Nutritionist Targu Mures

Nutritionist Targu Mures

Serviciile unui nutritionist din Targu Mures sunt solicitate de persoane din intregul judet (Mures), dar si de persoane din alte judete. Serviciile de nutritie se adreseaza persoanelor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, dar si persoanelor care se confrunta cu anumite afectiuni si se afla in situatia de fi nevoite sa faca schimbari in ceea ce priveste obiceiurile alimentare.

Numeroase studii si cercetari au demonstrat de-a lungul anilor importanta nutritiei adecvate pentru organism, insa tot mai multe persoane isi neglijeaza alimentatia si isi priveaza organismul de nutrienti esentiali. In unele cazuri, afectiuni precum diabetul sau alergiile alimentare pot impune modificari in stilul alimentar. Adoptarea acestor schimbari poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales pentru persoanele care nu beneficiaza de sprijin in tranzitia catre noul stil de viata.

Aici intervin nutritionistii, specialisti calificati in domeniul nutritiei, care ofera indrumare persoanelor care vor sa slabeasca, sa se ingrase, persoanelor care vor sa isi mentina greutatea sau celor care sufera de anumite afectiuni si au nevoie de o dieta echilibrata. Cu ajutorul acestora, oricine isi poate indeplini obiectivele privitoare la greutatea corporala, iar beneficiile sunt multiple. Nu numai ca se ajunge la greutatea dorita, dar se va sesiza inclusiv un nivel mai mare de energie, tocmai pentru ca organismul primeste toti nutrientii de care are nevoie zilnic.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

Nutritionist Targu Mures: de ce sa apelezi la serviciile unui specialist din acest oras?

Mai multe persoane au ales sa apeleze la serviciile unui nutritionist din Targu Mures in contextul in care au intampinat dificultati in adoptarea unei diete sanatoase pentru organism, fie pentru ca sufera de anumite afectiuni (cum ar fi alergiile si intolerantele alimentare, care nu permit consumul anumitor alimente) sau pentru ca vor sa atinga anumite obiective in ceea ce priveste masa corporala.

Serviciile unui nutritionist sunt benefice nu numai pentru atingerea unei greutati corporale optime, dar si pentru ca in urma unei colaborari cu un specialist in nutritie se dobandesc cunostinte importante si informatii corecte despre nutritie si alimentatie, fiind demontate miturile care circula pe internet si induc adesea cititorii in eroare.

In acest oras, nutritionistii ofera solutii personalizate si indrumare pe tot parcursul programului, fiind deschisi si dispusi sa raspunda la toate intrebarile in materie de nutritie si sa sustina emotional fiecare client, deoarece trecerea la un stil de viata sanatos poate fi dificila, mai ales pentru cei care au urmat toata viata un stil alimentar dezechilibrat.

Dietele drastice si recomandarile neprofesioniste pot pune in pericol intregul organism, tocmai pentru ca nu au o abordare individuala si sunt mai degraba standardizate, unele dintre ele sugerand privarea organismului de nutrienti esentiali. Pentru a evita consecintele negative si pentru a beneficia de o tranzitie mai usoara catre un stil alimentar sanatos, se recomanda apelarea la un nutritionist cu experienta.

Nutritionist Targu Mures: care sunt avantajele acestei colaborari?

Exista mai multe motive care ii determina pe cei interesati sa isi schimbe alimentatia sa se orienteze catre o colaborare cu un nutritionist din Targu Mures. In baza unor analize amanuntite ale indicilor corporali si in raport cu obiectivele realiste pe care si le propune clientul, nutritionistii din acest oras ofera o solutie avantajoasa, concretizata intr-un program sau plan alimentar conceput in baza particularitatilor individuale ale organismului clientului si nu in ultimul rand, in functie de preferintele culinare ale acestuia.

Pentru o persoana fara cunostinte in domeniul nutritiei, depistarea deficientelor nutritionale poate fi dificila, desi organismul ofera adesea semne care sa indice existenta unor lipsuri. Daca aceasta sufera in mod egal de o afectiune (diabet, hipertensiune, boala celiaca etc.), conceperea unei diete sanatoase si totodata echilibrate din punct de vedere caloric devine o provocare si mai mare. Prin urmare, colaborarea cu un nutritionist din acest oras este benefica din mai multe perspective:

 • nutritionistii au studii de specialitate si experienta in domeniu;
 • clientii sunt sustinuti moral pe tot parcursul programului;
 • planurile alimentare sunt personalizate si nu omit alimentele preferate ale clientului;
 • obiectivele stabilite sunt realiste si realizabile;
 • nu se mizeaza pe diete drastice, infometare sau pastile de slabit;
 • adoptarea unui stil de viata sanatos este facilitata de solutiile oferite de nutritionisti.

Toate aceste avantaje determina tot mai multe persoane sa solicite serviciile unui nutritionist din acest oras, multe dintre acestea fiind interesate inclusiv de dobandirea unor cunostinte esentiale in materie de nutritie si de intelegerea felului in care dieta zilnica influenteaza calitatea vietii.

Top nutritionisti Targu Mures

In cautarea unui nutritionist din Targu Mures, persoanele interesate sa beneficieze de consultanta nutritionala si sprijin in tranzitia catre un stil alimentar sanatos vor observa ca exista mai multe astfel de cabinete, printre care:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Targu Mures

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Targu Mures, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Victus – Cabinet de Nutritie

In cadrul acestui cabinet de nutritie din Targu Mures activeaza o echipa tanara de specialisti in domeniul nutritiei clinice. Echipa Victus promoveaza un stil de viata sanatos si detinerea unor cunostinte valoroase despre organismul uman si impactul alimentatiei asupra acestuia. Serviciile Victus se adreseaza persoanelor de orice varsta, precum si gravidelor sau persoanelor care sufera de diverse afectiuni. Printre serviciile acestui cabinet se regasesc:

 • consultatie standard cu sau fara elaborarea unei diete (pretul este de 100 lei pentru consultatia fara dieta, iar 300 lei pentru consultatie si elaborarea dietei);
 • pachet nutritie diversificare (450 de lei, include 3 consultatii);
 • consultatie standard online (250 lei);
 • pachet cursuri (900 lei).

Ca metode de contact, persoanele care vor sa beneficieze de serviciile echipei de nutritionisti din cadrul cabinetului Victus pot utiliza urmatoarele date de contact:

3. Diets2Life by Nutritionist Cristina Nasca

Cabinetul medical de nutritie Diets2Life din Targu Mures ofera solutii personalizate pentru clientii care vor sa faca tranzitia la un stil alimentar sanatos, iar conform viziunii nutritionistului dietetician licentiat Cristina Nasca, nutritia echilibrata duce la o viata sanatoasa si activa. In cadrul cabinetului de nutritie Diets2Life se ofera urmatoarele servicii:

 • consiliere nutritionala;
 • planuri personalizate de nutritie;
 • program Metabolic Balance;
 • pachet Corporate Health.

Toate gama de servicii din cadrul Diets2Life prioritizeaza sanatatea organismului si preferintele clientului, iar in atingerea obiectivelor privitoare la alimentatie si greutate corporala nu se mizeaza pe medicamente sau suplimente miraculoase. Persoanele care vor sa colaboreze cu nutritionistul dietetician Cristina Nasca pot folosi urmatoarele metode de contact pentru o programare:

4. Policlinica Carit-San Medical

In cadrul acestei policlinici se ofera inclusiv servicii de nutritie si dietetica. In cadrul acestui departament activeaza specialisti din domeniul nutritiei si ajuta persoanele care au dificultati in adoptarea unui stil alimentar sanatos sa faca mai usor tranzitia prin diete si planuri personalizate.

Pretul unei consultatii este de 120 lei, iar programarea se poate face telefonic (0265 269 172) sau prin completarea online a unui formular de contact (https://caritsanmed.ro/contact/).

Nutritionist Targu Mures: concluziile pacientilor

Indiferent de problema de alimentatie cu care s-au confruntat, mai multe persoane au gasit solutii in cadrul cabinetelor si clinicilor specializate in nutritie, iar colaborarea cu un nutritionist in Targu Mures i-a ajutat sa ajunga mai rapid la rezultatele dorite.

Prin colaborarea cu specialisti acreditati, care au studii si experienta, clientii au constatat beneficii atat pe plan fizic, cat si pe plan psihologic, deoarece alimentatia are puterea de a le influenta pe amandoua. Profesionalismul nutritionistilor din Targu Mures se concretizeaza in colaborari de lunga durata, atat cu persoane sanatoase, care vor sa invete mai multe despre o alimentatie corecta si sa aiba grija de organism, cat si cu persoane care se confrunta cu diferite afectiuni care impun modificari in stilul alimentar.

Nutritionist Targu Mures: concluziile noastre

Numeroasele avantaje ale colaborarii cu un nutritionist din Targu Mures se transpun in recenziile pozitive ale clientilor. Prin diversitate, profesionalism si seriozitate, se poate spune ca Targu Mures este un oras ofertant in ceea ce priveste serviciile de consultanta nutritionala.

Nutritionistii din acest oras promoveaza un stil de viata sanatos si incurajeaza tranzitia la acesta prin solutii avantajoase, mai precis prin planuri alimentare echilibrate si diete construite in baza preferintelor culinare ale clientilor si in raport cu eventualele afectiuni ale acestora.