Nutritionist Buzau

Nutritionist Buzau

Buzaul este un oras din regiunea Munteniei, capitala de judet, fiind locul in care oameni din alte localitati ale tarii vin sa apeleze la servicii de calitate si profesioniste din diferite domenii, precum cele ale unui nutritionist din Buzau.

Indiferent de zona sau regiunea in care locuiesc, oamenii se confrunta cu diferite probleme de sanatate, care pot fi tratate sau, cel putin, ameliorate prin adoptarea unui stil de viata sanatos, care cuprinde activitate fizica regulata si o alimentatie echilibrata. In astfel de cazuri, serviciile pe care un nutritionist le ofer sunt de foarte mare ajutor.

Top 4 Nutritionisti din Buzau:

 1. FitLab – Clinica specializata Exclusiv pe Nutritie si Dietetica, raport pret calitate excelent, dieta include retete si exercitii fizice – a fost testata de personalul med.ro cu rezultate bune.
 2. Medcon Buzau – Clinica de Cardiologie si Diabetologie ce ofera si servicii de Nutritie
 3. New Medical Buzau – Clinica Multidisciplinara ce ofera printre altele si servicii de Nutritie
 4. Dr. Zoican – Specialist in Diabetologie, printr alte servicii ofera si consultatii de Nutritie in Buzau
Clinica Pret Nutritie 2 luni Include Retete
Si Exercitii
Site
FitLab 999 RON Da vezi site
Medcon 1499 RON Nu vezi site
New Medical 1700 RON Nu vezi site
Dr. Zoican 1150 RON Nu

Cum am ales? Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

Cat de important este consultul unui nutritionist din Buzau?

Principalul obiectiv pe care il au cei care apeleaza la serviciile unui nutritionist din Buzau este acela de a adopta un stil alimentar santatos, pentru a avea o viata echilibrata si o stare de sanatate buna. Totusi, motivele acestora sunt diferite, daca unii dintre acestia se confrunta cu o greutate corporala prea mare sau prea mica, altii se confrunta cu diferite afectiuni, pentru vindecarea sau ameliorarea carora trebuie sa isi schimbe stilul de viata intr-unul sanatos, cu o alimentie echilibrata si activitate fizica.

Pentru a putea stabili corect planul alimentar pentru fiecare pacient al sau, un nutritionist trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, de la varsta, sex, stil de viata, preferinte alimentare, pana la starea generala de sanatate. De aceea, dupa o consultatie initiala, acesta poate recomanda pacientilor efectuarea unui set de analize.

Pe baza rezultatelor acestora, nutritionistul va putea alege care sunt cele mai potrivite alimente pe care ar trebui sa le consume un pacient, astfel incat sa ii ofere si energia necesara organismului pentru a functiona in conditii optime, dar si pentru a obtine rezultatele dorite, cum ar fi scaderea in greutate.

O alimentatie echilibrata trebuie sa contina produse din toate grupele alimentare, numai ca variaza cantitatea necesara care ar trebui consumata din acestea. De asemenea, modul in care alimentele se combina este si el foarte important pentru a beneficia la maximum de nutrientii pe care acestea le contin. Aici intervine cunostintele si experienta unui nutritionist, acesta fiind cel mai potrivit pentru a oferi sfaturi si recomandari referitoare la cum trebuie sa arate un regim alimentar sanatos.

Reusita unui proces destul de dificil, cum este schimbarea stilului alimentar, este determinata, in principal, de ambitia si perseverenta celor care doresc sa faca acest lucru. Totusi, din cauza tentatiilor alimentare care se gasesc la orice pas, acestia pot intampina anumite blocaje sau piedici. In aceasta situatie, ajutorul nutritionistului este cu atat mai important, acesta avand rolul de a oferi si suport moral si motivatie pacientilor sai, pentru a-si ajuta sa-si atinga obtictivele.

Cand sunt de ajutor serviciile unui nutritionist din Buzau?

Kilogramele in plus reprezinta principalul motiv pentru care oamenii apeleaza la ajutorul unui nutritionist din Buzau, tot mai multi oameni intampinand probleme in managerierea greutatii. Astfel ca si cei care se confrunta cu o greutate prea mica, pe care nu o pot corecta prin nici o metoda aplicata de ei, ar trebui sa apeleze la serviciile unui astfel de profesionist. Acesta poate dezvolta un regim alimentar personalizat, care sa contina alimente nutritive, dar care sa poata aduce si un aport la cresterea greutatii.

De asemenea, nutritia copiilor este un subiect foarte important, motiv pentru care parintii care se simt depasiti sau observa ca ai lor copii au probleme cu greutatea, pot apela la un nutritionist.

Alte categorii de persoane care pot apela la serviciile unui nutritionist sunt femeile gravide sau cele care doresc sa ramana insarcinate, pentru ca organismul lor sa aiba nutrientii necesari pentru a sustine sarcina si a contribui la o buna dezvoltare a fatului, precum si sportivii, care au nevoie de un meniu alimentar special, care sa le ofere energia necesara pentru a-si desfasura activitatea.

Topul cabinetelor si clinicilor de nutritie din Buzau

Buzoienii care doresc sa adopte un regim alimentar sanatos si echilibrat, dar care doresc sa o faca sub indrumarea unui specialist, pot alege un nutritionist din Buzau, atat pe baza recomandarilor si recenziilor celorlalti pacienti, cat si printr-o cercetare individuala. Astfel, acestia pot identifica medicul sau tehnicianul de nutritie cu care rezoneaza cel mai bine.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor celor care sunt cautarea unui nutritonist bun in judet, dar si pentru a economisi timp, in continuare sunt prezentate cateva dintre cele mai apreciate clinici si cabinete de nutritie din Buzau.

1. Clinica de Nutritie FitLab din Buzau

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Buzau, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Medcon Buzau

Una dintre clinicile medicale care se bucura de aprecierile pacientilor este clinica Medcon, care ofera mai multe tipuri de servicii medicale, din arii medicale diferite:

 • spitalizare de zi, pe baza trimiterii primite de la medicul de familie;
 • cardiologie – cu o gama variata de servicii medicale din aceasta ramura;
 • diabet, nutritie si boli metabolice – oferite de dr. Constantinescu Silvia.

Mai multe informatii si pentru programari, oamenii pot accesa site-ul https://www.medconbz.ro/ sau la numarul de telefon 0238 445 590.

3. New Medical

O clinica medicala cu un portofoliu foarte variat de servicii din diferite arii medicale, printre care se afla si cea de diabet, nutritie si boli metabolice. Cu mai multe puncte de lucru, aceasta clinica se afla in topul preferintelor buzoienilor datorita serviciile medicale de calitate si profesionalismului medicilor.

In ceea ce priveste datele de contact, pentru programari, oamenii pot folosi una dintre urmatoarele adrese de email, care sunt destinate tuturor punctelor de lucru, newmedicalproiect@gmail.com sau office@newmedical.ro, sau pot suna la numerele de telefon, care sunt afisate in functie de locatia clinicii:

 • Clinica New Medical de pe strada Stadionului, nr. 102-104 – numerele de telefon sunt: 0772.153.310 sau 0338.101.164;
 • Clinica New Medical Cuza Voda, nr. 38 – pentru medicina muncii – la numarul de telefon 0338.401.656;
 • Clinica New Medical din strada Pacii, nr. 4 – numerele de telefon: 0799.950.033 sau 0338.401.490;
 • Clinica New Medical din strada Nicu Constantinescu, nr.1 – numerele de telefon: 0238.730.627 sau 0771.561.802.

In plus, periodic sau pentru anumite categorii de pacienti, aceasta clinica organizeaza si oferte promotionale, care sunt foarte utile acestora, cum ar fi, de exemplu, 10% reducere la orice analize efectuate in cadrul clinicii, pentru persoanele de peste 65 de ani.

4. Dr. Ecaterina Zoican – Medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

Pentru servicii medicale din sfera nutritiei, foarte multe persoane din judetul Buzau apeleaza la medicul Ecaterina Zoican. Pacientii acestui medic pot beneficia de servicii precum consultatii si tratamente de specialitate, monitorizare, diete personalizate sau preventie pentru boli asociate, in cadrul spitalului judetean, unde activeaza medicul de nutritie dr. Ecaterina Zoican.

Astfel ca aceasta poate fi gasita in fiecare zi de marti si joi, intre orele 15:30 – 20:00, la cabinetul sau de nutritie, consultatiile fiind facute numai pe baza programarilor, care se pot face la numarul de telefon  0763. 213. 913.

Concluziile pacientilor

Toti pacientii care au beneficiat de serviciile unuia dintre medicii prezentati anterior, in calitatea lor de nutritionist in Buzau, s-au bucurat de rezultate satisfacatoare si servicii de calitate, in schimbul unor costuri foarte accesibile. Astfel ca acestia recomanda cu incredere acest tip de servicii tuturor celor care au nevoie de ajutor profesionist si sprijin moral in combaterea unor probleme de natura nutritionala.

Concluziile noastre

Oamenii pot apela la serviciile unui nutritionist din Buzau in foarte multe situatii, de la problemele legate de greutate sau afectiuni medicale care presupun un regim alimentar strict, pana la dezvoltarea unui meniu sanatos si echilibrat, fie pentru a reusi sa tina postul intr-un mod sanatos, fie pentru a adopta in viata lor un stil alimentar sanatos.