Meniu

Neurologie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca tulburarile neurologice ii pot afecta si pe copii, motiv pentru care este recomandat ca inca din primul an de viata cel mic sa fie investigat de un medic neurolog pediatru? In Arad, privind partea buna, exista o unitate medicala cu aceasta specialitate pentru a veni in ajutorul parintilor. Afectiunile neurologice afecteaza modul de functionare a creierului si a sistemului nervos provocand diverse simptome, cum ar fi: dureri de cap, semne de violenta, dereglari de deglutitie, dereglari de vorbire, hiperagitatie. Cu cat cel mic inainteaza in varsta, cu atat simptomele devin din ce in ce mai evidente, fii mult mai usor pentru parinte sa le identifice. Printre acestea se numara si: spasme sau convulsii, probleme de concentrare, o coordonare deficitara a muschilor, probleme de tonus muscular. Astfel de afectiuni pot aparea fie pe fond genetic, fie pot fi dobandite . Oricum ar fi, in mod cert, este important sa te adresezi medicului specialist in neurologie pediatrica in mod constant, astfel incat sa investighezi permanent starea de sanatate a copilului tau. 

Daca locuiesti in Arad sau cel mai apropiat oras fata de domiciliul tau este Arad, iti recomandam sa citesti in continuare, pentru ca acest articol s-ar putea sa fie de interes pentru tine. In cele ce urmeaza iti vom prezenta unitatea medicala din oras catre care iti poti indrepta atentia pentru a-i face o programare copilului tau la un medic specialist.

Care este pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Arad?

Stim cat de important este sa ai acces la informatii precise cu privire la unitatea medicala specializata neurologie pediatrica in Arad la care te vei adresa. Pentru a-ti simplifica munca, in cele de mai jos urmeaza sa iti prezentam un tabel cu tariful aplicat pentru aceasta consultatie, dar si cu denumirea clinicii din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
220 Ron
  • Pret Consultatie 220 Ron
  • Medici profesionisti
  • Amabilitate si buna pregatire
  • Aparaturi calitative si performante
  • Act medical ireprosabil
  • Rezultate exceptionale
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Arad?

Cand vine vorba de sanatate, nimic nu este mai presus, asa ca asigura-te ca ii faci programare copilului tau la un medic neurolog pediatru din Arad in cel mai scurt timp posibil, pentru ca acesta sa beneficieze in timpul util de ingrijiri medicale de specialitate. In continuare, iti vom prezenta care este unitatea medicala din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si care asigura servicii de inalta calitate:

Policlinica AS

Policlinica AS este o unitate medicala multidisciplinara din Arad pe care o poti lua in considerare daca vrei sa faci o programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, copilul tau va face cunostinta cu dr. Diana Trifa, medic primar in psihiatrie pediatrica si medic specialist in neurologie pediatrica. Aceasta este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. Si-a dat rezidentiatul in neurologie si psihiatrie pentru copii si adolescenti,  a facut parte din cadrul fundatiei „Missio Link International – Casa Debora”, centru de plasament, iar in prezent isi desfasoara activitatea atat in cadrul policlinicii AS, cat si in cadrul spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Arad. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat medicii sa poata asigura un diagnostic corect si un tratament corespunzator. 

Preturi pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 220 lei. 

Unitatea medicala este apreciata de pacienti, dovada stand in cele peste o suta de recenzii pozitive postate in mediul online. Datorita faptului ca medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei unitati medicale sunt profesionisti, amabili si bine pregatiti,  pacientii se simt intotdeauna intelesi si motivati sa se vindece. Echipamentele si aparaturile care se afla la dispozitia acestora sunt de o calitate superioara si de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil. Singurul minus consta in faptul ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS
Vezi Pareri

Concluzii

Copiii, la fel ca adultii, sunt predispusi la manifestarea afectiunilor neurologice, motiv pentru care iti recomandam sa apelezi constant la ajutorul medicului neurolog pediatru din Arad, pentru o monitorizare eficienta a starii de sanatate a fiului sau fiicei tale. Pentru ca stim ca vrei sa beneficiezi de unele dintre cele mai serioase si calitative servicii, unitatea medicala pe care ti-am pregatit-o anterior este exact ce ai nevoie.