Meniu

Nutritionist Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa mergi la un nutritionist in Buzau? In acest articol vei obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens.

Din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase, a sedentarismului si a ofertei generoase de semipreparate nocive de pe piata, multi ajung la obezitate, diabet sau la alte afectiuni grave. Un nutritionist din Buzau este solutia salvatoare in acest caz, pentru ca el are capacitatea de a elabora diete personalizate pentru fiecare om, tinand cont de necesitatile si de conditia sa medicala.

Cat costa o consultatie la un nutritionist bun, in Buzau?

Daca te intereseaza sa mergi la nutritionist in Buzau, urmareste informatiile din tabelul de mai jos si vezi care dintre profesionisti este pentru tine:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticieni bine pregatiti si cu experienta de peste 5 ani
 • Consultatii online
 • Programe nutritionale speciale pentru diverse afectiuni
 • Programe naturale, fara medicamente
IQ Revital Med
Clinica-Verificata
100-300 Ron
 • Pret consultatie 100-300 Ron
 • Numeroase servicii de nutritie, diabet zaharat, remodelare corporala
 • Abordare personalizata a fiecarui caz
 • Investigatii metabolice
 • Proceduri de mentinere
New Medical
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medicul de la cabinetul de Diabet si Nutritie este in contract cu CJAS Buzau
 • Servicii de buna calitate
 • Personal amabil si profesionist
Medcon
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Servicii de nutritie, diabet si boli metabolice
 • Medici cu experienta
 • Centrul are contract cu CJAS Buzau
Dr. Ecaterina Zoican
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic tanar si bine pregatit
 • Consultatii de nutritie, diabet zaharat sau boli metabolice
 • Diete personalizate
 • Preventie boli asociate
 • Consultatii si tratamente de specialitat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Buzau unde poti merge la nutritionist

Cel mai bun nutritionist din Buzau nu este acela care are cele mai multe diplome sau cea mai lunga experienta, ci cel cu care rezonezi cel mai bine, care te asculta, iti intelege nevoile si apasarile si face in asa fel incat sa atingeti impreuna obiectivul stabilit. Iata cativa nutritionisti buni din Buzau care se incadreaza in aceste cerinte:

1. FitLab

Clinica FitlLab este specializata exclusiv pe nutritie si dietetica. Echipa este formata din doi profesionisti, care isi ofera serviciile atat la cabinet, cat si online. Cu ajutorul lor, oamenii pot slabi sub supraveghere continua, prin intermediul unor programe atent elaborate si prin diete personalizate ce se potrivesc oricarui stil de viata. Accentul se pune pe programele nutritionale naturale, fara medicamente. In plus, sunt puse la dispozitie programe speciale pentru cei care sufera de afectiuni cardiace, hipertensiune arteriala sau diabet.

Prima consultatie este gratuita la FitLab, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Tot ce trebuie sa faca persoanele interesate pentru a beneficia de aceasta oferta este sa completeze formularul de pe site-ul clinicii. Pretul unei diete pe 2 luni (cu plan alimentar si consultatii regulate) este de 999 lei, iar o dieta pe 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional non-stop) costa 1999 lei.

Clientii sunt multumiti de colaborarea cu FitLab, motivand ca raportul calitate-pret este unul convenabil si ca specialistii sunt bine pregatiti si au o atitudine orientata spre obtinerea de rezultate. De asemenea, oamenii mai sunt incantati si de cum se desfasoara consultatiile nutritionale online.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. IQ Revital Med

Dr. Monica Mocanu de la IQ Revital Med Buzau ofera servicii de nutritie, diabet zaharat, remodelare corporala. Misiunea clinicii este de a-i face pe pacienti sa-si atinga potentialul lor de frumusete si sanatate, punandu-le la dispozitie cunostintele si tehnologiile necesare, pentru o abordare personalizata, in functie de obiectivele fiecaruia. In clinica se efectueaza investigatii metabolice (analiza compozitiei corporale, stabilirea ratei metabolice de repaus), se elaboreaza un plan nutritional si sunt puse la dispozitie si proceduri de mentinere.

O consultatie initiala, care dureaza 30 de minute, costa 100 de lei, iar o consultatie individuala, tot de 30 de minute, are pretul de 300 de lei. Rata metabolica de repaus, ce se efectueaza in 15 minute, costa 250 de lei. Pentru analiza compozitiei corporale, tariful este de 150 de lei. De asemenea, pachetul de nutritie (cu efectuarea ratei metabolice de repaus si 6 consultatii personalizate) pe 3 luni costa 1600 de lei. 

Cei care au mers la aceasta clinica se declara multumiti de servicii. Ei spun ca este o clinica moderna, in care se simte o atmosfera calduroasa si ca echipa se preocupa sa le ofere clientilor servicii de exceptie, caracterizate prin profesionalism.

3. New Medical

Proiectul New Medical a demarat in 2012, langa Spitalul Judetean. In 2016, a fost deschis propriul laborator, iar in 2018 a fost deschis inca un punct de lucru. In total, sunt patru spatii New Medical in Buzau. Cabinetul de Diabet, nutritie si boli metabolice, unde isi desfasoara activitatea dr. Daiana Mihalache, este in relatie contractuala cu CJAS Buzau. Aici sunt oferite consultatii si tratamente de specialitate, precum si investigatii sau monitorizare a bolilor asociate.

O consultatie initiala costa la New Medical 180 de lei, iar un control are un tarif de 100 de lei.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile clinicii spun ca sunt foarte multumiti de ceea ce au gasit aici: aparatura medicala de ultima generatie si personal profesionist si bine pregatit.  Pentru unii, intreaga experienta a fost surprinzatoare, in sensul ca au descoperit un loc in care pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism.

4. Medcon

La Medcon Buzau sunt oferite servicii de cardiologie, diabet si spitalizare de zi. In cadrul departamentului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice se afla dr. Silviana Constantinescu, medic cu experienta vasta in acest domeniu. Sunt oferite servicii precum: consultatii si tratamente de specialitate, investigatii, analize, diete personalizate, preventie boli asociate si monitorizare.

Tariful pentru o consultatie initiala este de 200 de lei, iar pretul unui control este de 120 de lei.

Majoritatea celor care au ajuns la aceasta clinica sunt multumiti de servicii, inclusiv de cele oferite in cabinetul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

5. Dr. Ecaterina Zoican

Dr. Ecaterina Zoican este un medic primar tanar si devotat meseriei. Isi desfasoara activitatea in cabinetul de Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice din cadrul Spitalului Judetean din Buzau, cabinet ce este foarte vizitat de oameni cu diverse probleme de sanatate din aceasta sfera medicala. Dupa cei 6 ani de facultate petrecuti la Universitatea de Stat de Farmacie si Medicina „Nicolae Testemiteanu” din Chisinau, Ecaterina Zoican si-a efectuat rezidentiatul in Romania, stabilindu-se ulterior in Buzau, unde a si ales sa profeseze.

O consultatie initiala la acest medic costa 150 de lei, iar un control are un tarif de 100 de lei.

Locuitorii din Buzau care au fost tratati de acest medic, indiferent ca sufera de diabet, boli metabolice sau ca si-au dorit sa invete sa se hraneasca sanatos, au descoperit un bun profesionist, cald si atent cu nevoile lor. Acesta este si motivul pentru care dr. Zoican este foarte apreciata in oras.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Buzau este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Buzau?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Buzau, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Buzau?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:5
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Hrana este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii si de aceea este esential sa mergi la nutritionist, in Buzau, pentru a invata sa deosebesti alimentele bune de cele nocive si sa capeti obiceiuri sanatoase. Vei vedea cum viata ti se va schimba in bine!

In Buzau sunt numerosi specialisti la care poti apela, dupa cum s-a putut vedea in acest articol. Fie ca suferi de o afectiune, ca ai luat in greutate necontrolat, ca mananci compulsiv sau la ore tarzii, toate acestea necesita prezenta la nutritionist, care te va ajuta, prin diete personalizate si informatii utile, sa treci mai usor prin orice situatie dificila si sa te simti bine in pielea ta.