in mod oficial in anul 2009, iar de atunci, centrul a continuat sa-si extinda gama de servicii pentru a satisface nevoile tuturor locuitorilor din oras. Persoanele interesate de o programare trebuie sa tina cont de faptul ca acestea se fac doar in timpul programului de lucru. Departamentul de neurologie este alcatuit din doi medici primari cu o ampla experienta in domeniu: Dr. Nicoleta Savu si Dr. Ruxandra Cocea. Pe lista de servicii, pe langa EEG, se mai regasesc consultatia de specialitate, examenul Doppler vascular extra si transcranian si tratamentele injectabile.

Pretul EEG-ului este de 450 de lei. 

Aspectul pe care il apreciaza in mod deosebit oamenii la activitatea cabinetului de neurologie din cadrul CDT Bratianu este calitatea serviciilor prestate aici. Aparatura moderna ii sprijina pe medici sa realizeze investigatii complexe, prin intermediul carora sa le poata oferi pacientilor informatiile de care au nevoie. Chiar si asa, programarile nu sunt mereu respectate. 

Concluzii

In cele din urma, efectuarea EGG-ului in orasul Pitesti este posibila printr-o simpla programare la una din clinicile de mai sus. Rezultatele obtinute in urma investigatiei ii vor ajuta pe medici sa elaboreze un plan de tratament cat mai potrivit, care sa-i sprijine pe pacienti in timpul procesului de vindecare. N-ai de ce sa eziti!