Meniu

Nutritionist Sfantu Gheorghe

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Colaborarea cu un nutritionist din Sfantu Gheorghe poate fi solutia eficienta in cazul persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca stilul alimentar si sa renunte la obiceiurile nesanatoase, fara diete drastice si periculoase pentru organism.

Oricare ar fi nevoile tale nutritionale sau obiectivele de greutate, un nutritionist din acest oras poate contribui la indeplinirea lor prin sfaturi utile, educatie nutritionala si prin recomandarea unor planuri alimentare construite in raport cu particularitatile, nevoile si preferintele clientului.

Care este cel mai bun nutritionist din Sfantu Gheorghe?

Atunci cand vrei sa alegi un nutritionist din orasul Sfantu Gheorghe, trebuie sa iei in calcul o serie de factori, precum experienta si pregatirea specialistului, dar si tarifele pe care le practica. Pentru a iti fi mai usor, poti folosi urmatorul tabel in care au fost incluse numele celor mai renumite clinici si cabinete de nutritie in randul locuitorilor din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Echipa clinicii are o experienta de peste 5 ani in domeniul nutritiei
 • Persoanele cu afectiuni cronice pot beneficia de programe alimentare speciale
 • Programe nutritionale pentru diverse afectiuni
 • Personalul este amabil
Pro-Vitam
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Tarif accesibil pentru consultatie
 • Personal amabil si profesionist
 • Clinica moderna si curata
 • Dotari de ultima generatie
 • Uneori programarile se decaleaza
MedLife
130 Ron
 • Pret consultatie 130 Ron
 • Varietate larga de servicii medicale
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare inainte de programare sau pentru preluarea apelurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Nutritionist Sfantu Gheorghe: top clinici si cabinete

In orasul Sfantu Gheorghe, exista nutritionisti cu ajutorul carora poti sa iti modifici radical stilul alimentar, fie ca vrei sa slabesti, sa iei in greutate, sa tii sub control o boala digestiva sau o afectiune cronica sau pur si simplu sa faci mai usor trecerea la o alimentatie sanatoasa.  

Daca nu ai luat inca o decizie, poti lua in calcul urmatoarele descrieri ale celor mai reputate clinici care ofera servicii de nutritie si care sunt compatibile cu majoritatea cerintelor si asteptarilor unui potential client:

1. FitLab

Specializata exclusiv pe nutritie, clinica FitLab reprezinta una dintre variantele principale a celor din Sfantu Gheorghe ce intentioneaza sa lucreze cu un nutritionist bun. Sute de persoane au reusit deja sa isi atinga obiectivele de greutate, prin consiliere personalizata sub indrumarea unui nutritionist dietetician. Serviciile sale se adreseaza inclusiv clientilor care au fost diagnosticati cu o afectiune precum diabetul sau hipertensiunea arteriala, in cazul acestora fiind concepute programe speciale de catre echipa clinicii, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul nutritiei.

La aceasta clinica, poti beneficia de consultatie initiala gratuit, prin completarea unui formular online de pe pagina. In ceea ce priveste pachetele de nutritie, clientii pot alege intre: dieta pe 2 luni, care costa 999 lei si contine plan alimentar pe doua luni si monitorizare periodica sau dieta pe 5 luni, al carei pret este de 1.999 lei si care consta in plan alimentar pe cinci luni si consultatii regulate.

Din parerile clientilor, reiese faptul ca raportul calitate-pret este unul satisfacator si ca serviciile clinicii sunt de calitate. Un alt avantaj il constituie amabilitatea personalului, iar faptul ca se poate beneficia de consultatie nutritionala online aduce un plus de confort clientului.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Pro-Vitam

Centrul medical Pro-Vitam reprezinta o optiune foarte buna daca locuiesti in Sfantu Gheorghe si te afli in cautarea unui nutritionist. Facand parte din primele clinici private infiintate in judetul Covasna, Pro-Vitam cuprinde mai multe specialitati medicale, printre care si nutritia, avand un colectiv medical format din peste 30 de medici.

Pretul unei consultatii in cadrul departamentului de nutritie si dietetica are pretul de 100 lei, iar sedinta dureaza 60 de minute.

Multe persoane se declara multumite de serviciile acestei clinici si spun ca au beneficiat de ingrijire profesionala. Personalul este amabil, rabdator si profesionist. Clinica este moderna, curata, spatioasa si dotata cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, tarifele practicate sunt avantajoase si atmosfera este una prietenoasa. Cu toate acestea, exista si recenzii mai putin pozitive, in care unii clienti spun ca programarile nu se respecta si ca timpul de asteptare este foarte mare;

3. MedLife

Locuitorii orasului Sfantu Gheorghe mai au la dispozitie o optiune foarte buna cand vor sa ceara sfatul unui nutritionist, anume centrul medical MedLife. Aici se ofera servicii dintr-o gama variata de specialitati medicale, printre care si nutritia, departament in cadrul caruia activeaza o echipa de specialisti in acest domeniu. MedLife reprezinta cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania, avand centre in mai multe orase din tara.    

La aceasta clinica, tariful pentru o consultatie este de 130 lei.

Mai multi clienti si-au exprimat opinia despre aceasta clinica si in mediul online, prin intermediul recenziilor si calificativelor. Pe de o parte, unii dintre ei apreciaza preturile serviciilor, amabilitatea personalului, curatenia din clinica si faptul ca locatia este eleganta, in vreme ce altii se declara dezamagiti de experienta pe care au avut-o, spunand ca apelurile lor nu au fost preluate sau ca timpul petrecut in sala de asteptare este foarte mare.

Concluzii

Desi optiunile persoanelor din Sfantu Gheorghe cand vine vorba despre nutritionisti nu sunt atat de variate precum in marile orase ale Romaniei, acestia au suficiente variante la dispozitie atunci cand vor sa beneficieze de consultanta nutritionala la preturi accesibile.

Sfaturile unui specialist in nutritie vor face diferenta atunci cand vrei sa slabesti sanatos sau sa iti cresti masa musculara. Simptomele unor afectiuni vor fi ameliorate sau prevenite, iar performantele sportive pot fi imbunatatite printr-o combinatie armonioasa a nutritiei cu antrenamente regulate.