Meniu

Electromiografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Planuiesti sa-ti faci o electromiografie in Timisoara? Probabil ai observat deja ca nu exista multe clinici dotate cu aparatura necesara pentru efectuarea acestei investigatii, asa ca optiunile tale sunt limitate. Totusi, n-ai de ce sa-ti faci griji! Printr-o programare la spitalul din oras, ai posibilitatea sa beneficiezi de serviciul de care ai nevoie, la un pret accesibil. 

De realizarea investigatiei in Timisoara se ocupa un personal bine pregatit si cu experienta in domeniu, iar pe baza informatiilor obtinute, medicii iti vor putea oferi un diagnostic concret. Pe urma, acestia vor stabili un plan de tratament, in functie de mai multi factori. Monitorizarea este importanta pentru a vedea daca tratamentul urmat are efectele dorite. 

Cat costa o electromiografie in Timisoara? 

Dupa cum am mentionat mai devreme, costul electromiografiei in Timisoara este unul accesibil, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme cu privire la niste posibile diferente de pret. In cazul care alegi sa te orientezi catre un alt oras pentru efectuarea investigatiei, s-ar putea sa observi ca preturile practicate sunt mai mari sau chiar mai mici. In tabelul urmator ai tariful investigatiei in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
50 Ron
  • Pret Electromiografie 50 Ron
  • Aparatura moderna
  • Personal calificat
  • Tarife accesibile
  • Curatenie
  • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o electromiografie in Timisoara?

In randurile de mai jos este prezentat spitalul pe care il poti vizita in scopul de a beneficia de o electromiografie in orasul Timisoara. Tine cont de mai multe aspecte inainte de a te programa! Ai posibilitatea de a verifica lista de tarife sau de a parcurge opiniile unor pacienti care au beneficiat deja de serviciile oferite de acest spital: 

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” 

Electromiografia se regaseste pe lista de servicii a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” din Timisoara. Echipa laboratorului este condusa de Prof. Univ. Dr. Hab. Claudia Borza, care a acumulat pe parcursul carierei sale o ampla experienta in domeniu. Ideal este ca pacientii sa se prezinte la spital cu o recomandare de la medicul de familie sau cu rezultatele investigatiilor efectuate in trecut, dupa caz. Alte investigatii ce pot fi efectuate la clinica sunt electrocardiograma, spirometria, electroencefalograma, viteza de conducere nervoasa etc. Programarile se pot face zilnic, de luni pana vineri, intre orele 12 si 15, la unul din cele doua numere de telefon. 

Pretul electromiografiei este de 50 de lei pe muschi. 

Experienta placuta, care i-a determinat pe mai multi oameni sa lase o recenzie pozitiva spitalului, s-a datorat in cea mai mare parte profesionalismului personalului medical. Spitalul este curat, iar acest aspect contribuie la metinerea unei atmosfere sigure si placute. In acelasi timp, mai multi pacienti au atras atentia asupra timpului ridicat de asteptare, in special la sectia de urgente. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu”
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, electromiografia in Timisoara te poate ajuta sa obtii informatiile de care ai nevoie pentru a-ti intelege mai bine starea de sanatate. Fa-ti o programare la spitalul prezentat mai devreme, sau orienteaza-te catre o clinica dintr-unul din orasele invecinate, pentru a beneficia de investigatia de care ai nevoie cat mai curand posibil!