Meniu

Neurologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi dintre pacientii care sunt sfatuiti sa se adreseze cabinetului de neurologie din Buzau se intreaba in ce consta mai exact consultatia de specialitate. Ei bine, o consultatie efectuata ca la carte este compusa din mai multi pasi pe care ti-i vom elabora in cele ce urmeaza. Preconsultatia este prima etapa si reprezinta momentul in care medicul colecteaza mai multe informatii despre tine si simptomele pe care le-ai experimentat in ultima perioada. A doua etapa este reprezentata de anamneza, care consta in consultarea fisei pacientului, identificarea antecedentelor personale patologice, antecedentelor heredo-colaterale si simptomatologia actuala. Dupa aceea urmeaza examenul fizic, in care se practica diverse probe neurologice de sensibilitate, coordonare, examenul limbajului si al memoriei, statusul mental si reflexele etc. Daca rezultatele obtinute nu sunt unele precise, medicul te va indruma sa efectuezi si anumite investigatii pe care acesta ti le interpreteaza ulterior si te ajuta sa afli un diagnostic corect. Ulterior, cadrul medical iti va asigura si un plan personalizat de tratament in functie de rezultatele obtinute, pentru a te vindeca rapid si eficient. 

Daca locuiesti in Buzau si esti in cautarea unei clinici specializate in neurologie, atunci informatiile pe care ti le vom prezenta ulterior in articol iti vor fi de un real ajutor. In cele ce urmeaza, vei descoperi trei unitati medicale bine pregatite care te vor ajuta sa pui capat cu succes afectiunilor neurologice.

Cat costa o consultatie de neurologie in Buzau?

Pretul unei consultatii de neurologie in Buzau variaza de la o unitate medicala la alta. In unele clinici isi pot desfasura activitatea medici primari, care taxeaza de obicei un tarif mai ridicat spre deosebire de medicii specialisti. Citeste in continuare tabelul de mai jos si afla concret care sunt informatiile pe care trebuie sa le stii cu privire la preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neuro Help
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica Neurolife
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril si sigur
Clinica New Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Tratament adecvat
 • Medic bine pregatit
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatie amanuntita
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Buzau

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic neurolog din Buzau cu o buna pregatire in domeniu, care sa cunoasca precis toate metodele necesare prin care te poate ajuta, in functie de problemele de care suferi. Din fericire, in cele ce urmeaza iti vom elabora mai multe despre cele trei unitati medicale cu aceasta specialitate din orasul tau. Citeste in continuare si descopera cat de bine pregatite sunt, cat de experimentate sunt echipele medicale si care sunt impresiile celorlalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Neuro Help

Neuro Help este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Buzau spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie la standarde ridicate de calitate. Institutia este reprezentata de medici bine pregatiti in domeniu, care stiu ce investigatii sa efectueze si care sunt cele mai eficiente planuri de tratamente pentru combaterea afectiunilor neurologice. Acestia au competenta de a asigura un act medical ireprosabil atat pentru adulti, cat si pentru copii. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, iar diagnosticarea este corecta si rapida, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de un proces sigur de vindecare. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Activitatea clinicii medicale este apreciata in unanimitate de pacienti, acest lucru fiind vizibil si din rating-ul ridicat obtinut prin recenziile pozitive postate in mediul online. Institutia este puternic frecventata de pacientii cu diverse probleme de sanatate, printre acestea numarandu-se si afectiunile neurologice. Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament. De asemenea, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuro Help
Vezi Pareri

2. Clinica Neurolife

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Neurolife din Buzau, care, asa cum sugereaza si numele, cuprinde specialitatea de neurologie. Cu toate acestea, este important de mentionat ca institutia este multidisciplinara, pe langa neurologie desfasurandu-se si servicii de: cardiologie, endocrinologie, ortopedie, medicina interna, ecografie, oncologie, chirurgie generala, gastroenterologie, ginecologie, neurochirurgie, medicina muncii. Departamentul de neurologie este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat diagnosticarea sa fie una corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament. Nici echipa de medici nu este mai prejos, aceasta fiind compusa dintr-un personal implicat, bine pregatit si muncitor, care asigura intotdeauna un act medical fara greseala. Printre afectiunile tratate se numara si: migrene, epilepsie, scleroza multipla, tumori craniene, boala Alzheimer, Parkinson etc.

Preturi pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Clinica este o optiune la care multi pacienti apeleaza, datorita diversitatii medicale, dar si calitatii superioare a serviciilor puse in aplicare. Gratie aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, amenajarea este placuta, atmosfera primitoare, spatiul interior reprezentand un mediu steril si sigur pentru toata lumea. 

3. Clinica New Medical

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica New Medical din Buzau, care desfasoara servicii multidisciplinare si care asigura pacientilor consultatii de neurologie la o calitate superioara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Valeriu Dan Sandu, medic specialist neurolog, competenta in ecografie Doppler vase cerebrale si in EEG. Datorita faptului ca are o experienta vasta in domeniu, domnul doctor reuseste sa puna in aplicare o diagnosticare corecta pentru fiecare pacient in parte si un plan personalizat de tratament. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta, actul medical desfasurat este unul corect, efectuand cu profesionalism urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie Doppler carotida/vase cervicale, electroencefalograma, aviz medical, interpretarea corecta a rezultatelor in urma investigatiilor efectuate. 

Consultatia de neurologie este de 180 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, si aceasta unitate medicala este bine vazuta de pacienti, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt unele de o calitate superioara. Multumita echipamentelor moderne, investigatiile efectuate sunt intotdeauna precise si rapide, asigurand stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat. Departamentul de neurologie este reprezentat de un medic bine pregatit, empatic si amabil, care asigura consultatii amanuntite si o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. De asemenea, clinica este de o curatenie impecabila. 

Concluzii

Daca ai de gand sa apelezi in viitorul apropiat la cabinetul de neurologie din Buzau si nu stii exact catre care varianta iti poti indrepta atentia, cele trei optiuni prezentate anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect investigat si tratat de catre un medic expert. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un act medical corect, motiv pentru care clinicile de mai sus sunt unele dintre cele mai apreciate institutii medicale din oras la care poti apela cu incredere. Nu amana vizita la medic, pentru ca fiecare zi poate fi definitorie pentru sanatatea ta.