Meniu

Nutritionist Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din ce in ce mai multi romani vor sa ajunga la nutritionist. In Targoviste sunt cativa specialisti la care poti apela, in cazul in care vrei sa slabesti, sa te ingrasi sau sa urmezi o dieta in functie de o anumita afectiune. Dar nu numai atat: poti merge la nutritionist pentru a capata obiceiuri alimentare sanatoase, care iti fac bine pe termen lung!

Unele clinici de nutritie si dietetica isi ofera serviciile online, altele isi asteapta clientii la sediile lor, dar scopul lor este unul singur: sa te ajuta sa ajungi la cea mai buna varianta a ta, din punct de vedere alimentar, fizic si, de ce nu, emotional, avand in vedere ca nutritia joaca un rol important si in dobandirea unei stari de bine.

La ce nutritionist din Targoviste primesti cele mai bune sfaturi?

In tabelul de mai jos vei gasi cateva informatii despre fiecare nutritionist din Targoviste care merita atentia ta, in cazul in care vrei sa inveti sa mananci sanatos si echilibrat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticienti certificati si cu experienta de peste 5 ani
 • Consultatii online
 • Programe nutritionale naturale
 • Programe speciale pentru cei diagnosticati cu afectiuni cardiace, HTA sau diabet
 • Bun raport calitate-pret
Sanodiab
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret consultatie 160 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii diverse de nutritie, diabet si obezitate
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura moderna
 • Lipsa de comunicare a anumitor medici
Hymarco
125 Ron
 • Pret consultatie 125 Ron
 • Medici cu experienta
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Locatie accesibila, in spatele primariei Targoviste
 • Nu se respecta programarile
 • Unii au avut parte de lipsa de respect din partea personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Trei clinici de top unde poti gasi un nutritionist bun in Targoviste

Un nutritionist bun, in Targoviste, nu este greu de gasit, mai ales daca te inspiri din clasamentul pe care l-am realizat tinand cont de calitatea serviciilor oferite, de rezultate si de parerile celor care au trecut printr-o astfel de experienta:

1. FitLab

Echipa de profesionisti certificati de la FitLab isi ofera serviciile de nutritie si dietetica online pentru locuitorii din Targoviste. Pierderea in greutate este supravegheata astfel de specialisti cu peste 5 ani de experienta, care isi ajuta clientii si din punct de vedere emotional, prin telefon, sa fie motivati si sa treaca mai usor prin aceasta experienta. Programele nutritionale FitLab sunt naturale, fara medicamente, iar cei care au diverse afectiuni beneficiaza de programe special create pentru ei.

Este important de stiut ca prima consultatie este gratuita la FitLab. Costul unei diete de 2 luni (in care se includ planul alimentar pe 2 luni si consultatii regulate) este de 999 lei. O dieta de 5 luni (in care se includ: plan alimentar pe 5 luni, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta la orice ora) are un tarif de 1999 lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile FitLab subliniaza ca raportul calitate-pret este unul bun. De asemenea, mai este apreciata amabilitatea specialistilor, care sunt comunicativi si atenti cu nevoile clientilor.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Sanodiab

Centrul medical Sanodiab din Targoviste pune la dispozitie numeroase specialitati, printre care si pe cea de „ Diabet, Nutritie si Obezitate”. Serviciile din acest cabinet includ: consultatii de diabet zaharat, nutritie, obezitate; cantarire personalizata cu aparatul de bioimpedanta Tanita Inner Scan BC 1000; programe de nutritie personalizata si multe altele. Aparatura de ultima generatie ofera indicii importante pentru adaptarea dietelor in functie de nevoile si specificul fiecarei persoane.

O consultatie initiala costa aici 160 de lei.

Opiniile celor care au trecut pragul acestui centru medical sunt in majoritate pozitive si vorbesc despre servicii caracterizate de profesionalism si amabilitate. Unii spun chiar ca au fost multumiti de intreaga experienta, de la intrare si pana la plecare. Altii, din contra, s-au lovit de cateva neplaceri, printre care faptul ca nu au avut o comunicare cu medicul.

3. Hymarco Beauty Clinique

La clinica Hymarco, fondata in 2012, echipa este formata din doctori cu experienta din Targoviste, dar si din capitala, unde lucreaza la spitale renumite. Clinica are o oferta vasta de specialitati medicale, printre care si Nutritie. La acest cabinet activeaza dr. Andreea Cazanaru, medic specialist nutritie si dietetica.

Tariful pentru un consult este de 125 de lei, iar cel al unui control este de 100 de lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestei clinici sunt unele impartire, care vorbesc atat despre faptul ca nu se respecta programarile, de lipsa de respect fata de pacienti, de lipsa de organizare, dar si de experiente placute, datorita profesionalismului si implicarii medicilor. In plus, oamenii au mai fost multumiti si ca locatia este una accesibila, in spatele primariei Targoviste.

Concluziile noastre

In alegerea unui nutritionist, in Targoviste, este important sa te documentezi, pentru a lua cea mai buna decizie. A rezona cu specialistul este foarte important, pentru ca se va crea o relatie profesionala deschisa si axata pe atingerea obiectivului stabilit la care ambele parti trebuie sa contribuie. Tine cont de recomandarile din acest articol si incepe procesul de schimbare a comportamentului alimentar, pentru binele sanatatii tale!