Meniu

Oftalmologie Bucuresti consult gratuit

Actualizat pe:

Incercand sa-i motiveze pe bucuresteni sa ia atitudine, anumite clinici au inceput sa ofere un control oftalmologic gratuit in Bucuresti, ca urmare a faptului ca foarte multi oameni ajung sa apeleze la asemenea servicii doar atunci cand problemele incep sa-si faca resimtita prezenta. Conform informatiilor oferite de specialisti, majoritatea afectiunilor intalnite la nivel ocular ar putea sa fie detectate inca de dinainte ca acestea sa se manifeste concret, ceea ce, implicit, ar duce la obtinerea unui tratament mai eficient.

Unde poti obtine un control oftalmologic gratuit in Bucuresti?

Deoarece consultatiile de rutina ar trebui sa fie nelipsite din vietile bucurestenilor, anumite clinici au convenit sa puna la dispozitia clientilor anumite servicii speciale, precum un control oftalmologic gratuit in Bucuresti. Prin urmare, daca vrei sa iei parte la un asemenea procedeu, iata la cine trebuie sa apelezi:

1. Clinica Iris Optic Bucuresti

La momentul actual, aceasta clinica se bucura de un nivel de satisfactie ridicat provenit din partea clientilor care au decis sa-i calce pragul, ca urmare a serviciilor profesioniste pe care le ofera. Dupa cum reiese inca de pe pagina oficiala a institutiei, cabinetul dispune, atat de tehnologie moderna, cat si de personal calificat.

Clinica a inregistrat la portofoliu peste 25 de ani de experienta in domeniu, personalul acesteia cunoscand importanta pe care vederea o poarta atunci cand vine vorba de pastrarea unei bune calitati a vietii. Ca si consecinta, de curand, echipa a pus la dispozitia clientilor servicii de consult gratuite, prin aceasta modalitate sperandu-se ca gradul de interes al bucurestenilor, cu privire la sanatatea oculara, va ajunge sa creasca.

Chiar daca este vorba de un consult gratuit, acest fapt nu trebuie sa creeze falsa impresie ca serviciile oferite nu sunt calitative, deoarece realitatea arata intr-un cu totul alt fel. Dorind sa obtina un diagnostic cat mai precis, clinica va apela, atat la aparatura moderna de care dispune, cat si la specialistii din echipa, serviciile oferite fiind cat se poate de serioase. Pentru a te putea bucura de aceasta promotie, va trebui sa completezi formularul regasit pe site-ul oficial al institutiei sau sa suni la numarul de telefon 0732.948.588.

2. Clinica OptikMAG

Clientii care au apelat deja la serviciile acestei clinici stiu de oferta avantajoasa pe care institutia o pune la dispozitie: o consultatie de rutina gratuita in fiecare an. Prin intermediul acesteia, va fi determinata acuitatea vizuala si, implicit, vor fi stabilite dioptriile aferente, astfel incat pacientul sa poata observa daca au avut loc schimbari de la an la an.

Daca nu ai mai avut tangente cu aceasta clinica pana acum, probabil vei dori sa obtii cateva informatii esentiale. In primul rand, cu toate ca institutia nu are o vechime prea mare in domeniu, aceasta a reusit, totusi, sa inregistreze rezultate considerabile, dovada clara constand in feedback-ul pozitiv de care se bucura. De asemenea, pentru a se putea pastra printre alternativele profesioniste de pe piata, cabinetul cauta sa se modernizeze de la an la an.

In concluzie, daca doresti sa iei parte la un consult oftalmologic gratuit in Bucuresti, cele doua clinici mentionate in articol vor reprezenta principalele tale alternative.