Meniu

Nutritionist Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre cei care sunt in cautarea unui nutritionist in Targu Jiu se numara in special persoanele supraponderale, care vor sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul specialistilor. Insa nu trebuie sa astepti sa ai o problema de sanatate pentru a invata despre beneficiile alimentatiei si a dobandi obiceiuri sanatoase in privinta mancatului.

Avand in vedere ca in Targu Jiu sunt nutritionisti cu experienta, care sunt deschisi sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie, este bine sa ajungi cat de curand la unul din ei si vei vedea cum vei incepe sa privesti alimentatia cu alti ochi.

Ce pret au serviciile unui nutritionist din Targu Jiu?

Raspunsul la intrebarea „ce pret au serviciile unui nutritionist din Targu Jiu” il poti afla din tabelul de mai jos, in care am notat detalii importante referitoare la clinicile in care isi desfasoara activitatea acesti specialisti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Specialisti certificati
 • Diete personalizate pe termen lung
 • Programe nutritionale naturale
 • Consultatii de la distanta
 • Pierdere in greutate supravegheata de un specialist – nutritionist dietetician
Carmen Mihut
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Nutritionist si psiholog
 • Diete personalizate
 • Nutritie copii si adolescenti
 • Nutritie sportivi
Dr. Floarea Pasarin
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic cu specializare in diabet, nutritie si boli metabolice
 • Contract cu CJAS Gorj
 • In cabinet se efectueaza si ecografii computerizate
 • Tratamentul obezitatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde pot merge la nutritionist in Targu Jiu?

Inainte de a merge la nutritionist in Targu Jiu, asigura-te ca ai luat cea mai buna decizie, astfel incat experienta ta sa fie una placuta. Pentru a putea face acest lucru, iti prezentam, in cele ce urmeaza, trei clinici si cabinete in care vei putea gasi un bun specialist:

1. FitLab

Echipa clinicii FitLab este alcatuita din nutritionisti dieteticieni cu peste 5 ani de experienta. Clinica ofera servicii online pentru locuitorii din Targu Jiu, punandu-le la dispozitie programe nutritionale naturale, adaptate tuturor nevoilor lor. Cei care isi doresc sa slabeasca au de ales intre diverse programe (keto, cu continut scazut de grasimi, carbohidrati, termogenic), iar cei care sufera de afectiuni, precum diabet, hipertensiune arteriala sau boli cardiace, beneficiaza de programe special create pentru ei. Specialistii isi ajuta clientii sa se hraneasca sanatos si sa ajunga la forma fizica optima, sustinandu-i si din punct de vedere psihic pe toata perioada dietei.

La FitLab, prima consultatie este gratuita. Costul unei diete de 2 luni, cu plan alimentar si consultatii regulate, este de 999 lei, iar pentru o dieta de 5 luni, cu plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional la orice ora, tariful este de 1999 lei.

Persoanele care au slabit cu FitLab sau care au beneficiat de alte servicii online ale clinicii se declara multumite de experienta si de rezultate. Ei spun ca raportul calitate-pret este avantajos si ca personalul este amabil si inclinat catre obtinerea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Carmen Mihut

Nutritionistul si psihologul Carmen Mihut, de la Mind & Body Therapy, are specializari in: Psihologie clinica, Alimentatia copiilor si adolescentilor si Nutritie dietetica & Stil de viata. In acest cabinet sunt oferite servicii diverse pe aceaste doua ramuri ale medicinei: nutritie pentru slabire, nutritie sportivi, psihologie individuala sau de cuplu. Dietele sunt personalizate in functie de sex, varsta, preferinte alimentare, patologii, activitate fizica. Carmen Mihut se axeaza pe psihonutritie, astfel ca ofera tehnici prin care sa se evite, diminueze sau amane poftele necontrolate. De asemenea, se tine cont de calitatea (si nu cantitatea) caloriilor.

O consultatie initiala in cadrul acestui cabinet costa 100 de lei.

Cei care au ajuns in cabinetul acestui nutritionist si psiholog spun ca au fost primiti cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera relaxanta. In acest fel, schimbarea lor fizica a inceput cu dreptul si a continuat in aceeasi maniera, avand in vedere pregatirea psihologica a nutritionistului, care o ajuta sa ofere cel mai bun suport emotional celor care au nevoie de el.

3. Dr. Floarea Pasarin

In cabinetul de nutritie al dr. Floarea Pasarin se ofera consultatii de diabet, endocrinologie si ecografie computerizata, asistenta psihologica, elastografie si osteodensiometrie. Clinica Medoclinic este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Gorj. Medicul Floarea Pasarin este specializat in diabet, nutritie si boli metabolice si trateaza persoane cu obezitate, ajutandu-le sa slabeasca intr-un mod sanatos.

Consultatia initiala la dr. Pasarin Floarea costa 150 de lei.

Cei care au interactionat cu dr. Pasarin, in calitate de pacienti, spun ca este o persoana amabila si deschisa, care ii motiveaza sa inceapa o schimbare, din punct de vedere alimentar, si sa o incheie cu succes.

Concluziile noastre

Un nutritionist din Targu Jiu te invata despre alimentatia corecta si echilibrata si despre rolul acesteia in viata ta. Nu ezita sa te adresezi specialistilor pentru a-ti schimba viata in bine!
Dupa cum ai putut observa din acest articol, in Targu Jiu sunt cativa specialisti care te pot ajuta sa ajungi la forma fizica dorita sau care iti pot recomanda diete speciale, in cazul in care suferi de o afectiune (diabet, boli metabolice, afectiuni ale inimii etc.).