Meniu

Neurologie pediatrica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea neurologica practicata de medicul neurolog pediatru din Suceava este o modalitate eficienta pentru diagnosticarea si tratarea bolilor organice care au un impact negativ asupra sistemului nervos central si periferic la copii. Din pacate, afectiunile neurologice nu sunt experimentate doar de adulti, ci pot fi experimentate inca de la o varsta frageda, tocmai de aceea, cel mai bine este ca parintii sa se asigure ca merg la cabinetul de specialitate impreuna cu cel mic inca de la varsta de trei luni, pentru efectuarea unui set de analize si investigatii. Necesitatea interventiei medicului neurolog se accentueaza in momentul in care in familie au mai fost experimentate cazuri de afectiuni neurologice. Riscul ca acestea sa fie mostenite genetic de catre copil este destul de ridicat. Din fericire, consultatia nu este complexa, aceasta consta in efectuarea unor teste de reflexe, sensibilitate, coordonare, limbaj etc., care nu provoaca durere sau disconfort pentru copil. Daca nu ai fost la controlul de rutina, iar copilul tau incepe sa se confrunte cu anumite simptome specifice acestor afectiuni, cel mai bine ar fi sa nu mai stai pe ganduri si sa mergi la un medic cat mai curand. 

Daca locuiesti in Suceava si esti in cautarea unui medic neurolog pediatru la care sa apelezi cu incredere, iti prezentam in continuare patru clinici catre care iti poti indrepta atentia. Citeste informatiile despre fiecare in parte si afla cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela.

Care este pretul unei consultatii de neurologie pediatrica in Suceava?

Inainte de a merge la un cabinet de specialitate, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la tarifele practicate pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Suceava. Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la unitatile medicale, asa ca iti prezentam tabelul de mai jos cu preturile actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ana Miron
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
Bleu Medical Team
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Centrul Aramis
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Ingrijiri medicale personalizate
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate remarcabile
 • Nerespectarea programarilor
Cabinete Areni
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in neurologie pediatrica in Suceava

Din dorinta de a beneficia de servicii de inalta calitate, in continuare iti vom prezenta patru institutii medicale de incredere spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Suceava. Pentru ca fiul sau fiica ta sa se bucure de un proces armonios de dezvoltare, cel mai bine ar fi vizitele de rutina la cabinetul de neurologie sa fie respectate. In continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din orasul tau:

1. Dr. Ana Miron

Dr. Ana Miron este un medic specializat in neurologie pediatrica in Suceava la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de servicii de inalta calitate. Aceasta este specializata si in epileptologie, electroencefalografie, avand competenta de a monitoriza cu profesionalism urmatoarele patologii: cefalee, migrena, atacuri de infiorare, convulsii febrile, pierderea de constienta, tulburari de somn (pavor nocturn, cosmar nocturn, somnambulism), tulburari de miscare (distonie, coree, tremor), epilepsie focala si generalizata, sindroame epileptice, intarzierea in dezvoltarea neuropsihomotorie, deficiente motorii de cauze variate (paralizie cerebrala, tuburari de echilibru, afectiuni neuromusculare, afectiuni ale nervilor cranieni) etc. Cabinetul sau medical individual este echipat cu aparaturi moderne si performante, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Aproape toate recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea doamnei doctor sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile pe care le pune in aplicare sunt ireprosabile. Cabinetul sau medical individual este echipat cu aparaturi moderne, astfel incat diagnosticarea sa fie precisa. In competenta doamnei doctor intra si stabilirea unui plan de tratament elaborat cu atentie in functie de necesitatile si patologiile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana Miron
Vezi Pareri

2. Bleu Medical Team

Bleu Medical Team este o unitate medicala multidisciplinara din Suceava catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o programare pentru consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea dr. Alina Ghiata, medic primar cu o buna pregatire in domeniu atat in diagnosticare a pacientilor, cat si in elaborarea planului eficient de tratament. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, a participat la diverse cursuri de formare, congrese, conferinte cu tematici anuale, specializandu-se totodata si in psihiatrie pediatrica. In seria sa de atributii intra desfasurarea urmatoarelor: consultatii de specialitate, consultatii de control, electroencefalograma, diagnosticare precisa, tratamente corespunzatoare. Avand la dispozitie aparaturile necesare, actul medical desfasurat este unul de calitate. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 300 lei. 

Unitatea medicala este bine vazuta de catre pacienti, multumita actului medical ireprosabil pus in aplicare. Fiind dotata cu aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea pacientilor este precisa, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui plan personalizat de tratament. De asemenea, echipa medicala da dovada de o amabilitate si buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a fi corect consultati intr-o atmosfera primitoare. 

3. Centrul Aramis

Centrul Aramis este o alta unitate medicala multidisciplinara din Suceava catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog pediatru. Avand o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta in tratarea si monitorizarea afectiunilor neurologice, doctorul da dovada de implicare in actul medical, aplicand o serie de testari: testarea nervilor cranieni, reflexelor fiziologice si patologice, motilitatii fine si grosiere, active si pasive, sensibilitatii, probelor de coordonare, functiile cerebrale complexe superioare, discutarea rezultatelor si a recomandarilor. Fiind vorba de o clinica echipata cu aparaturi performante, actul medical desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. De asemenea, echipa isi da tot interesul pentru ca cei mici sa se simta cat mai confortabil.

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 230 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca medicii isi dau tot interesul pentru ca pacientii sa primeasca ajutorul de care au nevoie. Echipa medicala este primitoare si prietenoasa cu copiii, asigurandu-le ingrijiri medicale personalizate. Aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la diagnosticarea corecta, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

4. Cabinete Areni

A patra optiune pe care ti-o recomandam, cabinetele Areni din Suceava, asigura si servicii de neurologie pediatrica, multumita echipei medicale specializate in acest domeniu. In aceasta sectie medicala isi desfasoara activitatea dr. Adriana Istocescu, medic primar in neurologie psihiatrie pediatrica, care detine si propriul sau cabinet individual. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, electroencefalograma, adeverinta medicala de incadrare in grad de handicap pentru copiii aflati in evidenta, consultatii medicale pentru activitati sportive, consultatii pentru orientare scolara, adeverinte pentru adoptie, consultatii pentru copii cu suferinta la nastere, consultatie pentru copii aparent sanatosi si la cerere. Aceasta isi desfasoara activitatea alaturi de echipa de logopezi, psihologi si kinetoterapeuti, pentru diagnosticarea corecta a copiilor, dar si pentru aplicarea unui plan personalizat de tratament. Evaluarea clinica este efectuata cu precizie si atentie la detalii, pacientii avand posibilitatea de a se bucura de o atmosfera primitoare. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 280 lei. 

Clinica medicala din Suceava a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor pe motiv ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Clinica este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, multumita carora diagnosticul este intotdeauna corect, iar tratamentul este adaptat in functie de necesitatile pacientului. In plus, personalul medical da dovada de o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare pentru cei mici. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

In cazul in care copilul tau se confrunta cu anumite simptome specifice afectiunilor neurologice, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui neurolog pediatru din Suceava pentru a afla concret daca cel mic se confrunta cu astfel de probleme sau daca trebuie sa te orientezi catre alte investigatii. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol si apeleaza la una dintre clinicile amintite mai sus pentru ca cel mic sa aiba parte de ingrijiri medicale de o calitate superioara.