Meniu

Neurologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca tot mai multi copii se confrunta cu epilepsie, situatie in care vizita la medicul neurolog pediatru din Sibiu este din ce in ce mai importanta? Fie ca afectiunile neurologice provin din cauze genetice, fie ca sunt dobandite, incep sa fie din ce in ce mai raspandite atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor. Tocmai de aceea, vizita la medicul neurolog pediatru este de-a dreptul esentiala in primele luni de viata ale copilului tau. Asigura-te ca strecori si acest serviciu medical printre celelalte de rutina, astfel incat fiul sau fiica ta sa fie atent investigat/a de un specialist. Daca cel mic primeste tratamentul corespunzator la timp, are toate sansele ca procesul sau de dezvoltare sa fie unul armonios. Cu cat amani vizita la medic, cu atat exista riscul ca cel mic sa se dezvolte cu probleme pe care le poate experimenta chiar si in viata de adult. 

Daca si tu esti in cautarea unei clinici de neurologie pediatrica din Sibiu, atunci ai ajuns la articolul potrivit, pentru ca in continuare iti vom prezenta un top trei al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din orasul tau. Afla care sunt medicii la care poti apela pentru o investigare riguroasa a starii de sanatate a propriului copil.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Sibiu?

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Sibiu variaza de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor. De exemplu, consultatia de specialitate la medicul primar va fi mai costisitoare decat cea la medicul specialist, primul avand o pregatire mai vasta in domeniu. Pentru a elimina orice dubiu, in cele ce urmeaza iti vom prezenta un tabel cu toate tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neurobrain
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipamente de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Buna pregatire si implicare
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie impecabila
Misan Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Rezultate excelente
 • Interactiune reusita medic-pacient
 • Diagnostic corect
 • Tratament adecvat
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera primitoare
 • Stare de confort
Aria Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa bine pregatita
 • Implicare si profesionalism
 • Rezultate corecte
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie pediatrica in Sibiu

Ai luat hotararea, in cele din urma, de a apela la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Sibiu pentru a afla daca cel mic se confrunta cu afectiuni neurologice sau daca totul este in regula? Din fericire, unitatile medicale sunt echipate cu aparaturile medicale necesare, astfel incat investigatiile efectuate sa fie unele ireprosabile, iar rezultatele obtinute sa fie precise. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica din orasul tau, consultandu-te, totodata, si cu impresiile celorlalti pacienti:

1. Neurobrain

Neurobrain este o unitate medicala din Sibiu specializata in principiu in neurologie, care asigura consultatii de specialitate si pentru copii. In cadrul departamentului de neurologie pediatrica isi desfasoara activitatea dr. Andreea Prunea, medic specialist si dr. Raluca Costea, medic specialist cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care acestea le pun in aplicare se numara si: consultatie si control de specialitate, electroencefalograma, diagnosticare corecta pe baza rezultatelor primite si elaborarea unui plan corect de tratament pentru fiecare pacient in parte in functie de varsta si de patologia de care sufera. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, cu ajutorul carora actul medical desfasurat este unul corect. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica de 20 de minute este de 220 lei. 

Clinica a obtinut o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Gratie aparaturilor si echipamentelor de inalta performanta care se afla in cadrul departamentului de neurologie pediatrica, atat diagnosticarea, cat si planul de tratament elaborat sunt ireprosabile. De asemenea, personalul medical da dovada de o buna pregatire si implicare, micutii pacienti fiind primiti intr-o atmosfera prietenoasa. De asemenea, clinica este de o curatenie impecabila. 

2. Clinica Misan Med

O alta optiune pe care ti-o recomandam este clinica Misan Med, o unitate medicala din Sibiu, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament, copilul tau va face cunostinta cu dr. Gabriela Visa si dr. Raluca Costea, medic specialisti cu o buna pregatire in domeniu, care stiu exact ce proceduri si tehnici sa aplice. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie, cele doua doamne doctor reusesc sa trateze cu profesionalism urmatoarele probleme de sanatate: epilepsie, convulsii febrile, cefalee, traumatisme cranio-cerebrale, intarzieri in dezvoltarea neuropsihomotorie, tulburari de limbaj, paralizii cerebrale, tumori ale sistemului nervos, afectiuni ale nervilor cranieni etc. Acestea au competenta de a pune in aplicare un plan corect si eficient de tratament, astfel incat cel mic sa se vindece cu certitudine.

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 220 lei. 

Unitatea medicala a primit peste trei sute de recenzii in mediul online, in care pacientii se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, dar si de interactiunea cu medicii. Departamentul de neurologie pediatrica este echipat in mod corespunzator, astfel incat cei mici sa beneficieze de un diagnostic corect, dar si de un tratament adecvat. De asemenea, atitudinea personalului medical este una pozitiva, iar atmosfera primitoare, ceea ce contribuie semnificativ la conturarea unei stari ridicate de confort. 

3. Aria Clinic

Ultima, dar nu cea din urma, Aria Clinic, este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia si care pune la dispozitia copiilor servicii de neurologie pediatrica in Sibiu. In cadrul acestui departament, isi desfasoara activitatea dr. Andrada Elena Coroeanu si dr. Cosmin Mutu,  medici cu buna pregatire atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor. Acestia sunt specializati in efectuarea consultatiilor amanuntite de specialitate, ecografiei Doppler artere carotide si vertebrale, ecografiei vasculare, electroencefalogramei etc. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele rapide si precise. Medicii prezentati anterior sunt competenti in tratarea afectiunilor neurologice, cum ar fi: boala Alzheimer, Parkinson, cefalee, scleroza multipla etc. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este 250 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, mai ales parintii copiilor care se confrunta cu afectiuni neurologice. Departamentul de neurologie pediatrica dispune de o echipa medicala bine pregatita, implicata si profesionista, care stie exact ce metode sa aplice pentru ca cei mici sa primeasca tratamentul adecvat. Investigatiile efectuate sunt intotdeauna precise, iar rezultatele obtinute sunt corecte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un inconvenient in cazul pacientilor care se confrunta cu diverse urgente. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic specializat in neurologie pediatrica in Sibiu, dar nu stii exact care unitate medicala este de incredere? Din fericire, cele trei variante prezentate anterior in articol sunt exact ce iti trebuie pentru copilul tau, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive postate in mediul online. Fiind vorba de clinici echipate cu aparaturi moderne, cei mici au toate sansele de a primi tratamentul corespunzator.