Meniu

Oftalmologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai sesizat in ultima vreme ca vederea ti se incetoseaza si nu mai reusesti sa vezi atat de clar ca inainte, fiind nevoie de un control de oftalmologie? In Sectorul 1, exista o multime de optiuni pe care le poti lua in considerare cu incredere si care iti vor de un real ajutor pentru identificarea problemelor de care suferi, dar si pentru tratarea adecvata a lor. Indicat ar fi ca acestea sa fie oprite din evolutie in timp util, pentru ca, odata ce se agraveaza, sunt mult mai dificil de tratat. Din acest motiv, se recomanda ca vizitele la medicul oftalmolog sa inceapa de la varste fragede.

Daca locuiesti in Sectorul 1 si vrei sa gasesti o clinica de oftalmologie in apropiere, la care sa iti faci controalele de rutina, continua sa citesti, pentru ca ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, un top cinci al celor mai frecventate si apreciate institutii specializate in oftalmologie din zona.

Cat costa o consultatie oftalmologica in Sectorul 1?

Cel mai probabil, inainte de a merge la o clinica de oftalmologie din Sectorul 1, iti doresti sa afli care sunt preturile practicate in general. Pentru a-ti simplifica munca de documentare, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos, in care iti sunt prezentate si cabinetele oftalmologice carora te poti adresa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clario
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Personal empatic si cald
Infosan
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii calitative si act medical corect
 • Medici primari si specialisti profesionisti, experimentati si empatici
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
Focus Optic
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Medici cu buna pregatire in domeniu
 • Servicii calitative
I Care
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie impecabila
Eye Temple
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Servicii cu un raport calitate/pret excelent
 • Atmosfera primitoare si confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici de oftalmologie din Sectorul 1

Te confrunti cu dureri de cap si tulburari de vedere, iar medicul de familie iti recomanda sa vizitezi un cabinet de oftalmologie in Sectorul 1 pentru a afla care este parerea unui specialist cu privire la sanatatea vizuala? Atunci te incurajam sa iei in calcul toate cabinetele prezentate ulterior, care sunt echipate cu aparaturi de ultima generatie si care dispun de echipe medicale cu o buna pregatire:

1. Clario

Clario este o clinica de oftalmologie localizata in Sectorul 1 si se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de vedere. Aceasta este compusa din patru cabinete de oftalmologie specializate in consultatii, doua cabinete de investigatii, un bloc operator si o camera de showroom, in care se practica optica medicala. Dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog, a infiintat aceasta unitate medicala, inconjurandu-se de o echipa de medici primari si specialisti cu o expertiza excelenta. Dintre acestia merita amintiti si: dr. Dana Popescu, dr. Diana Colta, dr. Ioana Grecu dr. Raluca Iancu, medici specialisti in oftalmologie, si dr. Ruxandra Simionescu, dr. Liana Duta, dr. Silvia Chiotoroiu, dr. Diana Grigoriu si dr. Marineta Magureanu, medici primari in oftalmologie. La dispozitia lor se afla echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se obtin rezultatele dorite.

Costul aplicat pentru o consultatie completa de adulti de oftalmologie (include biomicroscopie, autorefractometrie, tensiune intraoculara, examen fund de ochi, prescriere tratament, prescriptie ochelari de vedere) este de 300 lei.

Institutia medicala specializata in tratarea problemelor de vedere a dobandit peste doua sute de recenzii pozitive in mediul online, capatand astfel un rating ridicat. In ceea ce priveste colectivul, acesta este format din medici primari si specialisti, dar si din asistente bine pregatitie, care au la dispozitie aparaturi de ultima generatie. Astfel, actul medical desfasurat este unul corect, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Tratamentele sunt personalizate in functie de pacient, iar atmosfera din cabinet este primitoare, multumita personalului empatic si cald.  

Vezi parerile pacientilor despre Clario
Vezi Pareri

2. Infosan

Un alt centru de oftalmologie spre care iti poti indrepta atentia si care este amplasat in Sectorul 1 este chiar Infosan. Acesta dispune de aparaturi si echipamente performante, cu ajutorul carora atat investigatiile, cat si procedurile realizate sunt precise: ecograf, biometru, pahimetru, autorefractometru, keratometru, tonometru non contact de la Nidek, topograf cornean si tomograf in coerenta optica de la Topcon, combina electrofiziologie de la Roland Consult etc. Toate echipamentele si tehnologiile moderne amintite anterior stau la dispozitia unei echipe medicale profesioniste si bine pregatite, formata din: dr. Bogdana Tabacaru, dr. Alexandru Dimitriu, dr. Ovidiu Musat, medici primari oftalmologi, dr. Monica Malaescu, dr. Raluca Bara, dr. Corina Petrea, dr. Eugenia Jigau, dr. Miruna Burcel, medici specialisti oftalmologi. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate incepe de la 250 lei si ajunge la 3.300 lei in functie de investigatiile incluse si de tipul de consultatie efectuat.

In mediul online au fost inregistrate peste sase sute de recenzii postate de pacienti, multe dintre acestea fiind pozitive. Din cadrul colectivului fac parte medici primari si specialisti, cu o buna pregatire oftalmologica si cu o experienta vasta in domeniu. Acestia au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator in functie de afectiunile pacientului. Atmosfera este primitoare, iar actul medical corespunde asteptarilor pacientilor.

3. Focus Optic

Focus Optic este o clinica de oftalmologie si management al miopiei din Sectorul 1, fiind recunoscuta pentru serviciile sale medicale si de optometrie. Principalele specializari ale cabinetului sunt: oftalmologia generala si pediatrica, managementul progresiei miopiei si al keratoconusului. Cu o experienta de peste 18 ani, investigatiile si procedurile medicale puse in aplicare se dovedesc a fi ireprosabile. Echipa este alcatuita din medici de elita, printre care sunt amintiti si: dr. Daniela Goicea, medic specialist oftalmolog, presedinte EurOK Europa de Est, dr. Irina Stefan, medic specialist oftalmolog, dr. Antoanela Popescu, medic primar oftalmolog si dr. Alina Dumitru, medic specialist oftalmolog. Cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, pacientii pot opta pentru servicii cum ar fi: consultatii de specialitate, tomografie, masurarea tensiunii oculare, examen fund de ochi, gonioscopie, testare vedere binoculara.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica incepe de la 250 lei si ajunge la 300 lei in functie de medicul pentru care optezi. 

Clinica este apreciata, in general, de pacienti, datorita serviciilor si procedurilor calitative puse in aplicare. Echipele de medici dau dovada de o buna pregatire in domeniu, fiind experimentate si implicate. Echipamentele si aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la aplicarea unor investigatii si proceduri ireprosabile. Atmosfera este prietenoasa, iar serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara.

4. I Care

I Care este o alta institutie medicala specializata in oftalmologie din Sectorul 1, care ofera servicii medicale calitative pentru toti pacientii care se confrunta cu afectiuni oculare. Aceasta se afla in relatii contractuale cu CASMB, pacientii asigurati avand oportunitatea de a beneficia de consultatii de specialitate gratuite. Echipele de medici sunt bine pregatite, fiind formate din trei medici primari in oftalmologie (dr. Claudia Turcu, dr. Mioara Marinescu, dr. Anca Tomi) si opt medici specialisti in oftalmologie (dr. Cristina Ciuca, dr. Cristina Frangu, dr. Oana Todosi, dr. Ionela Iosub, dr. Robert Puiu, dr. Julia Firtulescu, dr. Valentin Dinu, dr. Ioana Popteanu). Clinica a fost infiintata in anul 2007 si inca de atunci a fost echipata cu aparaturi de ultima generatie, astfel incat pacientii sa aiba parte de rezultate ireprosabile. 

Tariful stabilit pentru o consultatie de oftalmologie este de 250 lei pentru adulti si 300 lei pentru copii. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce inseamna ca pacientii sunt multumiti de prestatia medicala. Echipa este formata atat din medici primari, cat si din medici specialisti, care au competenta de a diagnostica pacientul in mod corect, dar si de a-i aplica un tratament personalizat. Interventiile chirurgicale sunt reusite, atmosfera prietenoasa, iar curatenia impecabila.

5. Eye Temple

Eye Temple este o clinica de optica medicala din Sectorul 1, in cadrul careia se desfasoara si servicii de oftalmologie. Cadrele medicale recomanda, astfel, in urma consultatiilor de specialitate, si lentile de anumite dioptrii pe care pacientii sa le poarte fie pentru a vedea totul mai clar, fie pentru a-si corecta anumite imperfectiuni. Medicii carora li te poti adresa sunt dr. Diana Grigoriu, dr. Larisa Neamtu, dr. Daniela Mitulescu, dr. Carmen Lupu si dr. Maria Dudau, doctori cu o buna pregatire in oftalmologie. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: autorefractometrie, testarea acuitatii vizuale, tensiune oculara, examinarea retinei, prescriptie ochelari de vedere/lentile de contact. Pacientii care opteaza pentru un pachet mai scump, dar mai cuprinzator, beneficiaza si de: cicloplegie, verificarea motilitatii oculare, testarea vederii binoculare si a celei stereoscopice si biomicroscopie. 

Tariful pentru o consultatie de specialitate porneste de la 150 lei si ajunge la 200 lei, in functie de investigatiile incluse.

Multi dintre pacientii care au luat in considerare Eye Temple se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Echipa este formata din medici cu multa pricepere in desfasurarea serviciilor oftalmologice, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie. Astfel, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Serviciile au un raport calitate pret excelent, iar atmosfera este primitoare si confortabila.

Concluzii

Spune adio problemelor de vedere prin intermediul serviciilor calitative si tratamentelor eficiente puse la dispozitie de medicii din cadrul clinicilor de oftalmologie din Sectorul 1. Pe langa faptul ca echipele medicale sunt profesioniste si bine pregatite, acestea au la dispozitie si aparaturi de ultima generatie, prin care atat investigatiile, cat si interventiile chirurgicale efectuate sunt eficiente.