Meniu

Neurologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau se confrunta cu dureri frecvente de cap, tulburari de echilibru, pierderi de memorie, tremuraturi inexplicabile in corp, probleme locomotorii si intarzieri de dezvoltare, ceea ce te pune pe ganduri, motiv pentru care vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in neurologie pediatrica in Brasov? Indubitabil, sanatatea copilului reprezinta prioritatea oricarui parinte. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie si nu stii exact ce ai putea sa faci sau cui sa ceri ajutorul, te incurajam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt cele trei unitati medicale din orasul tau competente in efectuarea unei consultatii de specialitate. Medicul neurolog pediatru are o experienta vasta in tratarea afectiunilor neurologice, stabilind un diagnostic corect fie in urma consultatiei de specialitate, fie in urma investigatiilor. Printre aceste investigatii se numara si electroencefalograma, un test prin intermediul caruia se identifica problemele legate de activitatea electrica a creierului. De asemenea, se pot recomanda si efectuarea RMN-ului sau scanarii CT. 

Daca esti din Brasov si vrei sa apelezi la ajutorul lui neurolog pediatru, optiunile pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie. Afla care sunt preturile practicate, cat de bine pregatite sunt unitatile medicale, dar si cat de multumiti sunt pacientii care le calca pragul.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Brasov?

Pretul unei consultatii de neurologie pediatrica in Brasov variaza in functie de nivelul de pregatire a medicilor. Cu cat acestia sunt mai competenti, cu atat pretul poate suferi modificari. De exemplu, consultatia la un profesor universitar doctor poate fi mai ridicata decat consultatia practicata de un medic specialist. Pentru a evita orice dubiu, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta un tabel cu toate preturile practicate pentru consultatia de specialitate efectuata la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica New Line
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa medicala profesionista
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Investigatii ireprosabile
RMN Diagnostica
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Medic primar in neurologie pediatrica
 • Abordare prietenoasa
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Interactiune eficienta medic pacient
 • Aparaturi performante
 • Plan personalizat de tratament
Neuromedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar in neurologie pediatrica
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire si empatie
 • Investigatii precise
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie pediatrica in Brasov

Iti e teama ca cel mic ar putea sa se confrunte cu afectiuni neurologice, motiv pentru care esti gata sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Brasov? Daca da, si nu stii exact catre care unitate medicala sa-ti indrepti atentia, iti recomandam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat in cele ce urmeaza. Stim cat de important este pentru tine ca cel mic sa primeasca tratamentul corespunzator si sa fie investigat cu atentie de catre un cadru medical competent cu o buna pregatire in domeniu. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta doar clinicile care au primit cele mai multe recenzii pozitive:

1. Clinica New Line

Clinica New Line este o institutie medicala din Brasov catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa optezi pentru consultatia de neurologie pediatrica. Echipa medicala este pluridisciplinara, desfasurandu-si activitatea in mai multe specialitati, cum ar fi: psihiatrie, psihiatrie pediatrica, medicina interna, psihologie, psihologie pediatrica etc. In cadrul departamentului de neurologie pediatrica, cel mic va face cunostinta cu dr. Alina Mioara Marza, medic cu o buna pregatire in tratarea copiilor. In seria sa de atributii intra: efectuarea consultatiei de neurologie, eliberarea retetelor compensate sau necompensate (dupa caz), elaborarea planului eficient de tratament in functie de fiecare pacient in parte si efectuarea electroencefalogramei pentru depistarea unui diagnostic corect. Datorita faptului ca medicul are la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. 

Pretul pentru consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Clinica este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online cu un rating ridicat. Datorita faptului ca dispune de echipe medicale profesioniste si bine pregatite, actul medical desfasurat este intotdeauna corect, iar atmosfera primitoare. De asemenea, unitatea medicala este dotata si cu aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora investigarea si diagnosticarea pacientilor decurg de fiecare data ireprosabil. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica New Line
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o clinica medicala din Brasov care asigura atat servicii de neurologie pentru adulti, cat si servicii de neurologie pediatrica. In cadrul departamentului de specialitate isi desfasoara activitatea dr. Adriana Albeanu, medic primar cu experienta vasta in domeniul imagisticii. Si-a practicat rezidentiatul la Clinica de Neurologie Pediatrica, Spitalul „Alex. Obregia”, iar, ulterior, dupa ce a lucrat in diverse unitati medicale de renume, a devenit medic primar, in cadrul clinicii Hiperdia, activand, de asemenea, si in cadrul centrului de diagnostic imagistic RMN Diagnostica. Printre serviciile pe care le asigura se numara si consultatiile de specialitate, electroencefalografia, diagnosticarea corecta, eliberarea retetelor compensate, elaborarea unui plan eficient de tratament. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile departamentului medical. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 240 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea parintilor care au apelat la ajutorul medicului primar neurolog pediatru se declara multumiti de abordarea moderna si prietenoasa a acestuia. Doamna doctor da dovada de o buna pregatire, implicare, empatie si amabilitate, avand competenta de a interactiona eficient cu micutii pacienti. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, cadrul medical reuseste sa depisteze concret care este problema de care cel mic sufera, stabilind si un plan personalizat de tratament. 

3. Neuromedica

In completarea variantelor prezentate mai sus iti prezentam si clinica Neuromedica, o unitate medicala multidisciplinara din Brasov, care asigura consultatii de neurologie atat pentru adulti, cat si pentru copii. In cadrul acestui departament, copilul tau va face cunostinta cu dr. Ioana Dumitru, medic primar in neurologie pediatrica, specializata in electroencefalografie si doctor in medicina. Printre investigatiile pe care le asigura se numara si: video EEG de veghe standard cu interpretare, video EEG de somn copii, cu interpretare, video EEG diurn si nocturn. Pe langa diagnosticarea corecta, cadrul medical are competenta de a trata urmatoarele afectiuni: convulsii si epilepsie, cefalee, paralizii cerebrale, sindroame neurocutanate, boli neuromusculare, boli eredo-degenerative, autism etc. Prin intermediul aparaturilor moderne pe care aceasta le are la dispozitie, atat investigatiile, cat si serviciile medicale efectuate sunt la standarde ridicate de calitate. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de aprecieri din partea parintilor care au apelat la ajutorul medicilor neurologi pediatri. Amabilitatea, profesionalismul, buna pregatire si empatia de care doctorii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre Neuromedica. Investigatiile efectuate sunt precise, multumita aparaturilor moderne, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, prioritizandu-se insanatosirea pacientilor. 

Concluzii

In cazul in care copilul tau se confrunta cu simptomele specifice unor afectiuni neurologice si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Brasov, te indrumam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior in articol. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic specializat in acest departament, motiv pentru care optiunile prezentate mai sus sunt unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau. Nu amana vizita la doctorul de specialitate si asigura-te ca cel mic primeste tratamentul corespunzator in timp util pentru o dezvoltare armonioasa.