Meniu

Nutritionist Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

„Exista un nutritionist in Resita care sa ma ajute sa slabesc?”. Este o intrebare pe care multi oameni o adreseaza in cercul lor de cunoscuti sperand sa gaseasca un raspuns care sa le schimbe viata. Acest articol este acel semn de care aveau nevoie pentru a prinde curaj si a pune capat suferintei de a avea kilograme in plus, ce le afecteaza sanatatea si stima de sine.

In Resita sunt nutritionisti buni, care isi ofera serviciile la cabinet sau online, elaborand diete personalizate si, poate cel mai important, manifestand o sustinere constanta, ce-i ajuta pe oameni sa ramana motivati in schimbarile pe care le-au adoptat, din punct de vedere nutritional. Citeste in continuare pentru a descoperi experti in nutritie ce-ti vor schimba viata, bineinteles, cu efort si vointa din partea ta!

Ce pret are o consultatie la nutritionist in Resita

Preturile practicate de un nutritionist din Resita nu sunt foarte mari, dupa cum vei putea observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticieni cu experienta si certificati
 • Programe nutritionale naturale
 • Diete pe termen lung
 • Programe speciale pentru cei cu diferite afectiuni
 • Consultatii online
Dr. Caius Diaconescu
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic primar cu experienta, membru al unor societati romanesti, europene si americane de diabet
 • Evaluare nutritionala
 • Elaborare regim alimentar pentru diverse patologii
 • Diete pentru pierdere in greutate
Loredana Guran
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Nutritionist cu experienta
 • Diete personalizate
 • Sfaturi utile despre nutritie si stil de viata sanatos
 • Cabinet nou si modern
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Este un nutritionist bun in Resita?

Raspunsul este unul afirmativ: chiar exista un nutritionist bun in Resita si il vei descoperi parcurgand clasamentul de mai jos, in care sunt prezentate clinici si specialisti de top in nutritie si dietetica din acest oras:

1. FitLab

Clinica Fitlab este specializata in Nutritie si Dietetica si ofera numeroase programe de slabit eficiente, cu rezultate pe termen lung. Echipa FitLab este alcatuita din nutritionisti dieteticieni certificati, ce au peste 5 ani de experienta. Programele nutritionale puse la dispozitie de aceasta clinica sunt naturale, fara medicamente periculoase, iar procesul de slabit este monitorizat de un nutritionist dietetician. In plus, sunt oferite si programe speciale pentru cei care sufera de diferite afectiuni, precum diabet, HTA sau afectiuni cardiace. Consultatiile oferite sunt online, ceea ce pentru multi oameni reprezinta un mare avantaj.

La FitLab, prima consultatie este gratuita, cu conditia completarii formularului de pe site-ul clinicii. Apoi, cei care vor sa urmeze o dieta au la dispozitie doua optiuni: dieta de 2 luni (cu plan alimentar si consultatii regulate), care costa 999,  sau dieta de 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel SOS nutritional la orice ora), care are un tarif de 1999 lei.

Cei care au slabit alaturi de specialistii FitLab se declara multumiti de experienta si de modul cum au relationat cu nutritionistii de aici. Ei spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos si ca personalul este deschis si amabil.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Dr. Caius Diaconescu

Dr. Caius Diaconescu este medic primar in specialitatea Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, precum si membru al: Societatii Romane de Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, al Societatii Europene pentru Studiul Diabetului si al Societatii Americane de Diabet. A absolvit UMF „Victor Babes” Timisoara si activeaza in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Resita,  oferind urmatoarele servicii: dieta pentru pierdere in greutate, evaluare a nutritiei, elaborare regim alimentar in diverse patologii etc.

O consultatie initiala la Dr. Caius Diaconescu costa 150 de lei.

Persoanele care au luat contact cu serviciile dr. Diaconescu spun despre el este un doctor foarte bun, pe care il recomanda cu incredere celor care isi doresc sa se hraneasca sanatos sau celor care sufera de diabet si de boli metabolice.

3. Loredana Guran

Nutritionista Loredana Guran este de parere ca pentru a avea rezultate pe termen lung in privinta kilogramelor este esential sa faci anumite schimbari in stilul de viata, pentru ca nu este indicat sa tii o dieta, pentru ca dupa aceasta sa revii la vechile obiceiuri. Slabitul si mentinerea la o greutate optima se realizeaza invatand despre alimentele sanatoase si nocive, despre cantitatea portiilor si numarul caloriilor. Despre nutritie si despre schimbarile care se impun in viata fiecaruia pentru imbunatatirea sanatatii le vorbeste specialista in nutritie locuitorilor din Resita si din intreg judetul Caras-Severin care trec pragul cabinetului pe care l-a infiintat la 7 martie 2022.

O consultatie initiala costa 150 de lei.

Cei care au apelat la serviciile acestui nutritionist din Resita pentru a slabi se declara multumiti de rezultate si de colaborare.

Concluziile noastre

Cauta un nutritionist din Resita, daca esti din acest oras sau din judetul Caras-Severin si vrei sa-ti schimbi alimentatia!

Multe afectiuni pornesc de la alimentatia nesanatoasa, dezechilibrata si din obiceiurile nocive legate de ea. Ia atitudine si apeleaza la unul dintre cele trei cabinete prezentate in acest articol, fie cu servicii online, fie cu servicii la fata locului si vei face in acest fel primul pas spre o schimbare binevenita!