Meniu

Nutritionist Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La un nutritionist, in Giurgiu, poti ajunge indiferent daca ai o problema de sanatate sau nu. De fapt, pentru a evita instalarea anumitor afectiuni, este indicat sa inveti sa te hranesti sanatos, cu alimente naturale, bogate in nutrienti, iar toate aceste lucruri le poti invata de la un nutritionist.

Citeste in continuare pentru a descoperi nutritionisti din Giurgiu spre care sa-ti indrepti atentia atunci cand vrei sa-ti schimbi alimentatia cu una sanatoasa si echilibrata!

Ce tarif are o consultatie la nutritionist in Giurgiu

Poti afla ce tarif are o consultatie la nutritionist in Giurgiu consultand urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticieni certificati si instruitI
 • Programe nutritionale naturale
 • Proces de slabit monitorizat
 • Programe speciale pentru oamenii cu diverse afectiuni
 • Planuri alimentare pe termen lung
Cliniqmed Consult
220 Ron
 • Pret consultatie 220 Ron
 • Oferta generoasa de servicii medicale
 • Medic primar cu experienta in nutritie, diabet zaharat, endocrinologie si boli metabolice
 • Personal amabil si empatic
 • Nu se respecta programarile
 • Se raspunde cu greu la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la nutritionist in Giurgiu

Iata doua clinici, una online, si una traditionala, la care poti apela pentru a beneficia de serviciile unui nutritionist in Giurgiu:

1. FitLab

La clinica FitLab este o echipa alcatuita din nutritionisti dieteticieni certificati si instruiti, ce isi ofera serviciile online pentru persoanele interesate din Giurgiu. Fie ca vrei sa slabesti sau ca ai o afectiune pe care vrei sa o abordezi cum se cuvine si din punct de vedere alimentar, la FitLab poti gasi programele nutritionale potrivite. Acestea sunt naturale, fara medicamente periculoase, ceea ce inseamna ca vei slabi intr-un mod sanatos, iar rezultatele se vor mentine si pe termen lung. In plus, intregul proces de slabit va fi monitorizat de un nutritionist dietetician care te va ajuta si din punct de vedere emotional sa  ajungi acolo unde ti-ai propus.

Poti testa serviciile FitLab solicitand o prima consultatie gratuita, prin completarea formularului de pe site-ul clinicii. Daca decizi sa urmezi o dieta, tarifele sunt urmatoarele: pentru dieta de 2 luni (cu plan alimentar pe 2 luni si consultatii regulate) pretul este de 999 lei, iar pentru dieta de 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta la orice ora) tariful este de 1999 lei.

Cei care au apelat la serviciile clinicii se declara, in majoritate, multumiti de experienta si, desigur, de rezultatele obtinute. Ei spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos, ca specialistii sunt amabili si atenti la nevoile lor, dar si ca ideea consultatiilor online este binevenita.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Cliniqmed Consult

Cliniqmed ofera o gama vasta de specialitati medicale, pentru intreaga familie, printre care si ramura de Endocrinologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, unde isi desfasoara activitatea dr. Steluta Monica Bosoanca, medic primar cu experienta si cu o pregatire solida in aceste domenii.

O consultatie initiala de diabet si boli de nutritie costa aici 220 de lei, iar o consultatie de control diabet si boli de nutritie are un tarif de 143 de lei.

Unii pacienti ai acestei clinici s-au aratat impresionati de interactiunea cu personalul acestei clinici, spunand ca acesta a dat dovada de amabilitate, empatie, calm si intelegere. Alte persoane nu au vorbit despre o experienta prea fericita, motivand ca au sunat ore in sir la numerele de telefon ale clinicii si nu li s-a raspuns sau ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

In concluzie, un nutritionist din Giurgiu te poate ajuta sa ajungi la o forma fizica buna, scazand sau luand in greutate, in functie de caz. Este recomandat sa incepi aceasta schimbare la specialist si nu cu diete luate dupa „ureche”, de pe internet sau de la televizor.

Nutritionistii iti evalueaza statusul nutritional si starea de sanatate, dupa care alcatuiesc diete personalizate in functie de nevoile si de preferintele tale. Astfel, vei slabi intr-un mod sanatos, fara sa-ti pui viata in pericol, cum se intampla in cazul medicamentelor, al ceaiurilor de slabit sau al altor produse nocive si nerecomandate de nutritionistii profesionisti.