Meniu

Nutritionist Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca mananci dezechilibrat, fara meniuri variate si te simti rau, trebuie sa mergi la nutritionist. In Baia Mare ai cateva optiuni pe care sa le iei in considerare, adica specialisti pe care ii recomanda pregatirea, experienta si, desigur, rezultatele obtinute cu cei care au apelat la serviciile lor.

Citeste acest articol pentru a-ti face o idee despre nutritionistii buni din Baia Mare, ce servicii ofera, care sunt preturile si care sunt opiniile celor care au colaborat cu ei pentru a-si indeplini obiectivele legate de pierderea in greutare, in special.

Cat costa o consultatie la nutritionist in Baia Mare

Cateva informatii importante despre serviciile oferite de fiecare nutritionist din Baia Mare care merita atentia ta sunt prezentate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Profesionisti certificati si bine instruiti
 • Programe nutritionale naturale
 • Programe nutritionale pentru diverse afectiuni
 • Diete pe termen lung
 • Consultatii online
Georgiana Stan
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Nutritionist dietetician tanar si apreciat
 • Planuri alimentare sanatoase si personalizate
 • Rezultate pe termen lung
 • Bun raport calitate-pret
Fortis Diagnosis
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Centru medical cu numeroase specialitati
 • Servicii diverse in domeniul nutritiei
 • Consiliere psihologica pentru a-i ajuta pe cei care isi schimba stilul alimentar
 • Operatii de chirurgie bariatrica
 • Slaba organizare
 • Se raspunde cu greu la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun nutritionist din Baia Mare?

Cei care vor sa mearga la nutritionist in Baia Mare se intreaba foarte des care ar fi cel mai bun specialist in acest domeniu. Parcurgand informatiile prezentate mai jos, cu siguranta vei descoperi acel profesionist in dietetica si nutritie care sa-ti fie pe plac, atat din punct de vedere al abordarii sale, cat si al rezultatelor:

1. FitLab

Sunt multi cei care au auzit de clinica FitLab, ce este specializata exclusiv pe nutritie. Specialistii de aici sunt certificati si bine instruiti, avand si o experienta de peste 5 ani in nutritie si dietetica. Ei isi ofera serviciile online pentru locuitorii din Baia Mare si din intreaga tara, punand la dispozitia fiecaruia: consiliere personalizata, sprijin continuu, programe nutritionale naturale, programe special create pentru cei cu diabet, hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace, multiple programe de slabire. Rezultatele sunt vizibile pe termen lung, pentru ca programele sunt atent realizate, respectand necesitatile si conditia medicala a fiecarui om.

La FitLab, prima consultatie este gratuita pentru cei care completeaza formularul de pe site-ul clinicii. Pretul pentru o dieta pe 2 luni (cu plan alimentar si consultatii regulate) costa 999 lei. Pentru o dieta pe 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta la orice ora), tariful este de 1999 lei.

Clientii acestei clinici sunt multumiti de raportul calitate-pret de care s-au putut bucura pe perioada colaborarii. In plus, parerile oamenilor mai subliniaza amabilitatea personalului, dar si avantajul consultatiilor online, care sunt la fel de utile ca si cele fizice pentru cei care vor sa slabeasca si sa se mentina in cea mai buna forma fizica si psihica.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Georgiana Stan

Georgiana Stan este un nutritionist dietetician tanar, dar foarte apreciat in Targu Mures de cei care au apelat la serviciile sale, tocmai datorita faptului ca rezultatele nu au intarziat sa apara.  Planurile alimentare se alcatuiesc astfel incat sa respecte cu strictete nevoile fiecarei persoane, iar acest lucru face ca dietele sa imbunatateasca starea de sanatate si dispozitia, iar rezultatele sa se mentina pe termen lung.

Consultatia initiala la acest cabinet costa 180 de lei.

Pagina de facebook a acestui nutritionist abunda in fotografii „inainte si dupa”, in care rezultatele obtinute sunt vizibile. Cei care au trecut printr-un proces de schimbare fizica sub indrumarea Georgianei Stan spun ca sunt foarte incantati de cum a decurs colaborarea si de faptul ca au reusit sa slabeasca fara mari eforturi. Multi le recomanda si altora sa apeleze la acest nutritionist dietetician din Baia Mare.

3. Fortis Diagnosis Center

Centrul Medical Fortis Diagnosis Center furnizeaza servicii medicale private in Baia Mare, intr-o varietate de specialitati, printre care si Nutritie. In cadrul acestui cabinet sunt oferite, pe langa consultatiile de specialitate, si consiliere psihologica pentru a schimba relatia cu mancarea, precum si pentru renuntarea la „pofte”. De asemenea, la Fortis se realizeaza si operatii de chirurgie bariatrica, pentru cei care doresc sa obtina un efect rapid si durabil.

La Fortis Diagnosis Center, pretul pentru o consultatie initiala este de 200 de lei, iar cel al unui control este de 150 de lei.

Parerile exprimate de pacienti in legatura cu activitatea acestui centru medical sunt impartite, in mediul online. Multi spun ca s-au lovit de o slaba organizare, motivand ca nu li se raspunde atunci cand suna la telefonul clinicii sau ca programarile nu se respecta. Altii spun insa ca personalul este profesionist si ca totul este curat si igienizat in aceasta clinica.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Baia Mare este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Baia Mare?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Baia Mare, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Baia Mare?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:3
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Poti gasi un bun nutritionist in Baia Mare daca tii cont de informatiile din acest articol. Dupa cum s-a putut observa, oferta serviciilor de dietetica si nutritie este destul de variata in acest oras, fiind puse la dispozitie atat consultatii online, cat si fizice, la cabinet.

Important este insa ca odata ce apeleaza la serviciile unui specialist, oamenii isi vor schimba perceptia asupra hranei, invatand sa distinga alimentele bune, sa renunte la obiceiurile alimentare nocive si sa dobandeasca un nou stil de viata.