Meniu

Nutritionist Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un nutritionist in Calarasi si vrei sa-l gasesti chiar pe cel mai bun? Citeste acest articol si vei afla toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu acest subiect.

Poti merge la nutritionist daca ai o afectiune cronica si vrei sa stii cum sa o abordezi, din punct de vedere alimentar, daca ai kilograme in plus sau in minus, dar si daca vrei sa stii cum sa te hranesti sanatos si sa-ti schimbi stilul de viata. In Calarasi gasesti profesionisti care te vor ajuta sa pornesti in noua calatorie a vietii tale, cea spre o forma fizica si psihica buna, cu ajutorul hranei celei de toate zilele!

Cat costa sa mergi la nutritionist in Calarasi?

Cu siguranta ca daca vrei sa incepi aceasta calatorie, te intereseaza, in primul rand, cat costa o consultatie la nutritionist in Calarasi. Poti afla acest detaliu din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticieni certificati si cu experienta
 • Diete personalizate, pe termen lung
 • Programe nutritionale naturale
 • Programe speciale pentru cei cu diabet, hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace
 • Apel nutritional de urgenta, in cazul dietei de 5 luni
Clinica Life
170 Ron
 • Pret consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale la standarde europene
 • Dr. Dan Enculescu are o vasta pregatire si o experienta relevanta in nutritie, diabet si boli metabolice
 • Nutritie pentru copii si adulti
 • Diete pentru diferite afectiuni
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Calarasi unde poti gasi un nutritionist bun

Am identificat doua clinici din Calarasi unde poti solicita ajutorul unui nutritionist. Una dintre ele iti ofera alternativa unui nutritionist online in Calarasi, iar cea de-a doua optiunea unei clinici renumite, in care vei gasi un medic bine pregatit si cu reputatie in domeniul nutritiei:

1. FitLab

FitLab este specializata pe nutritie si dietetica, avand o echipa alcatuita din nutritionisti dieteticieni certificati, ce au o experienta de peste 5 ani in acest domeniu de activitate. Clinica isi ofera serviciile online, care constau in: planuri alimentare, consultatii regulate, consiliere, programe nutritionale naturale pentru slabit si programe speciale pentru persoane cu diverse afectiuni (HTA, diabet, afectiuni cardiace). Pierderea in greutate este monitorizata de un nutritionist dietetician ce ofera consiliere personalizata, care-i ajuta pe oameni atat fizic, cat si psihic sa treaca prin schimbarea pe care au inceput-o.

Pentru cei care completeaza formularul specific de pe pagina de pe site-ul clinicii, prima consultatie este gratuita. Cei care vor sa urmeze o dieta au la dispozitie doua alternative: dieta de 2 luni, cu plan alimentar si consultatii regulate, care costa 999 lei, sau dieta de 5 luni, cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional SOS la orice ora – care are un pret de 1999 lei.

Clientii FitLab apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este unul avantajos pentru ei. In plus, multi spun ca au remarcat deschiderea, amabilitatea si profesionalismul nutritionistilor si ca acest lucru i-a ajutat sa ajunga la obiectivul stabilit fara prea mare efort. In plus, oamenii mai spun ca apreciaza ideea consultatiilor si a programelor online.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Clinica Life

Clinica Life a aparut pe piata din dorinta de a oferi servicii de sanatate la standarde europene si ofera numeroase specialitati medicale, printre care si Nutritie, acolo unde activeaza dr. Dan Enculescu, medic primar diabet, nutritie, si boli metabolice, care este si specialist in endocrinologie, avand si competente in ultrasonografie tiroidiana. Doctorul are si un stagiu de pregatire profesionala de 6 luni la spitalul Jean Verdier din Paris, pe sectia de Obezitate, Diabet si Endocrinologie. Medicul este si membru al Societatii Romane de Endocrinologie, precum si al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

O consultatie initiala la acest doctor de la clinica Life costa 170 de lei.

Serviciile oferite de clinica Life sunt unele de buna calitate, daca luam in considerare opiniile celor care i-au trecut pragul. Oamenii se declara multumiti de faptul ca medicii sunt profesionisti si ca atmosfera este una placuta.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Calarasi este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Calarasi?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Calarasi, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Calarasi?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:2
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Chiar daca nu exista un numar mare de nutritionisti in Calarasi, cei cu care ti-am facut cunostinta prin intermediul acestui articol ofera servicii de foarte buna calitate, tinand cont de pregatirea, experienta si reputatia in domeniu. Invatand de la ei cum sa te hranesti sanatos,  vei putea culege roadele acestei schimbari inca din primele zile si vei putea vedea cum alimentatia sanatoasa iti va schimba in bine intregul stil de viata!