Meniu

Nutritionist Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a merge la nutritionist, in Oradea sau in orice alt oras din tara, este necesar sa te informezi si sa gasesti cei mai buni specialisti. Acesta este, de fapt scopul prezentului articol, de a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in acest sens.

Nutritia este foarte importanta in viata unui om, dar prea putini ii aloca importanta cuvenita, din lipsa de timp sau de informatii. Alimentatia nu asigura doar nutrientii de care ai nevoie pentru a functiona, ci te poate ajuta sa treci mai usor prin anumite afectiuni. De aceea, pentru a intelege ce inseamna hrana sanatoasa si ce trebuie sa faci pentru a culege doar avantajele acesteia, mergi la nutritionist!

Citeste aici ca sa vezi unde poti merge la nutritionist in Oradea!

Daca esti in cautarea unui nutritionist bun in Oradea, poti citi informatiile sintetizate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Bun raport calitate-pret
 • Consultatii online
 • Programe nutritionale naturale
 • Programe nutritionale speciale pentru diferite afectiuni
 • Apel nutritional de urgenta non-stop in cazul dietei de 5 luni
 • Consultatii regulate
Nutri Med Care
170-200 Ron
 • Pret consultatie 170-200 Ron
 • Nutritionist dietetician format la facultatile de medicina si farmacie din Oradea si Cluj
 • Participari la numeroase cursuri, webinarii si conferinte de nutritie si dietetica
 • Ofera si consultatii pediatrice
 • Recomandata de multi clienti
Grandmed
200-250 Ron
 • Pret consultatie 200-250 Ron
 • O echipa numeroasa de profesionisti in nutritie
 • Educatie nutritionala
 • Consiliere nutritionala pentru pacientii cu diferite boli metabolice
 • Locatie cu acces facil la mijloacele de transport in comun
 • Unii spun ca se raspunde cu greu la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde gasesti un nutritionist bun in Oradea

Sunt trei clinici de top unde poti beneficia de serviciile unui nutritionist in Oradea. Iata o scurta prezentare a fiecareia:

1. Fitlab

Clinica FitLab isi ofera serviciile de nutritie si dietetica online sau la cabinet. Clinica este specializata pe Nutritie si are preturi avantajoase. Cei care isi doresc sa slabeasca sunt ajutati la fiecare pas de specialisti sa treaca prin aceasta schimbare. Slabind cu FitLab, vei slabi sanatos, iar rezultatele se vor vedea pe termen lung, spre deosebire de produsele si programele disponibile in acest moment pe piata. Echipa FitLab ii ajuta pe oameni de peste 3 ani sa piarda in greutate si sa fie fericiti in pielea lor. Consilierea oferita este personalizata, iar programele nutritionale sunt naturale. Exista de asemenea si programe speciale pentru pacientii cu: afectiuni cardiace, diabet sau hipertensiune arteriala.

Consultatia initiala este gratuita pentru cei care completeaza formularul de pe pagina online a clinicii. O dieta de 2 luni, cu plan alimentar si consultatii regulate are un tarif de 999 lei. Exista si diete pe 5 luni, in care se ofera plan alimentar, consultatii regulate si un apel de urgenta nutritional non-stop, iar costul acesteia este de 1.999 lei.

Sunt multe persoane care au beneficiat de serviciile FitLab pana acum si care sunt foarte multumite de raportul calitate-pret. In plus, clientii spun ca personalul este amabil si ca au primit din partea acestuia toate sfaturile si tot suportul de care au avut nevoie. De asemenea, oamenii mai spun si ca ideea unor consultatii online este foarte buna, pentru ca pot beneficia de consiliere si cei care nu pot ajunge fizic la un nutritionist.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Nutri Med Care

Nutri Med Care este o clinica din Oradea in care activeaza doamna doctor Claudia Parv, ce a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea, specializarea Nutritie si Dietetica. A urmat si un masterat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca „Iuliu Hatieganu”, specializandu-se in „Nutritia si calitatea vietii”. Dr. Parv a participat si la numeroase cursuri de Nutrigenetica si Nutrigenomica, dar si la conferinte si webinarii de nutritie si dietetica.

O consultatie online la acest cabinet costa 170 de lei, iar o consultatie in cabinet are un tarif de 200 de lei. Se ofera si consultatii pediatrice, iar pretul acestora este de 190 de lei.

Nutritionistul si dieteticianul Claudia Parv, de la Nutri Med Care, este catalogata de clienti ca fiind o persoana extraordinara, dedicata si atenta. Multi dintre cei care s-au lasat pe mana sa, in procesul de slabire sau de schimbare a obiceiurilor alimentare, o recomanda pentru rezultatele bune si pentru profesionalism.

3. Grandmed

Clinica Medicala Grandmed este cunoscuta in Oradea pentru echipa de profesionisti, printre care se numara: conferentiari universitari, medici primari si medici specialisti, unii dintre ei activand si pe ramura de nutritie. Serviciile oferite de expertii in nutritie si dietetica sunt urmatoarele: consultatie initiala, consultatii de control, educatie nutritionala, consiliere nutritionala pentru pacientii care sufera de obezitate, diabet zaharat, dislipidemie si alte boli metabolice.

O consultatie nutritionala la aceasta clinica medicala costa intre 200 si 250 de lei.

Majoritatea oamenilor care si-au exprimat parerile in legatura cu aceasta clinica medicala spun ca sunt multumiti de servicii si ca medicii sunt adevarati profesionisti. Altii spun ca se ajunge usor la clinica, avand in vedere ca este situata la un minut de Crisul Shopping Center si avand acces facil la mijloacele de transport in comun. Sunt si persoane nemultumite ca nu li se raspunde la telefon atunci cand suna la clinica.

Concluziile noastre

Serviciile oferite de un nutritionist, in Oradea sau in orice oras al tarii, te ajuta sa-ti schimbi stilul alimentar si sa mananci sanatos. In acest fel, te vei simti mai bine, iar forma fizica va fi una de invidiat.

In clinicile prezentate in acest articol sunt oferite servicii de buna calitate, apreciate de foarte multi clienti. Citeste cu atentie toate informatiile, pentru a vedea care dintre ele este pentru tine.