Meniu

Electromiografie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei proceduri diagnostice prin intermediul careia sa afli daca suferi de afectiuni neurologice, electromiografia in Sibiu este exact ce ai nevoie. Rezultatele unei astfel de investigatii pot confirma sau infirma prezenta unor afectiuni musculare neuronale sau a unor disfunctii de transmitere a semnalului nervos catre muschi. Tehnica electrofiziologica este una dintre cele mai frecventate si eficiente metode prin care medicul neurolog poate depista daca pacientul sau se confrunta cu afectiuni neurologice sau daca totul este in regula. Stim cat de important este pentru tine sa afli daca te confrunti cu o problema de sanatate din acest spectru medical, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit unele dintre cele mai bine echipate si dotate unitati medicale din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia si unde poti beneficia de o investigatie de inalta performanta. Pentru ca se folosesc doar aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt de cele mai multe ori precise si rapide. 

Citeste in continuare si afla care sunt clinicile din Sibiu in cadrul carora se desfasoara aceasta investigatie si fii la curent cu toate tarifele practicate. De asemenea, afla si care sunt impresiile celorlalti pacienti care au frecventat unitatile medicale de mai jos.

Cat costa o electromiografie in Sibiu?

Suspectezi ca s-ar putea sa te confrunti cu o afectiune neurologica, iar medicul de specialitate ti-a recomandat sa efectuezi o electromiografie in Sibiu, dar nu stii care este pretul aplicat pentru aceasta investigatie? Te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos si sa afli care sunt tarifele practicate, dar si care sunt denumirile clinicilor catre care iti poti indrepta atentia in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Neurobrain
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Electromiografie 400 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal medical implicat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Investigatii precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
RMN Diagnostica
340 Ron
 • Pretul Electromiografiei porneste de la 340 Ron
 • Medici implicati
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii precise
 • Buna pregatire si competenta
 • Interpretarea corecta a rezultatelor
 • Plan personalizat de tratament
Centrul Intermedica
350 Ron
 • Pret Electromiografie 350 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici experimentati
 • Buna pregatire
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament corespunzator
 • Organizare deficitara
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici specializate in electromiografie in Sibiu 

Locuiesti in Sibiu si vrei sa faci o electromiografie pentru a afla daca te confrunti cu afectiuni neuronale? Daca da, te incurajam sa citesti in continuare, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate si apreciate unitati medicale din orasul tau. Alege intotdeauna calitatea si cu siguranta te vei bucura de rezultatele dorite. Datorita faptului ca unitatile medicale sunt echipate cu dotari moderne, actul medical este intotdeauna unul corect si indreptat catre necesitatile pacientilor. Iata care sunt clinicile la care te incurajam sa mergi:

1. Neurobrain

Neurobrain este o clinica din Sibiu specializata in neurologie, cardiologie si psihiatrie atat pentru adulti, cat si pentru copii, unde poti beneficia de o electromiografie realizata in conditii sigure, la standarde ridicate de calitate. Departamentul de neurologie este reprezentat de dr. Simona Costea, medic specialist cu buna pregatire in domeniu, competent in efectuarea tuturor investigatiilor necesare. Pe langa electromiografie, pacientii au posibilitatea de a beneficia si de urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, electroencefalograma, ecografie Doppler cerebrala, ecografie Doppler carotide si vertebrale, electroneurografie, electroneuromiografie etc. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, multumita carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna corecte. De asemenea, acestea sunt interpretate de medicii competenti pentru stabilirea diagnosticului corect. 

Pretul pentru o electromiografie de 40 de minute este de 400 lei. 

Unitatea medicala este una dintre cel mai bine cotate clinici din oras, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive. Pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, datorita calitatii superioare, dar si datorita implicarii personalului medical. Acesta, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, reuseste sa asigure un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura fiecarui pacient in parte. Investigatiile efectuate sunt intotdeauna precise si rapide, iar atmosfera este una primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Neurobrain
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare pentru o electromiografie in Sibiu. In cadrul departamentului de neurologie vei face cunostinta cu o echipa numeroasa de medici: dr. Madalin Micu, medic specialist in contract cu CAS, dr. Bianca Moscu, dr. Mariana Talau, dr. Lucian Chicea si dr. Iulia Chicea, medici primari cu o buna pregatire in domenii si cu experienta vasta in tratarea corecta a tuturor pacientilor indiferent de nivelul de severitate a bolii. Pe langa electromiografie, in competenta medicilor intra si desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de neurologie, ecografie Doppler, ecografie Doppler carotida si transcraniana, ecografia abdominala, potentiale evocate si stimulare nervoasa repetitiva. Gratie aparaturilor de ultima generatie, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt precise, ceea ce determina stabilirea unui diagnostic corect. 

Pretul pentru o electromiografie la nivelul nervilor este de 340 lei, iar cea la nivelul muschilor si nervilor este de 460 lei. 

Centrul medical de diagnostic a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, ca dovada a implicarii medicilor, dar si a investirii in aparaturi de inalta performanta. Datorita faptului ca dotarile care se afla in cadrul clinicii sunt de ultima generatie, investigatiile sunt precise si rapide. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din doctori cu o buna pregatire care au competenta de a interpreta corect rezultatele obtinute si de a elabora un plan personalizat de tratament. 

3. Centrul Intermedica

Ultima varianta, dar nu cea din urma, este centrul Intermedica, o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o electromiografie cu sau fara ac. Datorita faptului ca unitatea medicala este echipata cu tehnologii de inalta performanta si cu aparaturi moderne, pacientii au sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil. Printre serviciile care sunt puse in aplicare de cadrul medical competent se numara si: consultatie de specialitate, tratament in patologia vasculara cerebrala, tratarea bolii Parkinson, Alzheimer, epilepsie, tratarea bolilor neuroimunologice, tratarea cefaleei cronice, migrenelor, sclerozei multiple, consultul vertebrologic axat pe durerile de spate, ecografie Doppler carotidiana, eliberare aviz, electromiografie si electroencefalograma. 

Pretul pus in aplicare pentru o electromiografie este de 350 lei. 

Clinica medicala din Sibiu este apreciata pentru serviciile ireprosabile pe care le pune la dispozitie tuturor pacientilor. Avand in vedere ca medicii experimentati si bine pregatiti au la dispozitie aparaturi moderne, rezultatele obtinute sunt unele precise si rapide. Astfel, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar tratamentul pe masura. Cu toate acestea, personalul nu este foarte bine organizat, iar programarile nu sunt intotdeauna respectate cu precizie. 

Concluzii

Te temi ca s-ar putea sa suferi de o afectiune neurologica, motiv pentru care vrei sa efectuezi o electromiografie in Sibiu pentru a afla concret daca temerile tale sunt fondate sau nu? Atunci, cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. Apeleaza cu incredere la una dintre unitatile medicale de mai sus si vei primi cu siguranta ajutorul medical de care ai nevoie si indrumarile necesare pentru a obtine atat un diagnostic corect, cat si un tratament pe masura.