Meniu

Oftalmologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca simti ca vederea ta s-a deteriorat sau ai simptome precum uscare, roseata si oboseala la nivelul ochilor, poti sa te programezi la o clinica sau un cabinet de oftalmologie in sectorul 2. Controlul oftalmologic se recomanda inclusiv persoanelor care nu poarta ochelari sau care nu au deficit de vedere, fiind o examinare ce ofera detalii amanuntite despre posibile afectiuni in stadiu incipient. In cadrul unui control pot fi depistate probleme ca miopia, strabismul, boli ale retinei etc. 

Exista multe clinici de oftalmologie in sectorul 2, astfel ca nu va fi dificil sa gasesti un medic oftalmolog bun. Problemele oculare pot fi depistate rapid in cadrul unui control, care trebuie efectuat regulat mai ales de catre persoanele care petrec mult timp in fata calculatorului, care poarta deja ochelari sau care au suferit leziuni oculare in trecut. 

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie in sectorul 2?

Pentru o consultatie de oftalmologie, te poti adresa uneia dintre numeroasele clinici specializate din Bucuresti, sector 2. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt preturile pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ama Optimex
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie la detalii
 • Amabilitate si empatie
 • Tehnologii avansate si aparatura perfomanta
 • Rezultate peste asteptari in cazul interventiilor
Ocuvista
295 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 295 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Comunicare eficienta cu pacientii de orice varsta
 • Empatie si rabdare
 • Aparatura performanta
 • Loc de joaca pentru copii
 • Servicii de inalta calitate
Stefan Optic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Accent pe nevoile pacientilor
 • Explicatii detaliate
 • Produse de calitate
 • Preturi competitive
Dr. Burloiu
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Profesionalism
 • Amabilitate, rabdare si atitudine calma
 • Medic dedicat
 • Abordare profesionista
 • Calitatea serviciilor
 • Atmosfera placuta
Arena Med
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Explicatii clare si intelegere
 • Personal amabil si operativ la receptie
 • Clinica moderna, dotata corespunzator
 • Apelurile telefonice sunt preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de oftalmologie in sectorul 2

Identificarea unui cabinet de oftalmologie din Capitala, sector 2, este foarte simpla tinand cont de numeroasele variante disponibile. Totusi, este recomandat sa alegi o clinica unde profeseaza medici oftalmologi cu experienta, care folosesc tehnologii de ultima generatie pentru diagnostic. Pe langa preturi, trebuie sa verifici si feedback-ul pe care l-a primit clinica respectiva de la alti pacienti, pentru a te asigura ca vei beneficia de o experienta personalizata si de optiuni adecvate de tratament.

Iata care sunt cele mai apreciate clinici si cabinete de oftalmologie din aceasta zona a capitalei:

1. Ama Optimex 

Optiunea de top a pacientilor din sectorul 2 la capitolul clinicilor de oftalmologie este Ama Optimex. Aceasta clinica a fost deschisa in 1991 si pe parcursul anilor de activitate a lansat in premiera in Romania tratamente, produse, aparatura de diagnostic si interventii din sfera oftalmologiei. La aceasta clinica se fac investitii constant in echipamente de ultima generatie, cea mai recenta fiind investitia intr-un dispozitiv care combina topografia corneana cu tomografia segmentului anterior. Aparatura performanta utilizata la Ama Optimex provine de la producatori de top din domeniu (Carl Zeiss Meditec, Melag, Nidek etc.) si sustine activitatea echipei formate din medici cu experienta. Personalul medical participa anual la conferinte, congrese si cursuri de specializare pentru a ramane la curent cu ultimele noutati din domeniul oftalmologiei.  

La Ama Optimex, o consultatie costa intre 250 si 400 lei. 

Sute de pacienti si-au povestit in mediul online experienta avuta la Ama Optimex, declarandu-se foarte multumiti de calitatea serviciilor. Echipa este formata din profesionisti, care sunt atenti la detalii, comunicativi, empatici si amabili. Pacientilor li se descrie fiecare procedura in detaliu, iar intregul personal are o atitudine optimista, prietenoasa si relaxata. Persoanele care au beneficiat de interventii se declara impresionate de rezultate si de tehnologiile avansate pe care le folosesc medicii de la Ama Optimex. Exista totusi si pacienti care spun ca la receptie au intalnit angajati cu o atitudine nu tocmai profesionista.

Vezi parerile pacientilor despre Ama Optimex 
Vezi Pareri

2. Ocuvista

Daca locuiesti in sectorul 2 si ai nevoie de o programare la oftalmologie, una dintre clinicile pe care trebuie sa le iei in considerare este Ocuvista. Aceasta clinica a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor de toate varstele servicii oftalmologice de calitate superioara, care se adreseaza intregii familii. Din colectivul clinicii fac parte medici primari si medici specialisti cu experienta, care au participat la o multime de cursuri de specialitate si traininguri. Medicii participa in continuare la congrese si conferinte organizate atat in tara, cat si in strainatate, obiectivul fiind de a ramane la curent cu ultimele tehnologii din domeniul lor de activitate. 

La Clinica Ocuvista, pretul unei consultatii porneste de la 295 lei si poate ajunge pana la 565 lei in cazul pacientilor noi care solicita programare sambata. 

Persoanele care au ales aceasta clinica spun ca au beneficiat intotdeauna de tratamente corecte, fie ca a fost vorba despre o simpla consultatie sau o urgenta. Personalul este apreciat pentru amabilitate, profesionalism si rabdarea de care da dovada in comunicarea cu micutii pacienti. Clinica este moderna si dotata cu aparatura performanta. Din recenziile oferite de pacienti in mediul online reiese ca medicii de la Ocuvista sunt comunicativi si empatici. Un alt aspect notat pozitiv il constituie existenta locului de joaca. 

3. Stefan Optic

Cu peste 17 ani de experienta, centrul de optica medicala Stefan Optic este una dintre optiunile favorite ale pacientilor din sectorul 2 la capitolul oftalmologie. Gama de servicii cuprinde consultatii oftalmologice, consult optometrie si examen camp vizual, fiind un centru de unde se pot achizitiona inclusiv lentile de la producatori de top din domeniu. Personalul este format din medic specialist si optometrist, care efectueaza teste complexe pentru evaluarea acuitatii vizuale si ofera consultanta pacientilor in alegerea ramelor si lentilelor potrivite. 

La Stefan Optic, o consultatie de oftalmologie costa 100 lei. 

Centrul Stefan Optic a primit feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti, care spun ca au avut parte de o experienta placuta. Personalul este apreciat pentru amabilitate, rabdare, empatie si profesionalism. De asemenea, se pune accent pe nevoile pacientilor, care primesc explicatii detaliate. Locatia este frumos amenajata si sunt disponibile produse de calitate la pret competitiv. 

4. Dr. Burloiu

Cabinetele Dr. Burloiu au fost infiintate in 1994 si se numara printre optiunile principale daca locuiesti in sectorul 2 si trebuie sa mergi la o consultatie de oftalmologie. De la momentul infiintarii si pana in prezent, cabinetul a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare, in urma caruia a rezultat o lista generoasa de servicii. Se ofera consultatii medicale oftalmologice pentru toate categoriile de varsta, explorari electrofiziologice ale retinei si cailor optice si numeroase tipuri de teste pentru evaluarea sistemului vizual. 

Pentru o consultatie, pacientii vor plati 130 lei.

Pacientii il caracterizeaza pe dr. Burloiu ca fiind un medic deosebit de rabdator, comunicativ si amabil. Acesta ofera explicatii usor de inteles, are o atitudine calma si da dovada de profesionalism. Medicul este dedicat si ofera servicii de inalta calitate, avand o abordare profesionista pentru pacientii de orice varsta. Multi parinti spun ca au ales acest cabinet pentru consultatia oftalmologica a copiilor, iar micutii s-au simtit relaxati si au fost tratati cu multa rabdare de catre medic.

5. Arena Med

Daca locuiesti in sectorul 2 si cauti specialisti in oftalmologie, o varianta pe care sa o iei in calcul este si Clinica Arena Med. Aceasta si-a inceput activitatea in anul 2011, oferind servicii medicale moderne din mai multe specialitati: cardiologie, ecografie, optica medicala si oftalmologie. Toate cabinetele sunt dotate cu aparatura performanta, cu ajutorul careia se bifeaza precizia si acuratetea in diagnostic. Personalul cabinetului de oftalmologie este format din medici primari si medici specialisti cu experienta vasta.

Consultatia oftalmologica are pretul de 120 lei. Pentru pacientii cu varsta sub 4 ani, consultatia are tariful de 150 lei. 

Din recenziile oferite de pacienti pe internet reiese ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt bine pregatiti profesional. De asemenea, personalul de la receptie este amabil si operativ. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura moderna. Persoanele care au ales aceasta clinica afirma ca medicii oftalmologi pe care i-au intalnit le-au oferit explicatii clare si au fost intelegatori. Majoriatea parerilor sunt pozitive, insa cativa oameni sustin ca apelurile telefonice nu sunt preluate.

Concluzii

Poti observa ca in aceasta zona a Bucurestiului, mai precis in sectorul 2, exista numeroase cabinete si clinici specializate in oftalmologie. Le poti alege pentru consultatiile de rutina, pentru schimbarea ochelarilor sau pentru rezolvarea unor afectiuni ale ochiului. Pentru a lua o decizie, se tine cont de raportul calitate-pret si de serviciile oferite, intrucat unii pacientii au nevoie de simple consultatii, in vreme ce altii se afla in cautarea unei clinici pentru interventii complexe.