Meniu

Neurologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de neurologie pediatrica din Cluj, sunt diagnosticate, monitorizate si tratate mai multe afectiuni ale micilor pacienti: ticuri, epilepsii, cefalee, tumori cerebrale, tulburari de somn, paralizii cerebrale, convulsii febrile, boli neurodegenerative, tulburari de dezvoltare neuropsihomotorie si multe altele.

Evaluarea neurologica se realizeaza prin obtinerea unui istoric medical amanuntit, cunoasterea etapelor de dezvoltare motorie si cognitiva, dar si printr-un examen neurologic adecvat varstei copilului. Investigatiile complementare sunt: electroencefalograma (EEG), analize de sange, teste genetice, imagistica cerebrala sau spinala etc. In clinicile din Cluj pe care ti le prezentam in acest articol se efectueaza toate aceste investigatii si se ofera suport specializat in tratarea afectiunilor de natura neurologica la copii.

Ce pret are o consultatie de neurologie pediatrica in Cluj?

Din tabelul de mai jos poti afla ce pret are o consultatie de neurologie pediatrica in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rezultate precise
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Medici implicati
 • Empatie si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Regamed
2
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Specialisti bine pregatiti si amabili
 • Consultatii de neurologie pediatrica decontate prin CJAS Cluj
 • Examinari EEG
 • Numeroase servicii psihologice si psihiatrice pentru copii
 • Atmosfera placuta
Cardiomed
3
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Neurologia pediatrica este in contract cu CAS
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Nu exista locuri de parcare pentru pacienti
Centrul de Pediatrie
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Gama variata de servicii medicale pediatrice
 • Echipa numeroasa de profesionisti
 • Doi medici bine pregatiti la neurologie pediatrica
 • Consultatii la cabinet si la domiciliul pacientilor
Medsan
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Numeroase specialitati medicale si o echipa de 60 de cadre medicale
 • Personal bine pregatit
 • Medic cu experienta la neurologie pediatrica
 • Parcare privata
 • Programari nerespectate
Mind Reset
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica specializata in servicii de neurologie, psihologie si psihiatrie
 • In cabinetul de neurologie pediatrica se fac investigatii EEG
 • Monitorizarea activitatii cerebrale prin holter EEG
 • Medici cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de neurologie pediatrica, din Cluj

Clasamentul clinicilor si al cabinetelor de neurologie pediatrica din Cluj cuprinde urmatoarele unitati medicale de specialitate:

1. Centrokinetic

Vrei sa-i faci copilului tau o programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Cluj, dar nu stii care unitate medicala este de incredere? In cele ce urmeaza, iti vom prezenta mai multe informatii despre Centrokinetic, o clinica multidisciplinara din Cluj-Napoca spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate. In cadrul departamentului de neurologie pediatrica isi desfasoara activitatea dr. Laura Oprita, medic specialist, care asigura tratamentele necesare pentru afectiunile neurologice pediatrice, inclusiv consiliere psihologica si psihiatrica colaborativa, medicamente, gestionarea durerii si terapie fizica, terapie ocupationala si de vorbire. Doamna doctor a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, urmandu-si rezidentiatul in neurologie pediatrica la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj Napoca, dar si la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. dr. Al. Obregia” din Bucuresti. In prezent, este medic specialist in cadrul unitatii Centrokinetic, avand competenta de a pune in aplicare si electroencefalograma. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Parintii care au apelat la serviciile de neurologie pediatrica din cadrul unitatii prezentate mai sus se declara multumiti de rezultatele de care cei mici au beneficiat. Pe langa faptul ca este o unitate echipata cu aparaturi moderne, care contribuie la elaborarea unui diagnostic corect, aceasta dispune si de medici implicati, empatici si profesionisti, care asigura un act medical ireprosabil si o atmosfera primitoare pentru fiecare copilas in parte. De asemenea, clinica este de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Regamed

La Centrul Medical Regamed activeaza o echipa de specialisti care sunt pasionati de mintea umana si de dezvoltarea armonioasa a copiilor. Serviciile puse la dispozitie sunt unele complexe, integrate, ce fac parte din numeroase specialitati medicale si psihologie: evaluari psihologice, consultatii psihiatrice, consilieri psihologice, logopedie, psihoterapie si terapie comportamentala, ce sunt oferite atat in regim privat, cat si gratuit, fiind decontate numeroase servicii. Dr. Cosmina Chis este medic specialist neurologie pediatrica, avand contract cu CAS, astfel ca serviciile oferite in cadrul cabinetului sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere.

Pretul, in regim privat, al unui consult initial de neurologie pediatrica, la Regamed, este de 150 de lei, iar o examinare EEG costa 180 de lei.

Recenziile online ale acestui centru medical abunda in cuvinte de lauda la adresa medicilor, despre care se vorbeste la superlativ. Oamenii spun ca au avut parte de o colaborare placuta, datorita unor profesionisti care isi desfasoara activitatea cu pasiune si cu implicare, oferindu-si tot suportul in tratarea micilor pacienti. De asemenea, oamenii spun ca locatia este primitoare si ca atmosfera este placuta.

3. Cardiomed

Echipa Cardiomed este alcatuita din peste 130 de specialisti, ce-si ofera serviciile constand in evaluarea starii de sanatate si elaborarea planurilor de actiune si tratament, indiferent de varsta pe care o au pacientii. Printre numeroasele specialitati medicale de sub umbrela Cardiomed se afla si cel de pediatrie, departament in subordinea caruia se afla si neurologia pediatrica, aflata in contract cu CJAS Cluj. Aici isi desfasoara activitatea cativa medici cu experienta in domeniu si cu competente in EEG.

Tariful pentru o consultatie neurologica pediatrica, in regim privat, este de 320 de lei, iar al unui control este de 220 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate la adresa acestui centru medical sunt pozitive, vorbindu-se despre personal profesionist si amabil, care este atent la nevoile pacientilor, dar si despre curatenie si aparatura moderna. Oamenii mai spun si ca nu exista locuri de parcare pentru pacienti, fiind nemultumiti si ca unele programari s-au amanat.

4. Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie din Cluj este alcatuit din trei cabinete (Mario, Lego, Nemo), ce asigura o varietate de servicii medicale pediatrice si de consiliere, pentru pacienti si familiile acestora. Pentru unele specialitati, exista posibilitatea serviciilor la domiciliu. La cabinetul de neurologie pediatrica sunt doi medici: dr. Laura Marginean, medic primar neurologie pediatrica, si dr. Cristina Stan, medic specialist neurologie pediatrica si asistent universitar la UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Un consult de neurologie pediatrica are un tarif de 250 de lei, iar un control costa 180 de lei.

Activitatea Centrului de Pediatrie din Cluj este, in general, apreciata de catre pacienti, care spun ca au avut parte de profesionalism si promptitudine din partea cadrelor medicale. Sunt insa si recenzii in care oamenii spun ca tarifele sunt mari si ca au dat banii degeaba pe consultatii sau ca atitudinea unor medici nu este tocmai placuta.

5. Medsan

Medsan se afla pe piata serviciilor medicale private din Cluj din 2004 si cuprinde 34 de specialitati, cu o echipa numeroasa, de 60 de cadre medicale. Din paleta de servicii face parte si neurologia pediatrica, in acest cabinet desfasurandu-si activitatea dr. Andreea Prunea, medic specialist neurologie pediatrica.

Tariful pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 270 de lei la Medsan, iar controlul are un pret de 200 de lei.

Parerile sunt majoritar pozitive in cazul Medsan, oamenii vorbind in recenzii despre promptitudine in programari, personal amabil, bine pregatit si tratamente eficiente. Pentru foarte multi, reprezinta un plus si faptul ca este pusa la dispozitia pacientilor o parcare privata. In privinta nemultumirilor, acestea sunt legate de faptul ca nu toti pacientii sunt ghidati spre serviciile potrivite (in special in cazul fisei auto) sau ca programarile se suprapun.

6. Mind Reset

Clinica Mind Reset se adreseaza celor care sufera de tulburari anxioase, obsesiv-compulsive, post traumatice, de adaptare, precum si multor altor persoane, inclusiv copii. Personalul este specializat pe zona de neurologie (EMG, EEG, ENG) si psihiatrie, pacientii beneficiind de o abordare multidisciplinara, fiind evaluati neurologic, psihologic si psihiatric pentru obtinerea unui bun rezultat terapeutic. In cabinetul de neurologie pediatrica sunt oferite consultatii pentru copiii intre 0 si 18 ani si se fac investigatii electrofiziologice video EEG veghe/somn, fara sau cu stimulari si se monitorizeaza activitatea cerebrala prin Holter EEG.

Pretul unei consultatii de neurologie pediatrica este de 250 de lei.

Serviciile oferite de Mind Reset sunt evaluate in recenzii ca fiind de buna calitate. Oamenii spun ca medicii sunt bine pregatiti, seriosi si dau dovada de rabdare in relatia cu pacientii.

Concluziile noastre

Medicii de neurologie pediatrica din Cluj stau la dispozitia micilor pacienti pentru consultatii, investigatii si tratamente de aceasta natura, dar si pentru corectarea eventualelor probleme psihologice sau psihiatrice, prin metodele si tehnicile de interventie specifice.

Clujul prezinta avantajul unui centru universitar medical de referinta, unde sunt formati profesionisti in numeroase specialitati medicale, printre care se afla si cea de Neurostiinte, unde se pregatesc viitori medici neurochirugi, neurologi, neurologi pediatri, psihiatri si psihiatri pediatrici.