Nutritionist Ploiesti

Nutritionist Ploiesti

Serviciile unui nutritionist din Ploiesti sunt solicitate nu numai de persoanele care sufera de afectiuni ce impun adoptarea unui regim personalizat, ci si de persoanele care vor sa adopte un stil de viata sanatos pentru a preveni anumite afectiuni sau pentru a atinge anumite obiective, cum ar fi pierderea kilogramelor in plus.

Nutritia joaca un rol important in sanatatea organismului, iar adoptarea si mentinerea unui regim alimentar nesanatos duce in cele din urma la imbolnavirea organismului, care nu isi mai poate indeplini sarcinile de ordin fizic si mental din cauza deficientelor nutritionale. Consecintele unei diete sarace in nutrienti se vor resimti treptat, iar efectele nocive sunt multiple, de la pierderea treptata a energiei, pana la slabirea sistemului imunitar.

Internetul este o resursa valoroasa inclusiv in ceea ce priveste informatiile despre nutritie, insa acestea trebuie interpretare si filtrate, deoarece caracteristicile si nevoile organismului difera de la o persoana la alta, astfel ca recomandarile de diete gasite pe internet nu se potrivesc tuturor. In acest sens, solutia este reprezentata de serviciile unui nutritionist, care detine experienta si cunostinte ce ii permit sa elaboreze planuri alimentare personalizate si diete echilibrate pentru orice persoana, indiferent de varsta si obiective.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

Nutritionist Ploiesti: de ce sa te adresezi unui specialist din acest oras?

Un nutritionist in Ploiesti isi ajuta clientii sa abordeze un comportament alimentar sanatos si sa renunte la vechile obiceiuri nocive sau haotice in materie de alimentatie, care pun in pericol sanatatea si care aduc rezultate pe termen scurt (mai ales in cazul dietelor de slabire). Un nutritionist ofera informatii pretioase si contribuie la educarea publicului in ceea ce priveste obiceiurile alimentare.

Prin experienta si prin rezultatele obtinute impreuna cu clientii, nutritionistii demonteaza mitul conform caruia dieta pentru slabit inseamna interzicerea totala a mancarurilor preferate, promovand mai degraba un echilibru constant si o atentie sporita pentru cantitatea alimentelor.

In conditiile in care internetul abunda de planuri alimentare si diete, multe persoane adopta aceste obiceiuri alimentare standardizate si totusi nu reusesc sa isi indeplineasca obiectivele, fie ca e vorba de pierderea kilogramelor in plus sau de cresterea masei musculare. Motivul este destul de clar: dietele gasite pe internet nu sunt abordate individual, nefiind concepute in raport cu obiectivele si particularitatile fiecarei persoane.

Printr-o colaborare cu un nutritionist din Ploiesti, clientii obtin rezultatele dorite atunci cand respecta planurile alimentare personalizate, pe care nutritionistul le dezvolta bazandu-se pe obiectivul clientului. De altfel, specialistul in nutritie tine cont si de alte aspecte atunci cand concepe un plan alimentar pentru un client:

 • preferinte alimentare;
 • alergii si intolerante alimentare (intoleranta la lactoza, boala celiaca etc.);
 • eventuale afectiuni (diabet, hipertensiune, etc.)

Avantajele colaborarii cu un nutritionist din Ploiesti

Ploiesti se inscrie pe lista principalelor orase din Romania, in primul rand pentru ca este municipiul de resedinta al judetului Prahova, dar si pentru ca inglobeaza servicii de calitate din mai multe domenii. Este vorba inclusiv despre serviciile de nutritie, in Ploiesti existand mai multe cabinete si centre specializate pe aceasta nisa.

Serviciile nutritionistilor din Ploiesti sunt solicitate nu numai de locuitorii din oras si din zonele limitrofe, ci si de persoane din alte orase. Profesionistii din acest domeniu sunt renumiti pentru seriozitate si pentru rezultatele pe care le obtin in urma colaborarilor cu diversi clienti, care au obiective diferite.

Colaborarea cu nutritionistii care activeaza in cadrul unei clinici, centru sau cabinet din Ploiesti este preferata de persoanele care au nevoie de ghidare si educatie in materie de alimentatie sanatoasa din mai multe motive:

 • nutritionistii sunt deschisi la colaborari pe termen lung;
 • obiectivele stabilite sunt realiste;
 • preturile sunt accesibile si deseori exista promotii;
 • clientii primesc sfaturi nutritionale personalizate;
 • cabinetele sunt moderne si primitoare;
 • planurile alimentare sunt concepute in functie de preferinte si obiective, tinandu-se cont de alergii sau afectiuni.

Top 4 nutritionisti Ploiesti

Persoanele interesate de colaborarea cu un nutritionist din Ploiesti vor constata ca exista mai multe cabinete de consultanta nutritionala in acest oras. In continuare, vor fi prezentate cateva dintre cele mai renumite clinici din Ploiesti, in care se poate beneficia de servicii definite de calitate si profesionalism:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Ploiesti

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Ploiesti, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Centrul de nutritie si sanatate SanSlim

Centrul de nutritie SanSlim se adreseaza in egala masura persoanelor care sufera de anumite afectiuni si tulburari cauzate de un dezechilibru in alimentatie, cat si persoanelor care au obiective precum pierderea kilogramelor in plus sau cresterea in greutate. De asemenea, serviciile acestui centru sunt destinate persoanelor de orice varsta (inclusiv sugarilor).

Acest cabinet ofera mai multe servicii, iar in functie de pachetul ales, clientii beneficiaza de:

 • identificarea obiceiurilor alimentare;
 • evaluarea starii de sanatate;
 • masurarea parametrilor actuali ai corpului;
 • analize pentru depistarea eventualelor intolerante alimentare;
 • analiza corporala complexa;
 • meniu personalizat in raport cu obiectivele;
 • monitorizarea rezultatelor la interval de 2 saptamani.

Acest cabinet pune la dispozitie inclusiv optiunea de consultanta online, special pentru persoanele din alte localitati care vor sa beneficieze de servicii de nutritie. Clinica pune la dispozitie mai multe metode de contact, printre care:

 

3. Centrul de nutritie Smart

In cadrul acestui centru de nutritie, clientii invata sa prioritizeze alimentatia sanatoasa si beneficiaza de programe personalizate (inclusiv pentru copii, adolescenti si gravide). Specialistii in nutritie de la Smart nu recomanda ceaiuri si pastile pentru slabit, ci dezvolta planuri alimentare echilibrate care sa contribuie la atingerea garantata a obiectivelor in materie de nutritie. Printre altele, clientii beneficiaza de:

 • analiza compozitiei corporale;
 • evaluarea stilului de viata;
 • planuri alimentare saptamanale;
 • diete personalizate construite pe baza alimentelor preferate si in functie de necesarul caloric;
 • consiliere integrativa prin suportul unui psiholog;
 • monitorizare permanenta prin telefon si e-mail.

Pentru consiliere nutritionala si plan alimentar personalizat, pretul este de 200 lei. Durata sedintei este de 50-60 de minute, iar specialistul construieste ulterior o dieta personalizata, pe baza investigatiilor si analizei efectuate anterior. Pentru contact, persoanele interesate pot utiliza urmatoarele date:

 

4. Clinica de nutritie DietStyle

Clinica de nutritie DietStyle din Ploiesti pune accentul pe o abordare personalizata in atingerea obiectivelor de nutritie si elaboreaza planuri alimentare in care sunt integrate alimentele preferate, specialistii oferind in egala masura retete si sugestii dietetice in raport cu tipul de activitate si oferta sezoniera. De asemenea, se tine cont de eventualele probleme de sanatate (diabet, hipertensiune, probleme cardiovasculare etc.) si eventualele tratamente medicamentoase.

Cu peste 15 ani de experienta si mai bine de 12.500 de colaborari in portofoliu, clinica DietStyle ofera:

 • consultatie de evaluare;
 • intalniri saptamanale pentru monitorizare;
 • suport in adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru prevenirea efectului de “yo yo”.

 

 

Pentru a face o programare, clinica pune la dispozitie urmatoarele metode de contact:

Nutritionist Ploiesti: concluziile pacientilor

Numeroasele colaborari cu un nutritionist din Ploiesti care s-au finalizat cu atingerea obiectivelor si care au ajutat clientii sa adopte un stil de viata sanatos, care se resimte atat pe plan fizic, cat si mental, demonstreaza potentialul acestui oras in materie de servicii si consultanta nutritionala.

Cu numeroase clinici si cabinete, care inglobeaza diferite servicii de nutritie si care se adreseaza persoanelor de orice varsta, Ploiesti a devenit unul dintre orasele recunoscute pentru rezultatele obtinute de clientii care au solicitat consultanta nutritionala si care si-au impartasit experientele prin recenzii pozitive. Multe persoane au ales sa continue colaborarile inclusiv dupa ce si-au atins obiectivele, pentru a beneficia in continuare de servicii de calitate.

Nutritionist Ploiesti: concluziile noastre

Apelarea la serviciile unui nutritionist din Ploiesti este varianta cea mai potrivita pentru persoanele care, din diverse considerente, doresc sa isi schimbe stilul alimentar. Clinicile si cabinetele sunt moderne, dotate cu echipamente si aparatura care permit evaluarea rapida a clientilor si stabilirea unor indici corporali necesari pentru conceperea unor planuri alimentare care sa aduca rezultate.

Schimbarea stilului alimentar aduce numeroase efecte pozitive, care se resimt in viata de zi cu zi. Pe langa atingerea unei greutati corporale optime, persoanele care adopta un regim alimentar echilibrat vor avea mai multa energie si vor duce mai usor la capat activitatile de zi cu zi, atat cele de ordin fizic, cat si cele de ordin mental. Nutritionistii din Ploiesti promoveaza modificarea treptata a stilului alimentar si nu mizeaza pe diete drastice.