Meniu

Neurologie pediatrica Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei clinici sau a unui cabinet la care sa-l poti programa pe cel mic pentru un consult de neurologie pediatrica in Oradea, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Prin parcurgerea lui, vei obtine informatii relevante in ceea ce priveste activitatea medicilor specialisti si primari din oras, ca de exemplu experienta pe care au acumulat-o acestia in domeniu. 

Chiar daca numarul clinicilor care ofera consultatii de neurologie dedicate copiilor este unul destul de limitat, tot poti beneficia de servicii de calitate printr-o programare in Oradea. Prima intalnire este mai mult un dialog intre medic si pacient, prin care acesta se va familiariza cu situatia celui mic, astfel incat recomandarile pe care le ofera sa fie cele mai potrivite in situatia respectiva. 

Cat costa un consult de neurologie pediatrica in Oradea? 

Cu privire la pretul consultului de neurologie pediatrica din Oradea, acesta poate sa difere de la o clinica la alta, in functie de pregatirea medicului care se ocupa de efectuarea serviciului. Bineinteles, exista si alti factori care pot influenta costul final. In scopul de a te ajuta sa-ti faci o idee cat mai clara in legatura cu tarifele practicate in oras, ti-am pregatit tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cheregi
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Program inclusiv sambata
Spitalul Judetean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de inalta performanta
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care se efectueaza consultatii de neurologie pediatrica in Oradea? 

Cele doua clinici prezentate in randurile urmatoare reprezinta optiunile tale in materie de neurologie pediatrica in orasul Oradea. Pe langa scurta prezentare a personalului medical, in aceste descrieri vei gasi si detalii relevante cu privire la aparatura din dotarea clinicilor sau in legatura cu atmosfera generala. Foloseste-te de toate acestea pentru a lua cea mai buna decizie: 

1. Dr. Simona Amalia Cheregi 

Primul cabinet spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de o consultatie de neurologie pentru copii in Oradea este cel al Dr. Simona Amalia Cheregi, medic specialist. Experienta acumulata pe parcursul anilor de activitate o ajuta sa ofere solutii personalizate, indiferent de afectiunea copilului. Cabinetul se afla in contract cu CAS, asa ca pacientii au posibilitatea sa beneficieze de consultatii in mod gratuit cu ajutorul biletului de trimitere. Programarile se fac prin intermediul unui apel telefonic. In ceea ce priveste programul cabinetului, acesta este deschis de luni pana vineri in intervalul 15:30-21:30, iar sambata, intre orele 8 si 13. Astfel, parintii care nu se pot prezenta la cabinet alaturi de cei mici in timpul saptamanii, se pot programa in weekend. 

Pretul consultatiei initiale este de 200 de lei. 

Mai multe persoane recomanda serviciile prestate de catre Dr. Simona Amalia Cheregi datorita profesionalismului de care aceasta da dovada. Fiecare pacient beneficiaza de toata atentia de care are nevoie pe parcursul consultului, astfel incat informatiile obtinute in timpul acestuia sa sprijine obtinerea unui plan de tratament cat mai eficient. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Amalia Cheregi 
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bihor

Cealalta optiune a parintilor care au nevoie de expertiza unui neurolog pediatru in Oradea este Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Dotat cu aparatura de inalta performanta, spitalul pune la dispozitia celor interesati un portofoliu variat de specialitati medicale. Din componenta departamentului de neurologie pediatrica fac parte medici primari si specialisti, care dispun de cunostintele necesare in domeniu pentru a stabili un plan de tratament cat mai potrivit. Cu privire la dotarile sectiei de neurologie pediatrica, aceasta este alcatuita din doua cabinete medicale, o sala de tratament, una de activitati, o sala de mese etc. Programarea se poate face foarte usor utilizand platforma online. In acest fel, utilizatorii pot vedea si care sunt locurile disponibile. 

Pentru consultatia de neurologie pediatrica pretul este de 150 de lei. 

Experienta foarte placuta de care au avut parte mai multe persoane care au optat pentru o vizita la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta se datoreaza profesionalismului si amabilitatii personalului medical de aici. In plus, sectiile spitalului sunt curate si dotate cu aparatura corespunzatoare. Exista si cateva minusuri, in general, pe partea de urgente, unde timpul de asteptare este ridicat. 

Concluzii

Prin urmare, ai posibilitatea sa-l duci pe cel mic la un consult de neurologie cu un medic pediatru in Oradea, printr-o programare la una din cele doua clinici de mai sus. Tine cont de conditiile pe care le asigura acestea, astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai placuta.