Meniu

Oftalmologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de oftalmologie in Alba Iulia, la care sa mergi pentru o consultatie in legatura cu sanatatea ochilor si verificarea vederii. Indiferent ca te supara anumite simptome sau vrei doar un control de rutina, dorinta ta este sa beneficiezi de cele mai bune conditii de diagnostic si tratament intr-un cabinet medical si sa nu regreti alegerea facuta.

Traiesti intr-un municipiu dezvoltat din punct de vedere economic si acest lucru se reflecta si in calitatea serviciilor medicale si in multitudinea lor, fapt care te pune oarecum in dificultate in ceea ce priveste optiunea pentru un anumit centru medical in care sa mergi la un medic oftalmolog in Alba Iulia. Articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare in alegerea ta.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Alba Iulia?

De multe ori, pretul unui serviciu reflecta si calitatea, de aceea ai vrea sa verifici si tarifele cabinetelor de oftalmologie din Alba Iulia. In tabelul de mai jos vei gasi informatiile care te intereseaza, numele centrelor medicale specializate si tarifele practicate pentru o consultatie la un medic specialist oftalmolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Clinica Dr. Holhos
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Consultatii riguroase
 • Interventii care au salvat vederea pacientilor
Dr. Violeta Lazar
2
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Medic profesionist
 • Consultatii temeinice
 • Servicii calitative
 • Solutii medicale eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Platon Oftamed
3
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Locatie accesibila
 • Medici profesionisti
 • Produse de optica de calitate
 • Preturi bune
 • Calitatea serviciilor
Medibelle Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Bunavointa si profesionalism
 • Medici bine pregatiti
 • Consultatii oftalmologice amanuntite
 • Recomandari corecte
 • Ochelari de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Silvestru Morusca
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Buna pregatire
 • Rabdare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi moderne si performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor si clinicilor cu servicii de oftalmologie in Alba Iulia

Te intrebi care ar fi cel mai potrivit centru medical cu servicii de oftalmologie din Alba Iulia in care sa ai o experienta placuta si multumitoare in legatura cu o consultatie, investigatiile de care ai nevoie si un eventual tratament. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre activitatea unitatilor medicale din top, ce ofera, ce tip de aparatura este disponibila si ce medici lucreaza in cadrul lor, precum si parerile pacientilor care le-au trecut pragul. Aceste informatii te vor ajuta sa te hotarasti incotro sa mergi la un doctor oftalmolog in Alba Iulia.

1. Clinica Dr. Holhos

Clinica Dr. Holhos este un centru de oftalmologie de excelenta in Alba Iulia, in care se efectueaza consultatii de oftalmologie la pacientii de toate varstele, investigatii si interventii chirurgicale complexe: operatii Smile Pro, operatii de cataracta, operatii de reducere de dioptrii Reiex Smile, reducere de dioptrii cu laser Presbyond, operatii pentru dezlipire de retina, operatii pentru glaucom, pterigion si interventia chirurgicala Crosslinking pentru keratoconus. Aparatura de ultima generatie permite realizarea unei game largi de investigatii si sustine procedurile chirurgicale efectuate de echipa de medici. Cu ajutorul echipamentului Plusoptix se pot face consultatii de oftalmologie pediatrica incepand cu varsta de 6 luni. In aceasta clinica oftalmologie din Alba Iulia se trateaza si urgentele oftalmologice. Se pot accesa consultatii gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie numai la medicul oftalmolog dr. Claudia Cret, in contract cu C.A.S. Dr. Teodor Holhos, fondatorul clinicii, este medic primar oftalmolog, specializat in chirurgie oftalmologica. Prima clinica Dr. Holhos a fost infiintata in Alba Iulia in anul 2011, reteaua extinzandu-se in prezent la 5 clinici de chirurgie, in Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Turda si Medias si 12 cabinete de optica medicala.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati aici 150 de lei cu programare si 300 de lei in urgenta.

Clinica din Alba Iulia are un rating excelent printre pacientii care au beneficiat aici de servicii de calitate, medici profesionisti, amabilitate, consultatii riguroase si interventii care le-au salvat vederea. Timpul de asteptare poate ajunge insa si la o ora pana la o ora si jumatate peste ora programata.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Holhos
Vezi Pareri

2. Dr. Violeta Lazar

Cabinetul de Oftalmologie Dr. Violeta Lazar din Alba Iulia este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru o gama larga de investigatii oftalmologice si tratamente eficiente pentru afectiunile oculare, pentru prescriptii ochelari si lentile de contact si cu posibilitati de realizare a produselor de optica medicala. In cadrul consultatiei se efectueaza testarea acuitatii vizuale, determinarea dioptriilor, masurarea tensiunii oculare, biomicroscopie, stabilire fund de ochi, diagnostic si prescriptie ochelari. Dr. Violeta Lazar este medic primar oftalmolog cu experienta in examinarea pacientilor de toare varstele. 

Pretul unei consultatii la acest dr oftalmolog din Alba Iulia este de 140 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut o experienta placuta in cabinetul medicului, apreciat ca profesionist desavarsit, cu servicii de calitate, consultatii temeinice si solutii medicale eficiente. Unele persoane sunt nemultumite de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

3. Platon Oftamed

Platon Oftamed este o clinica de oftalmologie si optica medicala cu traditie pe piata de sanatate din Alba Iulia, cu o vechime de peste 20 de ani, timp in care s-a remarcat pentru serviciile de calitate in stabilirea diagnosticului si tratamentului diferitelor afectiuni oculare ale copiilor si adultilor, pentru consultatii si interventii chirurgicale pentru pleoape si anexe: chalazion, xantelasma, entropion / ectropion, tumori benigne/ maligne, sutura plagi palpebrale, sondaj cai lacrimale si blefarorafie. In cadrul consultatiei vei beneficia aici de determinarea A.V., autorefractie computerizata, examen biomicroscopic, examen F.O. prin oftalmoscopie, tonometrie -TIO – prin aplanatie, indentare si non contact, gonioscopie, camp vizual computerizat, determinarea vederii stereoscopice, determinarea simtului cromatic si consultatii pentru fisa permis auto. Aici activeaza o familie de medici oftalmologi dedicati profesiei: dr. Tatiana Platon, medic primar, dr. Monica Petruta Platon, medic primar, si dr. Bogdan Platon, medic specialist.

Preturile sunt puvlicate pe site-ul web. Pentru o consultatie completa vei achita suma de 130 de lei. O consultatie pentru prescriptie ochelari are pretul de 100 de lei, iar consultatia de urgenta costa 150 de lei.

Pacientii apreciaza Platon Oftamed pentru locatia accesibila, serviciile de calitate, profesionalismul si implicarea medicilor, preturile accesibile si produsele de optica la standarde ridicate.

4. Medibelle Optic

Medibelle Optic este un cabinet de oftalmologie din Alba Iulia, care asigura si servicii de optica medicala pentru pacientii cu probleme de vedere. Personalul este format din medici profesionisti, pregatiti in universitati si unitati medicale prestigioase, avand competenta de a identifica un diagnostic corect, dar si de a-l trata corespunzator. Fiecare pacient beneficiaza de o consultatie de specialitate gratuita la o pereche de ochelari comandata, avand posibilitatea de a opta si pentru lentile de contact. Aparaturile folosite in cadrul consultatiei oftalmologice sunt de ultima generatie, asigurand astfel rezultate precise, pacientul beneficiind de recomandari corecte.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este 100 lei sau gratuita in cazul celor care dau comanda de ochelari din magazin.

Cabinetul oftalmologic este apreciat de toti pacientii care i-au pasit pragul, multumita bunavointei cu care au fost tratati, dar si profesionalismului personalului. Cu o buna pregatire in domeniu, pacientii beneficiaza de consultatii oftalmologice amanuntite si de recomandari corecte de ochelari, astfel incat sa isi trateze eficient defectele de vedere. In plus, produsele sunt de calitate, iar atmosfera prietenoasa.

5. Dr. Silvestru Morusca

Cabinetul individual al dr. Silvestru Morusca este specializat in oftalmologie in Alba Iulia, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a-si corecta eficient defectele de vedere sau de a le tine sub control. Cabinetul este dotat cu aparaturi moderne si performante, prin intermediul carora medicul ii poate oferi pacientului o consultatie de specialitate, cu recomandari ulterioare atent personalizate pentru fiecare in parte, in functie de afectiunea de care sufera. In cadrul cabinetului exista si un magazin de optica medicala cu multiple modele de rame disponibile, de o calitate ridicata.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 90 lei.

Dr. Silvestru Morusca da dovada de o buna pregatire in domeniu, rabdare si profesionalism, acordand atentie fiecarui pacient in parte. Aparaturile folosite in cadrul consultatiilor de specialitate sunt moderne si performante, obtinandu-se rezultate precise si rapide, iar atmosfera este una primitoare pentru toata lumea. In plus, programarile sunt respectate.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de oftalmologie din Alba Iulia, locuitorii judetului Alba se pot bucura de medici oftalmologi cu experienta si performante remarcabile in efectuarea de tratamente si interventii chirurgicale la ochi si tesuturile conexe, de aparatura de ultima generatie, care fac posibile o serie larga de investigatii, pentru pacientii de toate varstele, si de centre performante de optica medicala.

Dupa lectura acestui articol de prezentare a cabinetelor si clinicilor de oftalmologie din Alba Iulia, ai toate datele necesare pentru o decizie bine intemeiata rational in aleferea centrului medical la care vei merge pentru o consultatie de evaluare a sanatatii ochilor si a acuitatii vizuale.