Meniu

Neurologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi pacienti sunt tematori cand vine vorba de consultatia de neurologie in Calarasi, nestiind cum decurge aceasta si nici daca ar trebui sa faca anumite pregatiri in prealabil. Din fericire, vizita la cabinetul de neurologie decurge la fel ca orice alta consultatie: medicul pune in aplicare procesul de anamneza, prin intermediul caruia afla care sunt simptomele cu care pacientul se confrunta, dar si care este istoricul sau medical. De asemenea, fiind vorba de afectiuni care pot fi mostenite genetic, un alt aspect important de bifat este sa afle daca in familia pacientului se mai afla persoane cu astfel de tulburari medicale. In continuare, vor fi aplicate anumite teste (de reflexe, mobilitate, sensibilitate). In cazul in care rezultatele obtinute prin intermediul lor nu sunt suficient de clare, medicul poate sa recomande desfasurarea unor investigatii mult mai precise, cum ar fi electromiografia sau electroencefalograma. Partea buna este ca niciuna dintre aceste examinari nu provoaca durere sau disconfort si dureaza aproximativ intre 15-30 minute, in functie de aparaturile care se afla in dotarile clinicilor respective.

Daca si tu locuiesti in Calarasi si ai primit recomandarea de a merge la un medic neurolog, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt cele trei optiuni spre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Care este pretul unei consultatii de neurologie in Calarasi?

In ceea ce priveste pretul aplicat pentru o consultatie de neurologie in Calarasi, trebuie sa stii ca acesta variaza de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate, pentru a sti care este bugetul pe care sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Neuromed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Investigatii precise si rapide
 • Aparaturi de performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
 • Atitudine pozitiva
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Curatenie impecabila
Alpha Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Interactiune medic pacient excelenta
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare precisa
 • Solutii personalizate
 • Rezultate exceptionale
 • Nerespectarea orelor de programare
Dr. Valeriu Paciu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Experienta placuta
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Calarasi

Vrei sa soliciti parerea unui expert in neurologie din Calarasi cu privire la simptomele pe care le-ai experimentat in ultima perioada? Atunci citeste cu atentie randurile de mai jos si descopera care sunt clinicile din oras spre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de pregatit sunt medicii. Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la un cadru medical bine pregatit, asa ca mai jos iti vom prezenta clinicile care sunt cel mai mult frecventate si apreciate in Calarasi:

1. Pro Neuromed

Pro Neuromed este o unitate medicala din Calarasi care are ca obiect principal de activitate neurologia, unde pacientii au posibilitatea de a beneficia de servicii calitative. In cadrul unitatii medicale vei face cunostinta cu dr. Denisa Lefter, medic neurolog de renume, care asigura un act medical ireprosabil compus dintr-un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatia de neurologie, consultatia de control, referate medicale, adeverinta medicala, consultatie la domiciliu, stimulare magnetica transcraniana si, in curand, va fi introdusa si investigatia de electroencefalografie. De asemenea, se monitorizeaza si trateaza probleme precum: migrena, distonie, sindromul Tourette, boala Parkinson, recuperarea dupa accidentul vascular, durere neuropata, afectiuni psihice tratate cu ajutorul stimulatorului magnetic transcranian. Din fericire, pacientii asigurati medical au posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite daca se prezinta cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 100 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca investigatiile puse in aplicare sunt intotdeauna precise si rapide. Aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil. Atitudinea doamnei doctor este intotdeauna pozitiva, aceasta dand dovada de amabilitate si o buna pregatire. In plus, unitatea medicala este de o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Pro Neuromed
Vezi Pareri

2. Alpha Clinic

Alpha Clinic este o alta unitate medicala spre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de servicii calitative de neurologie in Calarasi. Echipa din cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea cu profesionalism si implicare, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un tratament adecvat in functie de problemele cu care se confrunta. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatie initiala, consultatia de control, referat medical comisie, fisa medicala auto, interpretarea analizelor, interpretarea investigatiilor imagistice, evaluarea bolii Alzheimer, evaluare AVC. Toate acestea sunt puse in aplicare prin intermediul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla la dispozitia medicilor. Rezultatele obtinute sunt, de asemenea, exceptionale, pacientii avand parte de ingrijiri medicale individualizate. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, multe dintre persoanele care au apelat la serviciile clinicii se declara multumite, avand parte de o interactiune excelenta cu medicul specialist. Unitatea este echipata cu aparaturi moderne, ceea ce contribuie semnificativ la diagnosticarea precisa a pacientilor, dar si la stabilirea unor solutii personalizate in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Singurul minus este ca ora programarilor nu se respecta cu precizie. 

3. Dr. Valeriu Paciu 

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si cabinetul medical individual al dr. Valeriu Paciu, care asigura consultatii de neurologie decontate, datorita relatiilor contractuale pe care le are cu CAS Calarasi. In cadrul cabinetului sau medical vei putea beneficia de o diagnosticare corecta, datorita faptului ca medicul are competenta de a interpreta precis rezultatele obtinute in urma analizelor medicale si investigatiilor de specialitate. Acesta asigura si eliberarea retetelor medicale in cazul in care ai nevoie de tratamente medicamentoase, dar are si pregatirea de a elabora planuri eficiente de tratament in functie de bolile de care suferi. Printre afectiunile pe care le monitorizeaza si trateaza cu profesionalism se numara si: boala Parkinson, epilepsie, scleroza multipla, polineuropatie, recuperarea dupa accidentul vascular cerebral. Avand la dispozitie echipamente moderne, actul medical desfasurat este intotdeauna corect si in avantajul pacientului. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Nici cabinetul sau nu este mai prejos, cand vine vorba de recenziile postate in mediul online, deoarece multi dintre pacientii care au optat pentru aceasta unitate medicala se declara multumiti. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, atmosfera primitoare, clinica de o curatenie impecabila, majoritatea spunand ca s-au bucurat de o experienta placuta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unei unitati medicale specializate in neurologie in Calarasi si nu stii catre care optiune sa iti indrepti atentia, cele trei clinici prezentate anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Apeleaza la ajutorul unui medic specialist si afla concret daca suferi de o afectiune neurologica, dar si cum o poti trata eficient.