Nutritionist Deva

Nutritionist Deva

Deva este orasul de resedinta aflat in judetul Hunedoara, in cadrul caruia se pot gasi importante centre medicale, dar si de nutritie, astfel ca, persoanele care sunt in cautarea unui consult in ceea ce priveste alimentatia lor, pot apela cu incredere la serviciile unui nutritionist in Deva.

Pe langa Cetatea Devei, care este un adevarat obiectiv turistic, aflata pe Dealul Cetatii, vizitatorii se mai pot bucura si de parcul Cetatii, in care se pot relaxa dupa drumetia catre cetate. Acestia mai au posibilitatea si de a ajunge la cetate prin intermediul telecabinei. Centrul orasului este bogat in cladiri cu arhitecturi interesante, iar, in imprejurimi, se poate gasi si Castelul Magna Curia care, in prezent, gazduieste Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

Asadar, persoanele care vin in Deva pentru a-si pune la punct anumite probleme legate de nutritie vor avea ocazia sa vada adevarate obiective turistice care sa le ramana in amintire.

Tot mai multe persoane incep sa inteleaga importanta unei alimentatii sanatoase, insa nu toata lumea reuseste sa-si gaseasca motivatia de a incepe acest proces, dar si de a-l duce la bun sfarsit. In plus, este important ca fiecare persoana care-si doreste sa piarda din numarul de kilograme acumulat in dezavantajul sau sa aiba alaturi un specialist in domeniul nutritiei care stie exact ce trebuie sa faca pentru a alcatui un plan alimentar sigur.

Sunt multe situatii in care pacientul poate suferi de o anumita intoleranta alimentara, iar consumarea unui anumit produs i-ar face mai mult rau. De aceea, un nutritionist profesionist ofera recomandari si planuri de alimentatie bazate pe analizele medicale ale pacientului sau. Stabilirea dietei nu trebuie sa implice niciun risc pentru pacient care, tocmai, isi doreste sa amelioreze unele probleme de sanatate.

Nutritionist Deva – care sunt sarcinile unui nutritionist profesionist?

Multe persoane descopera, in prezent, ca au nevoie de o schimbare din punctul de vedere al alimentatiei, iar un nutritionist din Deva le poate fi de folos in atingerea acestui obiectiv. Cum rata de obezitate si de supraponderabilitate este in crestere atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor, ajutorul nutritionistului este cu adevarat bine-venit.

De aceea, rolul sau in viata pacientului poate capata o importanta majora. Avand studii de specialitate in acest domeniu, este esential ca orice persoana, care-si doreste sa obtina mai multe indicatii pentru o viata sanatoasa, sa apeleze la un nutritionist specializat in acest domeniu.

Care sunt, asadar, sarcinile unui specialist in nutritie si de ce este indicat ca orice persoana care sesizeaza ca are probleme de alimentatie sa viziteze un cabinet nutritional?

Nutritionistul are responsabilitatea de a:

 • incuraja si promova un stil de viata sanatos, lucru care are ca scop motivarea pacientului de a-si mentine atitudinea pozitiva fata de noua sa dieta;
 • sustinerea pacientului in procesul de pierdere a kilogramelor in plus;
 • evaluarea nevoilor organismului pacientului, proces prin care se poate stabili un plan alimentar adecvat;
 • implementarea unei gandiri pozitive in ceea ce priveste regimul pacientului, dar si consilierea nutritionala a acestuia, pentru a-l ajuta sa inteleaga tot mai clar cat de mult conteaza fiecare progres pe care il face;
 • stabilirea unui plan de nutritie corespunzator nevoilor organismului pacientului;
 • monitorizarea progresului si intervenirea in cadrul acestuia in momentul in care planul nu este destul de eficient;
 • oferirea de sustinere in cazul in care pacientul are o boala de nutritie, cum ar fi diabetul;
 • stabilirea unui plan de alimentatie bine pus la punct in functie de boala de care sufera pacientul;
 • monitorizarea rezultatelor obtinute dupa punerea in aplicare a planului de alimentatie si observarea atenta a progresului/regresului bolii.

Nutritionistul este cea mai potrivita persoana pentru a indeplini toate aceste sarcini, avand si pregatirea necesara pentru a gestiona orice situatia, oricat de dificila ar parea si pentru a gasi solutii adecvate pentru fiecare pacient in parte.

Nutritionist Deva – topul celor 4 cabinete de nutritie din Deva de neratat

Persoanele care sunt in cautarea unui nutritonist in Deva, pot sa apeleze cu incredere la serviciile cabinetelor de nutritie, in cadrul carora activeaza specialisti in acest domeniu. In randurile de mai jos, sunt prezentate serviciile pe care le presteaza fiecare cabinet si modalitatea prin care poate fi contactat.

1. Clinica de Nutritie FitLab din Deva

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Deva, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Centrul Natur House Deva

Natur House este un lant de centre de nutritie extins la nivel mondial, dar care isi are originile intr-un orasel din Spania, Vittoria, in anul 1992. In prezent, Natur House este activ in multe orase din Romania, printre care si Deva. Serviciile specialistilor puse la dispozitia clientilor au ca scop alcatuirea si incurajarea unui stil de viata sanatos.

Acestia au un program de reeducare alimentara, in cadrul caruia pacientul beneficiaza de suport motivational, de o monitorizare atenta saptamanala care sa verifice progresele realizate, dar si de un plan alimentar potrivit pentru nevoile oricarui tip de organism.

Asadar, pacientul are posibilitatea de a-si insusi propriul sau stil alimentar, personalizat de un expert care lucreaza in domeniul nutritiei.

Se poate lua legatura cu acest centru de nutritie prin intermediul numarului de telefon sau prin intermediul adresei de mail:

Telefon: +40 (766) 222 268

E-mail: deva@natur-house.ro

Website: https://natur-house.ro/centru/naturhouse-deva/

3. Cabinetul de nutritie E-lite Nutritia

E-lite Nutritia este un cabinet de nutritie din Deva dotat cu specialisti in acest domeniu si care ofera servicii de nutritie in functie de nevoile fiecarui pacient. In cadrul acestui cabinet, nutritionistii ofera scheme terapeutice personalizate pe nevoile fiecarui pacient si in functie de diagnosticul pe care il are. De asemenea, consilierea nutritionala este gratuita pentru clientii farmaciei si consta in sfaturi de nutritie, in suplimente nutritive si in combinatii terapeutice complexe.

Fondatorul acestui cabinet este prof. dr. Vlad Adriana care are toate specializarile si competentele necesare pentru a oferi recomandari nutritionale adecvate pacientilor sai.

A urmat cursuri postuniversitare la Universitatea de Medicina si Farmacie, „Iuliu Hatieganu, din Cluj Napoca. A urmat programul de masterat “Stiintele nutritiei”, Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Biologie si Geologie, Cluj-Napoca; a capatat titlul de tehnician nutritionist la Asociatia de Terapii Complementare Anatecor, din Arad; a capatat calificarea de asistent de farmacie, Scoala Sanitara postliceala “Carol Davila”.

Se poate lua legatura cu acest cabinet de nutritie, E-lite Nutritia, prin intermediul numarului de telefon sau prin intermediul adresei de mail:

Telefon: 0254.231.061 / 0726.761.557

E-mail: elite.nutritia@yahoo.com

Website: https://elitenutritia.ro/

4. Centrul Medical Maxim-Serv Deva

Maxim-Serv este un centru medical care cuprinde mai multe specializari, printre care si nutritia. Specialistul in diabet si boli de nutritie din cadrul acestui centru medical, dr. Fotescu Codruta, este cea care poate sa ofere o consultatie avizata, profesionala, in cadrul careia se pot stabili care sunt urmatoarele etape.

Este un lucru bine stiut ca diabetul este cea mai comuna boala care provine din cauza unei alimentatii nesanatoase, care nu ofera organismului toate proprietatile nutritive de care are nevoie pentru a-si crea o bariera rezistenta in fata diverselor bacterii sau infectii. De asemenea, este posibil si ca sistemul imunitar sa aiba de suferit, in conditiile in care organismul nu are la dispozitie toate armele de care are nevoie pentru a functiona optim.

Iar aici intervine ajutorul nutritionistului, care depisteaza boala de nutritie de care sufera pacientul si care gaseste mijloace corespunzatoare de a o ameliora sau chiar de a o vindeca.

Se poate lua legatura cu centrul medical Maxim-Serv Deva prin intermediul numarului de telefon sau prin intermediul website-ului:

Telefon: 0254 213 763 / 0757 052 205

Website: https://maximserv.ro/

Adresa: Deva, B-dul Kogalniceanu, bl. F3, ap 2-24 parter

Intervenirea unui nutritionist in stilul alimentar al pacientului lor este esentiala pentru a-l ajuta sa dobandeasca o noua gandire si un nou comportament in ceea ce priveste obiceiurile sale alimentare. Centrele/clinicile de mai sus au rolul de a veni in ajutorul persoanelor care vor sa-si imbunatateasca stilul de viata prin adoptarea unei alimentatii sanatoase.

Concluziile pacientilor

Pacientii care apeleaza la ajutorul unui nutritionist in Deva beneficiaza de o consiliere si educare nutritionala ca la carte, prin care isi pot dezvolta propriile obiceiuri alimentare sanatoase. Nutritionistul are un impact urias asupra vietii pacientului sau, pentru ca se implica activ in obtinerea rezultatelor pozitive. Datorita cunostintelor si a expertizei sale, va putea sa alcatuiasca un plan de alimentatie potrivit pentru nevoile fiecarui organism.

Concluziile noastre

Apelarea la serviciile unui nutritionist in Deva este o solutie optima de luat in considerare de catre orice persoana care-si doreste sa-si schimbe stilul alimentar. Fie ca a sesizat ca unele alimente nu sunt potrivite pentru acesta, fie ca si-a dat seama ca are nevoie de ajutor in selectarea unor produse alimentare mai sanatoase, ajutorul unui nutritionist poate avea un impact urias in viata sa.