Meniu

Nutritionist Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai gandit vreodata sa mergi la un nutritionist, in Satu Mare, fara sa ai neaparat o problema de sanatate? Acesta este, de fapt, secretul unei vieti sanatoase: sa nu astepti sa se produca o problema, ci sa o previi. Iar nutritia este foarte importanta in acest demers.

Hrana sanatoasa si echilibrata previne o serie de afectiuni, unele dintre ele foarte grave. Insa prea putini oameni stiu sa distinga alimentele sanatoase de cele nocive, din cauza ca nu au beneficiat de o educatie alimentara in familie sau la scoala. Nutritionistii Satu Mare te ajuta sa primesti toate informatiile utile din domeniul alimentar, astfel incat sa previi sau sa treci mai usor printr-o afectiune.

Vezi tabelul cu informatii utile despre serviciile nutritionistilor din Satu Mare!

In tabelul de mai jos sunt prezentate informatii utile pentru cei care se afla in cautarea unui nutritionist din Satu Mare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti cu peste 5 ani de experienta
 • Consultatii online regulate
 • Programe nutritionale naturale
 • Diete personalizate, pe termen lung
 • Apel nutritional de urgenta
Dr. Adriana Filimon
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Medic cu experienta
 • Servicii diverse, de nutritie, diabet si boli metabolice
 • In contract cu CNAS
 • Profesionalism si amabilitate
Nutrimed Diet
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Medic bine pregatit si cu experienta in domeniul nutritiei
 • Planuri nutritionale specializate
 • Consultatii pentru diferite patologii
 • Monitorizari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde poti gasi un nutritionist bun in Satu Mare

Daca te-ai framantat pana acum sa gasesti cel mai bun nutritionist din Satu Mare si nu ai avut niciun succes, cu siguranta te vor ajuta prezentarile de mai jos, in care iti sunt oferite informatii utile despre nutritionistii buni din acest oras:

1. FitLab

Aceasta clinica este specializata in totalitate pe Nutritie si Dietetica, avand o echipa de nutritionisti dieteticieni certificati, cu o experienta de peste 5 ani, ce isi ofera serviciile online pentru locuitorii din Satu Mare. Cu ajutorul acestor profesionisti, cei interesati pot pierde in greutate in functie de nevoile si de conditia lor medicala, prin intermediul unor programe personalizate. Dietele elaborate de FitLab se bazeaza pe o nutritie naturala, fara medicamente periculoase pentru sanatate. In plus, pentru persoanele care sunt diagnosticate cu o afectiune cronica (diabet, afectiuni cardiace, hipertensiune arteriala), sunt create programe nutritionale speciale.

Prima consultatie, la FitLab, este gratuita, daca se completeaza formularul respectiv de pe site-ul clinicii. Apoi, o dieta de 2 luni, cu plan alimentar si consultatii regulate, costa 999 lei, iar o dieta de 5 luni, cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta, are un tarif de 1999 lei.

Cei care au apelat la specialistii acestei clinici pentru a slabi sau pentru a invata cum sa-si schimbe in bine stilul alimentar apreciaza colaborarea si spun ca sunt foarte multumiti. Ei spun ca au avut parte de un bun raport calitate-pret si ca au fost tratati cu amabilitate. In plus, multi apreciaza ideea consultatiilor nutritionale online, pentru ca sunt mai comode si la fel de eficiente ca si cele fizice.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Filimon

In cabinetul medical individual de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Adriana Filimon, din Satu Mare sunt oferite diverse servicii din aceasta specialitate medicala: consultatii diabet gestational, diabet de tip 1 sau 2, consiliere nutritionala individuala, managementul greutatii, evaluarea statusului de sanatate si a celui nutritional, ancheta alimentara, educatie nutritionala, monitorizare dieta pe termen lung etc. Dr. Adriana Filimon, medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice are contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca o consultatie cu bilet de trimitere este gratuita. Medicul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Consultatia initiala costa, la acest cabinet din Satu Mare, 180 de lei, iar controlul are un tarif de 100 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile acestui medic din Satu Mare spun ca au fost intampinate cu amabilitate si ca, și din acest motiv, au avut parte de o experienta placuta. In plus, sunt apreciate pregatirea si experienta dr. Adriana Filimon, dar si profesionalismul de care da dovada.

3. Nutrimed Diet

Patricia Padurean, nutritionist dietetician in cadrul Nutrimed Diet, a absolvit UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si a efectuat un masterat in “Nutritia si Calitatea Vietii”. La clinica sunt puse la dispozitie: consultatii specializate pentru diverse patologii, planuri nutritionale specializate si monitorizare.

La Nutrimed Diet, o consultatie initiala costa 180 de lei, iar un control are pretul de 100 de lei.

Cei care au trecut pragul acestei clinici spun despre personal ca este unul profesionist si ca din acest motiv serviciile sunt de buna calitate.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Satu Mare este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Satu Mare?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Satu Mare, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Satu Mare?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:5
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa mergi la nutritionist in Satu Mare, te vor ajuta foarte mult informatiile din acest articol. Dupa cum ai putut vedea, in acest oras sunt medici bine pregatiti si cu experienta in domeniul Nutritiei, Diabetului si Bolilor Metabolice, astfel ca poti merge cu incredere la oricare dintre acestia pentru a trata sau preveni aceste afectiuni.