Meniu

Electroneurografie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala utilizata pentru a evalua activitatea electrica a nervilor periferici si a muschilor intr-o anumita zona a corpului, electroneurografia in Alba Iulia se efectueaza intr-un cabinet neurologic modern, cu aparatura performanta, pentru rezultate concludente pentru starea de sanatate a pacientilor. Daca nu stii inca unde sa mergi pentru investigatie, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii de sanatate privata din oras.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde in Alba Iulia ar trebui sa soliciti o electroneurografie de acuratete.

Cat costa o electroneurografie in Alba Iulia?

Inainte de a merge la procedura care ti-a fost recomandata de medicul curant, te intereseaza care este pretul pentru o electroneurografie in Alba Iulia, pentru a-ti putea pregati din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetului in care este disponibil serviciul, precum si tariful pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electroneurografie
Rating
Website
Dr. Ghervan
Clinica-Verificata
550 Ron
  • Pret Electroneurografie 550 Ron
  • Unitate medicala moderna
  • Servicii de calitate
  • Aparatura performanta
  • Medic bine pregatit si dedicat profesiei
  • Experienta clinica bogata
  • Grija si empatie fata de pacienti
  • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru electroneurografie in Alba Iulia?

O electroneurografie in Alba Iulia nu este o examinare pe care o poti gasi in orice cabinet, dupa cum ai putut constata, insa vrei sa te asiguri ca unitatea medicala mentionata mai sus este capabila sa iti satisfaca nevoile si exigentele si ca nu este nevoie sa mergi in alt oras pentru efectuarea procedurii. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu aparatura ale cabinetului, despre competentele medicului si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Dr. Ovidiu Ghervan

La Cabinetul individual privat Dr. Ovidiu Ghervan, pacientii pot accesa consultatii de neurologie, investigatii de electroneurografie (ENG) si electromiografie (EMG), precum si examinari cu ultrasunete, ecografie Doppler carotidiana (ECD) si ecografie Doppler transcraniana (TCD). Dr. Ovidiu Ghervan este medic primar neurolog, avand competente in electromiografie, electroencefalografie si ultrasonografie Doppler cerebrala. Cabinetul sau dispune de echipamente moderne si performante, pentru efectuarea unor investigatii diagnostice de calitate.

Pretul pentru o electroneurografie in acest cabinet este de 550 de lei. Consultatia la medicul neurolog te va costa 250 de lei.

Cabinetul de neurologie Dr. Ovidiu Ghervan este considerat o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, aparatura performanta, un medic bine pregatit si dedicat profesiei, cu experienta, grija si empatie fata de pacienti, si cu solutii medicale eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Ghervan
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de o electroneurografie in Alba Iulia la cele mai inalte standarde de calitate si de o interpretare amanuntita, te poti adresa cabinetului de neurologie prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici aparatura de ultima generatie, un medic competent si experimentat si solutii eficiente de tratament. Nu mai amana efectuarea investigatiei si suna chiar acum pentru o programare la procedura de care ai nevoie, pentru diagnosticarea simptomelor de care suferi!