Meniu

Nutritionist Alexandria

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care isi doresc sau au primit recomandarea de a merge la nutritionist in Alexandra au de ales dintre cateva clinici bune, printre care una online. Citeste in continuare pentru a descoperi care sunt cei mai buni specialisti in nutritie din acest oras si cat costa serviciile lor!

Nutritionistii din Alexandra sunt, in general, bine pregatiti, iar unii au experienta notabila in domeniu. Informeaza-te din acest articol despre ei, pentru a fi “cu lectiile facute” atunci cand le vei trece pragul pentru o evaluare nutritionala, o dieta personalizata sau pentru sfaturile avizate despre corectarea comportamentului alimentar si imbunatatirea starii de sanatate.

Unde poti merge la nutritionist in Alexandria

Daca ai luat decizia de a merge la nutritionist in Alexandria, poti face acest pas dupa o informare prelabila in privinta acestei piete de servicii. Tabelul urmator te poate ajuta in acest demers:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Programe nutritionale naturale
 • Specialisti certificati si cu experienta
 • Diete special create pentru cei cu diverse afectiuni
Carmen Neata
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Nutritionist cu experienta
 • Diete personalizate
 • Evaluare a sanatatii cu analizatorul cuantic
 • Dobandirea unor obiceiuri alimentare corecte
Dr. Virgil Vlasceanu
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic primar cu experienta
 • Diete personalizate
 • Tratamentul tulburarilor de alimentatie
 • Nutritie pentru copii si nutritie pentru sportivi
 • Masurarea indicelui de masa corporala
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Alexandria unde gasesti cel putin un nutritionist bun

In continuare vei putea afla informatii importante despre clinicile in care poti gasi un nutritionist bun in Alexandria. Iata care sunt acestea:

1. FitLab

Clinica FitLab isi ofera serviciile de nutritie si dietetica online pentru locuitorii din Alexandria si din tot judetul Teleorman. Aceasta clinica se axeaza pe programe nutritionale naturale de slabit, fara medicamente nesanatoase si pe termen lung (diete de 2 si de 5 luni). Echipa de specialisti FitLab este alcatuita din doi nutritionisti-dieteticieni cu experienta de peste 5 ani. Ei ii ajuta pe cei interesati sa slabeasca, monitorizandu-le intreg procesul si oferindu-le sprijin moral. De asemenea, tot aici sunt disponibile si programe speciale pentru cei care sufera de diabet, afectiuni cardiace sau hipertensiune arteriala.

Prima consultatie nu se plateste, la Fitlab, cu conditia ca solicitantii sa completeze un formular de pe site-ul clinicii. In privinta dietelor, exista doua variante: dieta de 2 luni (in care se includ planul alimentar pe 2 luni si consultatiile regulate), care costa 999 lei si dieta de 5 luni (in care se includ: planul alimentar pe 5 luni, consultatii regulate si apel nutritional non-stop), care are un tarif de 1999 lei.

Parerile celor care au beneficiat de programele clinicii sunt in majoritate apreciative. In ele se vorbeste despre un bun raport calitate-pret si despre amabilitatea si sustinerea specialistilor pe toata perioada programului. In plus, oamenii apreciaza si ideea consultatiilor online, care ii scuteste de un drum in oras la o clinica traditionala, dar sa beneficieze in acelasi timp de avantajele unor specialisti certificati in nutritie si dietetica.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Carmen Neata

Carmen Neata este specializata in nutritie si dietetica, fiind un nutritionist din Alexandria care ii ajuta pe oameni ca printr-o alimentatie corecta sa-si imbunatateasca starea de sanatate. In cadrul unei prime consultatii, printr-o evaluare cu ajutorul analizatorului cuantic, se stabileste o dieta personalizata, in acord cu regimul de viata, cu activitatea pe care o desfasoara persoana in cauza si cu preferintele culinare. Astfel, programul in care intra solicitantul il ajuta sa slabeasca intr-un mod sanatos si sa dobandeasca obiceiuri alimentare corecte, pe care sa si le insuseasca pentru tot restul vietii.

O evaluare nutritionala in acest cabinet costa 100 de lei. Cei care doresc consultanta nutritionala vor achita aceeasi suma, iar pentru o dieta personalizata, tariful este de 150 de lei.

Majoritatea persoanelor care au apelat la serviciile nutritionistului Carmen Neata sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut si de relatia pe care au construit-o cu aceasta profesionista. Unii spun ca au ajuns sa inteleaga faptul ca nu exista o dieta miraculoasa care sa-i scape de kilogramele in plus, ci totul se obtine cu dieta personalizata si cu activitate fizica.

3. Dr. Virgil Vlasceanu

Doctorul Virgil Vlasceanu este medic primar specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Lista serviciilor medicale oferite in acest cabinet din Alexandria este destul de lunga: consult nutritie, consult diabet, consult boli metabolice, diete personalizate pentru slabire/ingrasare, diete pentru diferite afectiuni, masurarea indicelui de masa corporala, nutritie sportiva, nutritie pediatrica, terapia obezitatii, tratamentul tulburarilor de alimentatie si multe altele.

O sedinta de consultanta nutritionala costa 150 de lei la acest cabinet.

Oamenii sunt in majoritate multumiti de serviciile acestui cabinet si de dietele furnizate de dr. Vlasceanu. Ei spun ca medicul este un adevarat profesionist si ca sfaturile sale i-au ajutat sa inteleaga mai bine cum sa se hraneasca sanatos si echilibrat pentru o viata mai buna si o forma fizica optima. Altii spun ca un minus ar fi faptul ca nu se respecta programarile.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Alexandria este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Alexandria?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Alexandria, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Alexandria?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:3
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Pentru cei care se afla in plina cautare a unui nutritionist in Alexandria, acest articol poate fi de un real folos.

Dupa cum ai putut remarca, oferta este una destul de generoasa pe piata serviciilor de profil din acest oras: ai la dispozitie programe nutritionale online, precum si consultatii la cabinet, la nutritionisti dieteticieni sau la medici cu multa experienta, specializati in Nutritie, Diabet si Boli metabolice. Ramane la atitudinea ta ce alegere sa faci, tinand cond de nevoile, preferintele si de disponibilitate.