Meniu

Electromiografie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca printr-o electromiografie in Baia Mare poti depista daca te confrunti cu afectiuni musculare sau neuronale? Medicul neurolog sau ortoped recomanda desfasurarea acestei proceduri in cazul in care suspecteaza ca pacientul se confrunta cu o afectiune neuronala sau musculara, dar totusi nu este convins in intregime. Electromiografia se foloseste pentru diagnosticarea distrofiei musculare, polimiozitei, miasteniei, afectiunilor nervilor periferici, sclerozei amiotrofice laterale sau poliomielita, herniei de disc etc. Din fericire, examinarea in sine nu este dificila. Aceasta consta in instalarea electrozilor la nivelul grupelor musculare care urmeaza sa fie evaluate. Ulterior, medicul determina activitatea spontana in repaus complet. Prin intermediul acestei etape se urmaresc toate semnalele electrice emise in conditii de repaus muscular complet. Dupa aceea, se realizeaza analiza potentialului de actiune, procedura luand sfarsit cu analiza contractiei musculare maxime. Cu ajutorul sau, medicul stabileste limita superioara de activitate a unui muschi. Partea si mai buna este ca pacientul nu trebuie sa se pregateasca in mod special pentru aceasta investigatie. Recomandat ar fi doar sa nu foloseasca lotiuni sau creme pe zonele care urmeaza sa fie investigate. 

Daca locuiesti si tu in Baia Mare si ai primit recomandarea de la medicul specialist sa efectuezi electromiografia, unitatile pe care ti le prezentam mai jos sunt exact ce ai nevoie. Citeste cu atentie si afla care sunt clinicile din orasul tau cu aceasta competenta medicala, dar si cat de pregatiti sunt medicii.

Care este pretul unei electromiografii in Baia Mare?

Stim ca inainte de a apela la ajutorul unei clinici specializate in electromiografii din Baia Mare vrei sa afli care sunt preturile practicate pentru aceasta investigatie. Tocmai de aceea, iti prezentam tabelul de mai jos cu toate tarifele actualizate, astfel incat sa stii care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Policlinica Sf. Ioan
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Electromiografie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate exceptionale
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
Fortis Center
220 Ron
 • Pret Electromiografie 220 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in electromiografie in Baia Mare

Ajutorul medical acordat la timp poate sa iti fie de un real folos in procesul de vindecare, motiv pentru care iti recomandam sa efectuezi electromiografia in Baia Mare in cel mai scurt timp posibil, mai ales daca acest lucru ti-a fost indicat de catre medicul specialist. Citeste in continuare si afla care sunt unitatile medicale din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia datorita recenziilor pozitive postate de ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. Policlinica Sfantul Ioan

Policlinica Sfantul Ioan este o unitate medicala multidisciplinara din Baia Mare catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa efectuezi o electromiografie la o calitate superioara. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de un neurologie si care au competenta de a efectua investigatie de specialitate sunt: dr. Emanuela Brusturean, dr. Ioja Tunde, medici primari si dr. Camelia Bud, medic specialist. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si: consultatii de specialitate, ecografie Doppler vascular cervico-cerebral, electroencefalograma cu stimulare luminoasa intermitenta cu interpretare si, bineinteles, electromiografie. Aparaturile care se afla in cadrul acestui cabinet sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui act medical ireprosabil. 

Pretul pentru electromiografie este de 250 lei. 

Spitalul privat a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor avand in vedere ca acestia au beneficiat de un act medical ireprosabil. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta, competenta si empatie, asigurandu-se ca atmosfera este primitoare pentru toti pacientii si ca rezultatele obtinute sunt exceptionale. De asemenea, aparaturile folosite sunt de ultima generatie ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfantul Ioan
Vezi Pareri

2. Fortis Diagnosis Center

A doua varianta pe care ti-o recomandam este Fortis Diagnosis Center din Baia Mare, o unitate medicala care cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si neurologia unde pacientii pot beneficia de o electromiografie la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Stefan Todinca, medic neurolog cu o buna pregatire in domeniu care stie exact cum sa-si trateze pacientii pentru ca acestia sa se bucure de o viata implinita si sanatoasa. Recent a fost adaugata si posibilitatea de a efectua electromiografia pentru diagnosticarea neuropatiilor periferice, bolilor musculare, neuromusculare etc. Pe langa investigatie, se mai efectueaza si: consultatie de specialitate, examinare a functiilor cognitive, controlul motricitatii, examinarea tonusului muscular, reflexiilor, fundului de ochi, sensibilitatii, examinarea lichidului cefalorahidian, punctie rahidiana etc. 

Pretul pentru o electromiografie este de 220 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul, empatia si buna pregatire a personalului medical sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti atunci cand apeleaza la serviciile acestui spital privat. Avand in vedere ca echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, diagnosticarea este corecta, ceea ce contribuie considerabil la stabilirea unui plan eficient de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient pentru persoanele cu urgente medicale. 

Concluzii

Ai hotarat sa iei legatura cu un medic neurolog pentru efectuarea electromiografiei in Baia Mare? Atunci cele doua unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a primi ajutorul de specialitate. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus si descopera care dintre cele doua unitati medicale este cea mai potrivita pentru tine.