Nutritionist Targoviste

Nutritionist Targoviste

Recomandarile si sfaturile oferite de un nutritionist din Targoviste sunt raspunsurile de care au nevoie persoanele care se afla in ipostaza de a nu reusi pe cont propriu sa isi atinga obiectivele in ceea ce priveste greutatea corporala, precum si raspunsurile pe care le cauta persoanele care vor sa invete mai multe despre importanta nutritiei si alimentatiei sanatoase.

Multe afectiuni pot sa apara pe fondul deficientelor nutritionale, iar corpul ofera uneori semnale de alarma inca din perioadele incipiente dezvoltarii acestor probleme. De exemplu, oboseala excesiva poate fi un semn al faptului ca organismul este privat de unii nutrienti esentiali. Nutritionistii sunt persoane instruite sa ofere solutii eficiente prin care sa indrume oamenii catre adoptarea un stil de viata sanatos, punand bazele unor diete realizate in raport cu mai multi factori, intre care particularitatile unice are fiecarui organism.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

In baza unor studii, calificari, cunostinte si experiente anterioare, nutritionistii sunt persoane capabile sa furnizeze informatii nutritionale si sa ofere indrumare pe parcursul tranzitiei catre un nou stil alimentar, inclusiv in cazul copiilor, gravidelor si persoanelor care sufera de anumite afectiuni. Educatia nutritionala trebuie sa fie prioritizata inca de la varste fragede, astfel ca parintii sunt incurajati sa mearga la nutritionist cu cei mici atunci cand intampina dificultati in gestionarea dietei zilnice a acestora.

In linii mari, colaborarea cu un nutritionist este benefica pentru orice persoana care vrea sa renunte la obiceiuri alimentare nesanatoase si sa atinga sau sa mentina o greutate corporala optima, fiind recomandata mai ales persoanelor care trebuie sa faca ajustari in dieta zilnica din cauza unor afectiuni sau intolerante alimentare.

Nutritionist Targoviste: de ce sa te adresezi unui specialist in nutritie din acest oras?

Persoanele care se indreapta catre colaborarea cu un nutritionist din Targoviste sunt nu numai locuitori ai acestui oras, ci si persoane din zone limitrofe sau chiar din alte judete. Targoviste, municipiul de resedinta al judetului Dambovita, este un oras cunoscut prin prisma obiectivelor turistice care atrag pe tot parcursul anului vizitatori din toata tara. Vechea capitala a Tarii Romanesti poate fi locatia ideala pentru o excursie de weekend.

Ce mai trebuie mentionat despre acest oras insa, este faptul ca aici se poate beneficia de servicii de consultanta nutritionala definite de calitate, in cadrul mai multor clinici si centre de nutritie. Persoanele care au nevoie de sprijin pentru a reusi sa isi schimbe radical dieta zilnica pot obtine ajutor de specialitate de la persoane cu studii in materie de nutritie, care au colaborat cu multe persoane ce se confruntau cu dificultati si probleme de alimentatie.

Nutritionistii din Targoviste au pregatirea si experienta necesara pentru a ajuta inclusiv persoanele care se confrunta cu tulburari de alimentatie, precum si persoanele a caror stare de sanatate este marcata de existenta unor afectiuni (digestive, cardiovasculare, renale etc.)

In cazuri particulare, cum ar fi in situatia persoanelor care au intoleranta la gluten, excluderea unor alimente din dieta zilnica poate fi o adevarata provocare in contextul in care acestia nu cunosc retete alternative. In acest sens, nutritionistul ii poate ajuta cu un plan alimentar personalizat, cu ajutorul caruia sa ofere organismului nutrienti cheie si care sa le usureze renuntarea la unele alimente care le-ar putea face rau.

Avantajele colaborarii cu un nutritionist din Targoviste

Persoanele care se orienteaza catre colaborarea cu un nutritionist din Targoviste fac acest lucru din mai multe motive. Inainte de toate, acestea au luat hotararea ca au nevoie de o schimbare in viata lor si sunt gata sa dedice timp si energie pentru o transformare a obiceiurilor alimentare zilnice. Mai departe, la baza alegerii lor sta diversitatea de cabinete si clinici din Targoviste, in care se ofera servicii de consultanta nutritionala si in care sunt dezvoltate planuri alimentare pentru persoanele care se confrunta diferite afectiuni, cat si pentru cele care au o stare generala de sanatate buna.

Care sunt avantajele colaborarii cu un nutritionist din Targoviste si totodata aspectele care ii determina pe cei din acest oras, cat si pe cei din alte judete sa solicite consiliere nutritionala din partea specialistilor care isi desfasoara activitatea in Targoviste?

 • cabinetele si clinicile prioritizeaza educatia nutritionala;
 • clientii sunt sustinuti inclusiv moral pe toata perioada programului;
 • planurile alimentare sunt adaptate pe nevoile individuale, tinandu-se cont de eventualele probleme de sanatate;
 • deficientele nutritionale sunt depistate si ulterior gestionate;
 • clientii sunt incurajati sa nu renunte la alimentele preferate, promovandu-se mai degraba o atentie deosebita pentru cantitati si frecventa de consum.

Top nutritionisti Targoviste

Similar altor zone din Romania, si in acest oras exista mai multe cabinete si centre in cadrul carora persoanele interesate de servicii de nutritie pot sa colaboreze cu un nutritionist din Targoviste. Pentru a le simplifica alegerea, in continuare vor fi prezentate trei dintre cabinetele de nutritie din acest oras:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Targoviste

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Targoviste, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Centrul Natur House Targoviste

Cu prezenta in mai multe orase din Romania, centrul Natur House promoveaza adoptarea unui stil de viata sanatos mizand pe trei aspecte cheie: alimentatie sanatoasa, sport si echilibru. Nutritionistii de la Natur House ofera ajutor de specialitate persoanele interesate de schimbarea stilului alimentar, oferind programe adaptate pe obiectivele si nevoile individuale. Persoanele care apeleaza la serviciile acestui centru de nutritie beneficiaza de:

 • plan dietetic personalizat, adaptat pe nevoile si obiectivele personale;
 • consultatii saptamanale gratuite;
 • suplimente alimentare adjuvante 100% naturale.

Echipa de experti in reeducare alimentara Natur House recomanda clientilor suplimente alimentare naturale care sa completeze planul alimentar personalizat si care sa contribuie la atingerea rezultatelor dorite. Cei care sunt interesati de o programare in cadrul acestui centru pot sa foloseasca urmatoarele metode de contact:

3. Cabinet de nutritie si dietetica la Centrul Medical Valleriana din Targoviste

In cadrul acestui cabinet din Targoviste, se ofera servicii de consultanta nutritionala pentru persoanele care vor sa isi schimbe stilul alimentar si sa beneficieze de planuri alimentare si diete personalizate. Specialistii in nutritie din acest centru medical se ocupa de:

 • evaluarea statusului nutritional prin anamneza nutritionala;
 • monitorizarea greutatii corporale si masurarea dimensiunilor corporale;
 • dezvoltarea unei diete personalizate;
 • sustinerea clientului pe intregul parcurs al adoptarii unui nou stil alimentar;
 • explicarea si corectarea greselilor alimentare;
 • promovarea unui stil de viata sanatos.

Pentru a face o programare la acest cabinet se poate merge la sediul clinicii din Targoviste sau se pot utiliza urmatoarele date de contact:

4. Centrul medical SANODIAB

In cadrul centrului medical SANODIAB exista inclusiv specialisti in nutritie, care sunt instruiti sa ofere consultanta nutritionala persoanelor care sufera de afectiuni precum diabetul zaharat sau care se confrunta cu obezitatea si au nevoie de consultatii de nutritie, urmate de programe de alimentatie personalizate in functie de caracteristicile individuale. Pentru o programare, se pot conctacta reprezentantii centrului printr-un apel la numarul de telefon 0736569233.

Nutritionist Targoviste: concluziile pacientilor

Exista o oferta destul de variata in ceea ce priveste posibilitatile de colaborare cu un nutritionist din Targoviste, acest oras avand mai multe centre si cabinete specializate pe aceasta ramura. Consultarea unui medic nutritionist este o modalitate prin care se pot preveni mai multe afectiuni sau dupa caz, o modalitate de a gestiona afectiuni deja existente si care implica nevoia de a acorda atentie sporita alimentatiei.

Persoanele care au urmat programele de nutritie ale unor nutritionisti din acest oras au reusit sa isi schimbe radical stilul de viata in materie de alimentatie si s-au bucurat de sprijin permanent in procesul de renuntare la anumite alimente atunci cand unele afectiuni au impus acest lucru (alergiile si intolerantele alimentare). Clientii sunt ajutati sa inteleaga rolul fiecarui aliment si le sunt recomandate diete personalizate echilibrate, precum si retete sanatoase.

Nutritionist Targoviste: concluziile noastre

Orasul Targoviste poate fi inclus pe lista oraselor din Romania in care se poate beneficia de consultanta nutritionala de calitate, in cadrul unor centre specializate de nutritie sau in cadrul unor clinici medicale care asigura si consultanta nutritionala printre altele. In orice caz, nutritionistii din acest oras prioritizeaza o alimentatie sanatoasa si recomanda persoanelor care le trec pragul sa nu neglijeze nici activitatea fizica, deoarece sportul si alimentatia sanatoasa se completeaza si constituie cea mai eficienta si cea mai sigura cale catre indeplinirea obiectivelor legate de greutatea corporala.