Meniu

Oftalmologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de cap, privirea incetosata, tendinta de a lacrima atunci cand esti expus la lumina sau pur si simpla sensibilitate la lumina sunt unele dintre cele mai frecvente simptome pe care pacientii le experimenteaza atunci cand se confrunta cu afectiuni oculare si care ii trimit imediat la cabinetul de oftalmologie din Bistrita pentru a afla ce s-a intamplat. Un medic oftalmolog bun iti va pune la dispozitie o gama larga de investigatii prin intermediul carora acesta afla care este problema de sanatate de care suferi, dar si cum poate fi ameliorata in mod corespunzator.

In Bistrita ai la dispozitie o gama variata de clinici de oftalmologie care se adreseaza atat pacientilor cu probleme de vedere, cat si celor care vor sa faca anumite controale de rutina. Specialistii in oftalmologie recomanda tuturor pacientilor sa viziteze cabinetul de specialitate o data pe an (sau chiar de mai multe ori, daca este vorba despre monitorizarea anumitor afectiuni) pentru a afla daca sunt sanatosi.

Cat costa o consultatie la o clinica de oftalmologie din Bistrita?

Ce trebuie sa stii inainte de a merge la un medic oftamolog in Bistrita este ca pretul pentru o consultatie de specialitate este diferit de la o institutie medicala la alta. Principalii factori care il influenteaza sunt chiar aparaturile folosite (cu cat performanta este mai ridicata, cu atat si pretul aplicat este mai mare) si experienta cadrelor medicale. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Express Optic
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Specialisti implicati, profesionisti si seriosi
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii precise
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi accesibile
OftalmoMED
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Echipa profesionista de medici si specialisti
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri exacte
 • Mediu specializat si de incredere
Ophtaview
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici oftalmologi competenti, calificati si bine pregatiti
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Investigatii precise
 • Atmosfera primitoare
 • Activitate medicala ireprosabila
Top Optica
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Profesionalism, promptitudine, implicare si buna pregatire
 • Preturi accesibile
 • Produse calitative
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Determinarea corecta a dioptriilor
Ofta Medical Clinic
120 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 120 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de produse
 • Diverse reduceri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in oftalmologie in Bistrita

Consultatia efectuata la un medic oftalmolog in Bistrita consta in efectuarea unei serii de investigatii prin care acesta poate afla daca suferi de anumite afectiuni oculare sau esti sanatos. Clinicile si cabinetele medicale pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt unele dintre cele mai apreciate institutii specializate in oftalmologie in orasul tau pe care le poti lua in considerare:

1. Express Optic

Express Optic este o varianta pe care o poti lua in considerare cu incredere pentru a beneficia de o consultatie de oftalmologie in Bistrita la o calitate ridicata si pentru a discuta cu un specialist in domeniu. La baza este un magazin de ochelari de vedere si ochelari de soare care ofera tuturor celor interesati rame de branduri cunoscute si de calitate. Specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui magazin au o experienta vasta, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin care se efectueaza investigatii complexe. Consultatiile efectuate au ca scop determinarea precisa a dioptriilor pacientului, astfel incat sa ii fie prescrise lentile corecte.

Consultatia oftalmologica realizata la Express Optic este gratuita.

Din multitudinea de recenzii pozitive postate in mediul online reiese faptul ca pacientii au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Echipa de specialisti da dovada de implicare, profesionalism si seriozitate, avand acces la aparaturi de o performanta inalta. Investigatiile sunt precise, atmosfera este primitoare, preturile sunt accesibile, iar ramele puse la dispozitie sunt moderne.

Vezi parerile pacientilor despre Express Optic
Vezi Pareri

2. OftalmoMED

OftalmoMED este o clinica de oftalmologie din Bistrita care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a-si trata in mod adecvat problemele de vedere in prezenta unui personal specializat. Acesta efectueaza investigatii oftalmologice complexe, prin intermediul aparaturii de inalta performanta, obtinandu-se astfel informatii exacte cu privire la structura oculara. In functie de informatiile furnizate, echipa medicala reuseste sa stabileasca un diagnostic si, implicit, un plan de tratament. Clinica a fost dotata si un laser oftalmologic, cu ajutorul caruia se pot efectua tratamente moderne de corectare a vederii sau a diverselor imperfectiuni vizuale. Se desfasoara si servicii de optica medicala, in care specialistii identifica numarul de dioptrii al pacientilor, pe baza carora se efectueaza lentile personalizate. In cadrul consultatiei de specialitate se realizeaza urmatoarele investigatii: biomicroscopia polului anterior ocular, biomicroscopia polului posterior, masurarea computerizata a dioptriilor, prescriptia de ochelari pentru distanta si/sau pentru aproape, tonometrie sau masurarea tensiunii oculare prin metoda non-contact.

Pretul pentru o consultatie completa este de 150 lei, iar o consultatie simpla este de 100 lei.

Majoritatea recenziilor sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de actul medical desfasurat la OftalmoMed. Echipa de medici si specialisti este orientata catre identificarea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament pe masura. Multumita aparaturilor de ultima generatie, se pot efectua investigatii si proceduri de corectare a vederii intr-un mediu specializat si de incredere. Printre calitatile apreciate de pacienti se numara si: profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea, empatia si umorul.

3. Ophtaview

Ophtaview este un cabinet de oftalmologie si chirurgie oftalmologica in Bistrita, a carei activitate este de peste 20 de ani. Este dotat cu aparaturi si echipamente moderne, astfel incat investigatiile si interventiile chirurgicale sunt de o acuratete ridicata. Printre acestea se amintesc si: Resono (RexonEye) QMR (tratament pentru ochiul uscat), HTS SVI (terapia pentru strabism, ambliopie si traume neurologice), HUVITZ HRK 9000 A (autorefractometru), FOROPTER HUVITZ HDR 9000 (masurarea dioptriilor), TAKAGI 700 GL cu APLANOMETRU (biomicroscop), SCANMATE B-DGH 8000 (biometru) etc. Cabinetul pune la dispozitia pacientilor o multime de servicii avantajoase, cum ar fi: consultatii complete de adulti si copii, tratamente, chirurgia polului anterior si optima medicala. Examinarea oculara este efectuata de medici oftalmologi cu experienta, avand competenta de a oferi prescriptie pentru ochelari, de a identifica un diagnostic corect, dar si solutia adecvata. 

Consultatia efectuata la Ophtaview este de 150 lei.

Multe dintre persoanele cu probleme de vedere care au apelat la ajutorul acestei clinici au apreciat actul medical, lasand recenzii pozitive despre experienta lor. Echipa de medici oftalmologi este competenta, calificata si bine pregatita, avand acces la aparaturi si echipamente de o performanta inalta. Investigatiile efectuate sunt precise, atmosfera primitoare, iar activitatea medicilor este ireposabila.

4. Top Optica

Top Optica este un magazin de ochelari de vedere din Bistrita, in cadrul caruia se efectueaza si consultatii oftalmologice specializate pentru pacientii cu diverse tulburari de vedere. Echipa de specialisti are competenta de a efectua investigatii precise, cu scopul determinarii numarului de dioptrii, astfel incat pacientilor sa li se prescrie ochelarii necesari. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, oferind acuratete in rezultatele obtinute. Din cadrul acestui magazin se pot achizitiona rame calitative, lentile monofocale de brand si lentile progresive. 

Consultatiile optometrice efectuate la Top Optica sunt gratuite.

Profesionalismul, promptitudinea, implicarea si buna pregatire a specialistilor se numara printre motivele pentru care pacientii iau in considerare serviciile acestui magazin de ochelari. Preturile sunt accesibile, produsele puse la dispozitie sunt calitative, rezultatele obtinute sunt precise, iar aparaturile si echipamentele folosite pentru determinarea corecta a dioptriilor sunt de o performanta inalta.

5. Ofta Medical Clinic

Ultima clinica de oftalmologie, dar nu cea din urma, pe care ti-o recomandam si care este din Bistrita se numeste Ofta Medical Clinic. Si-a inceput activitatea in anul 2017 si, inca de atunci, a prioritizat sanatatea vizuala a pacientilor, oferind solutii relevante pentru fiecare patologie in parte. Echipa medicala este formata din: dr. Rares Bodnarius, medic primar in chirurgie oftalmologica, dr. Friedrich Zoltan, dr. Svetlana Znaceni si dr. Larisa Cujba, medici specialisti oftalmologi. Printre investigatiile oftalmologice realizate se numara si: retinoscopie, pahimetrie corneana, gonioscopie, biometrie oculara, tonometrie, topograf cornean, autorefractometru copii, determinare dioptrii, autokeratorefractometrie, ecografie oculara. Pacientii care vin la cabinet insotiti de un bilet de trimitere de la medicul de familie au sansa de a beneficia de anumite servicii decontate.

Pretul pentru o consultatie completa este de 180 lei, iar o consultatie simpla este de 120 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor cu probleme de vedere. Echipa de medici specialisti si primari este experimentata, profesionista, implicata si bine pregatita, tratand cu seriozitate fiecare pacient, indiferent de gravitatea problemei de sanatate de care sufera. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca investigatiile efectuate sunt precise. In plus, mediul este primitor si confortabil atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Concluzii

Tulburarile de vedere care provin din cauza afectiunilor oculare trebuie sa fie atent investigate de un doctor oftalmolog din Bistrita. In articolul de mai sus ti-am prezentat unele dintre cele mai apreciate si frecventate institutii medicale specializate in oftalmologie, unde vei primi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura sub atenta supraveghere a personalului cu experienta. Citeste-le prezentarile si descopera care clinica este mai adecvata pentru problemele de care suferi.