Meniu

Electromiografie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru investigarea detaliata a afectiunilor neurologice, medicul te poate indruma catre efectuarea electromiografiei in Bacau, pentru a putea asigura un diagnostic corect. Aceasta investigatie este o metoda de evaluare a starii de sanatate a muschilor si celulelor nervoase care ii controleaza. Rezultatele obtinute in urma testarii pot indica diverse disfunctii nervoase de natura musculara sau probleme cu transmiterea semnalului dintre nervi si muschi. Cu cat aparaturile folosite sunt mai performante, cu atat rezultatele obtinute sunt mai precise, avand un impact pozitiv asupra diagnosticului stabilit. Astfel, daca te confrunti cu dureri musculare ale caror cauza iti este necunoscuta, iar medicul de familie ti-a recomandat sa efectuezi aceasta investigatie, atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa afli concret daca tulburarea de care suferi este una de natura neurologica sau nu. Timpul de desfasurare a investigatiei este unul redus, variind intre 25 si 40 minute, in functie de cum stabileste medicul specialist. 

Daca si tu locuiesti in Bacau si ai nevoie de o unitate medicala care sa iti ofere acest serviciu medical, iti recomandam sa citesti in continuare pentru a descoperi care clinica din oras este cea care iti poate oferi un diagnostic precis, dar si posibilitatea unui tratament pe masura problemei cu care te confrunti.

Cat costa o electromiografie in Bacau?

Daca ai luat hotararea de a apela la ajutorul medicului neurolog si de a efectua electromiografia in Bacau, cel mai probabil esti curios in legatura cu pretul practicat pentru acest serviciu. Din fericire, pentru a-ti simplifica munca, mai jos ti-am pregatit un tabel in care ai acces atat la pretul actualizat, cat si la denumirea clinicii la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
Gratuit
  • Serviciul este gratuit
  • Servicii de inalta calitate
  • Aparaturi performante
  • Act medical corect
  • Rezultate exceptionale
  • Atmosfera primitoare
  • Curatenie impecabila
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o electromiografie in Bacau?

Sanatatea nu este un subiect de neglijat, mai ales atunci cand suspectezi ca te confrunti cu anumite probleme de sanatate pe baza simptomelor pe care le-ai experimentat in ultima vreme, motiv pentru care te incurajam sa fii la curent cu toate investigatiile necesare, cum ar fi electromiografia in Bacau, pentru a nu fi luat prin surprindere de o posibila problema severa de sanatate. Asa cum ti-am promis si mai sus, in continuare iti vom prezenta o unitate medicala specializata in neurologie, in cadrul careia pot fi efectuate toate investigatiile necesare, astfel incat sa ai posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament eficient. Iata tot ce trebuie sa stii despre clinica din orasul tau:

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau este o unitate medicala la care poti apela cu incredere datorita personalului medical expert, dar si datorita echipamentelor performante folosite in desfasurarea unei electromiografii de calitate. In cadrul acestui compartiment isi desfasoara activitatea: dr. Lazar Doina, dr. Adorjan Biro, dr. Roxana Georgiana Matei, medici primari, dr. Maria Chiriac, medici primari competenti in efectuarea ecografiei Doppler cerebro-cervicale, dr. Sorin Gabriel Stancicu, medic specialist. Cabinetul se afla la etajul al treilea in compartimentul medico-chirurgical al Spitalului Judetean de Urgenta si are in componenta 80 de paturi (77 de paturi pentru spitalizare continua si 3 paturi pentru spitalizare de zi), in 12 saloane. Datorita faptului ca se folosesc doar aparaturi de ultima generatie, investigatiile sunt intotdeauna precise, diagnosticarea corecta, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de un tratament personalizat in functie de problemele cu care se confrunta. 

Serviciul pentru electromiografie este disponibil în mod gratuit.

Unitatea medicala a primit peste trei sute de recenzii in mediul online, majoritatea dintre ele fiind pozitive. Aparaturile folosite sunt unele de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, atmosfera primitoare, spitalul fiind o curatenie impecabila. Singurul minus este ca timpul de asteptare poate fi destul de indelungat din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
Vezi Pareri

Concluzii

Daca iti e teama ca s-ar putea sa te confrunti cu o afectiune neurologica si vrei sa faci o electromiografie in Bacau, unitatea medicala prezentata anterior iti ofera tot sprijinul si ajutorul de care ai nevoie. Tine intotdeauna cont de indicatiile medicale si prioritizeaza-ti sanatatea, mergand periodic la cabinetul de specialitate pentru efectuarea tuturor investigatiilor si consultatiilor necesare.