Nutritionist Craiova

Nutritionist Craiova

Nutritia este o latura a vietii fiecarei persoane care nu trebuie sa fie ignorata, datorita importantei pe care o are asupra corpului si metabolismului, asa ca pentru se tine totul sub control, este potrivit sa se apeleze la un nutritionist in Craiova.

In termeni stiintifici, nutritia se refera la furnizarea de alimente de care organismul are nevoie pentru a functiona in parametri normali si pentru a fi sanatos. Secretul pentru care nutritia este atat de importanta este chiar redat de cuvant in sine – nutritia provine din nutrienti, iar nutrientii sunt proprietatile benefice pe care le primeste organismul pentru a se hrani si pentru a fi sanatos.

Craiova este un oras cu multe variante in ceea ce priveste alegerea unui nutritionist potrivit pentru ameliorarea problemelor de sanatate legate de alimentatie sau pentru a invinge, in sfarsit, lupta cu kilogramele in plus cu succes. Asa ca, daca cineva isi doreste sa beneficieze de servicii de nutritie de calitate cu ajutorul carora orice persoana isi poate regla stilul alimentar, Craiova este un oras cu multe oferte, cu multe oportunitati, in cadrul caruia se pot gasi o multime de variante potrivite.

Alegerea unui nutritionist specializat in acest domeniu si cu o experienta vasta este cea mai buna idee care se poate lua in calcul in momentul in care se sesizeaza anumite nereguli la modul de functionare a sistemului digestiv, a organismului. Multe persoane se afla in pragul unei schimbari uriase in viata lor, insa nu stiu cum sa inceapa acest proces, nu stiu care sunt etapele pe care trebuie sa le urmeze. De aceea, este neaparata nevoie de un nutritionist in viata lor care sa-i ajute sa obtina rezultatele dorite si ocazia de a-si recapata increderea in ei insisi.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

De ce este important sa apelezi la un nutritionist din Craiova?

In momentul in care pacientul remarca la nivelul corpului si organismului sau anumite nereguli, este esential sa apeleze la ajutorul unui nutritionist din Craiova, care sa-l ajute sa-si recapete echilibrul metabolic de care are nevoie.

Este o idee excelenta sa se apeleze la serviciile unor clinici de nutritie in cazul in care se remarca aparitia urmatoarelor probleme sau situatii:

 • dorinta de a intelege de ce apar problemele la nivelul sistemului digestiv, dar si dorinta de a le invinge printr-o alimentatie sanatoasa recomandata de un specialist;
 • tinerea sub control a greutatii corporale, care, uneori, se doveste a fi o misiune imposibila pentru multe persoane din mai multe cauze sau factori pe care un nutritionist profesionist stie cum sa le identifice;
 • tinerea sub control a modificarilor de stari, care, de cele mai multe ori, isi au radacinile alimentele nesanatoase pe care le consuma pacientul;
 • prevenirea sau vindecarea problemelor de infertilitate, care, in multe situatii, isi au originile intr-un stil alimentar haotic;
 • pregatirea unui stil alimentar potrivit pentru o sarcina, care poate avea un impact pozitiv asupra modului de evolutie a bebelusului;
 • tinerea sub control a formei atletice a corpului, mai ales in care respectiva persoana sportiva isi doreste sa obtina performantele dorite in cadrul unui concurs sau maraton.

Clinicile din Craiova au pregatirea necesara de a oferi solutii si recomandari alimentare, dar si terapii sau consilieri nutritionale, care sa restabileasca ordinea, echilibrul oricarui tip de organism care se confrunta cu oricare tip de afectiune.

Nutritionist Craiova – top 4 cabinete de nutritie de neratat

Pentru alegerea unui nutritionist in Craiova este necesar sa se consulte acest top 3 cabinete de nutritie in cadrul carora pacientii vor avea parte de rezultatele dorite. Tot mai multe persoane isi doresc sa faca o schimbare de ordin alimentar in viata lor, pentru ca au inteles importanta mancarurilor sanatoase, pentru ca au inteles impactul puternic pe care il are mancarea asupra organismului, dar si asupra determinarii varstei metabolismului.

In vederea atingerii acestor obiective, se poate apela la urmatoarele clinici sau cabinete de nutritie:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Craiova

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Craiova, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Diab Clinique – Diabet si Boli Nutritie

Diab Clinique este o clinica de nutritie si boli de nutritie de renume in Craiova, care are in componenta sa nutritionisti profesionisti care stiu exact cum sa abordeze fiecare problema sau boala de nutritie.

Sunt specializati mai mult pe latura de planuri alimentare care au in vedere vindecarea dintr-o anumita boala de nutritie, cum ar fi diabetul.

Principalele servicii pe care le pun la dispozitie sunt:

 • Diabet, nutritie si boli metabolice – se ofera diagnosticul si tratamentul specific diabetului zaharat, dar si a complicatiilor acestuia. In plus, se ofera diagnosticul si tratamentul dislipidemiilor, hiperuricemiei, gutei;
 • Nutritie si dietetica;
 • Se ofera o evaluare a statusului ponderal, consultatii obezitate si alte afectiuni.

Aceasta clinica de nutritie poate sa fie contactata prin mai multe mijloace, cum ar fi:

 3. Clinica Urodiamed – specialisti in diabet si nutritie

Sanatatea trebuie sa fie prioritatea fiecarei persoane, iar la clinica Uriamed poate sa apeleze oricine isi doreste sa isi vindece problemele de sanatate de ordin alimentar. Pe langa serviciile de urologie, se remarca si specialistii in nutritie, in boli de nutritie, care ofera consultanta si recomandari in privinta alegerii unei alimentatii sanatoase.

Aceasta clinica ofera o multime de servicii de consultare de nutritie si tarifele aferente:

 • Consultatie diabet, cu/fara bilet de trimitere CAS este gratuita;
 • Consultatie diabet fara bilet de trimitere CAS este 60 RON;
 • Consultatie obezitate fara bilet de trimitere CAS este 200 RON;
 • Internare de zi cu bilet de trimitere CAS este gratuita;
 • HbA1c            fara bilet de trimitere CAS este 40 RON;
 • Referat medical care include HbA1c  este 100 RON.

In functie de aceste tarife si servicii oferite, pacientii pot obtine consultanta de care au nevoie pentru a investiga neregulile aparute la nivelul nutritiei organismului din cauza stilului alimentar adoptat. Pentru a se putea intra in contact, se poate folosi atat numarul de telefon, cat si e-mail-ul:

Telefon: 0251 510 384 / 0785 335 440

E-mail: urodiamed@gmail.com

Website: https://www.urodiamed.ro/

4. Clinica Natur House

Cei care au kilograme in plus si nu stiu ce etape sa urmeze pentru ameliorarea acestei situatii, pot apela oricand la clinica Natur House, o clinica de renume in Craiova, care are in componenta sa specialisti in nutritie si in boli de nutritie.

Acestia stiu ce trebuie sa cuprinda in plan alimentar, care sa ofere satisfactia si rezultatele dorite pentru client. Clinica Natur House este specializata in:

 • planul dietetic personalizat pus la dispozitia clientului indiferent de obiectivele pe care isi doreste sa le atinga;
 • oferirea de consultatii gratuite saptamanale cu nutritionistul Natur House;
 • gama larga de suplimente alimentare exclusiviste puse la dispozitia clientului in functie de ceea ce are nevoie.

Una dintre modalitatile prin care o persoana isi poate recapata incredere in sine este strans legata de satisfactia legata de corpul sau. In contextul in care aceasta este nefericita in legatura cu felul in care arata, ii este greu sa gandeasca pozitiv sau sa adopte o atitudine optimista. Iar clinica Natur House ii poate oferi exact ce isi doreste si ce are nevoie. Pentru a se intra in contact cu aceasta, se poate folosi atat numarul de telefon, cat si e-mailul:

Telefon: +40 (251) 412 266

E-mail: craiova@natur-house.ro

Website: https://natur-house.ro/

Concluziile pacientilor

Multe persoane apeleaza la aceasta modalitate de a ajunge la numarul de kilograme dorit printr-o alimentatie potrivita atent aleasa de un nutritionist din Craiova. Acesta este cel mai important pas pe care il poate face pacientul – de a realiza ca are nevoie de ajutorul din partea unui specialist. De astfel, in majoritate, pacientii ajung repede la concluzia ca un nutritionist profesionist este singura persoana capabila care ii poate ajuta sa invinga lupta cu kilogramele, sa aduca o adevarata schimbare in viata lor si sa aiba un stil de viata cat mai sanatos.

Concluziile noastre

Pentru a se obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste stilul alimentar, este necesar sa se apeleze la ajutorul unui nutritionist in Craiova, care sa poata oferi planuri alimentare personalizate si o consiliere constanta in toata aceasta perioada importanta din viata fiecarei persoane. Este esential ca toti oamenii sa inteleaga importanta unui nutritionist in viata lor, care ii va ajuta sa paseasca in noua lor rutina alimentara cu multa incredere, care ii va ajuta sa se autodescopere si sa traiasca o viata sanatoasa.