Meniu

Oftalmologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in situatia in care jobul actual pare sa aiba efecte negative asupra vederii tale, atunci serviciile de oftalmologie din sectorul 3 iti vin in ajutor! Multe probleme pot fi remediate daca sunt descoperite la momentul potrivit si tocmai de aceea, ideal este sa te programezi in mod periodic pentru o consultatie de oftalmologie. 

La fel cum este cazul in celelalte sectoare ale capitalei, in sectorul 3 isi desfasoara activitatea multi medici specialisti, care au acumulat o ampla experienta in domeniu si iti pot oferi solutii eficiente. Mai mult decat atat, clinicile sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, pentru a sprijini efectuarea unui numar cat mai mare de servicii. 

Cat costa o consultatie de oftalmologie in sectorul 3? 

O consultatie de oftalmologie in sectorul 3 iti poate oferi toate informatiile necesare, in legatura cu starea ta de sanatate. In unele situatii, medicul va concluziona ca ai nevoie de ochelari sau de lentile de contact. Pentru a afla mai multe despre masura in care difera pretul de la o clinica la alta, consulta tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Racari
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Consultatii gratuite
 • Diverse promotii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
Optica Vedere
159 Ron
 • Pret Consultatie 159 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de rame de ochelari
 • Preturi accesibile pentru consultatii
 • Servicii de revizie ochelari
 • Promptitudine
Luk Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Medici specialisti
 • Consultatii gratuite
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica Alcor
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Programari nerespectate
West Eye Hospital
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Decontare CASMB
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de oftalmologie in sector 3

Printr-o programare la una din clinicile de oftalmologie din sector 3 prezentate mai jos, vei beneficia de o consultatie realizata de un specialist pe domeniu. Programeaza-te la clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru nevoile tale, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si de celelalte aspecte pe care le consideri importante:

1. Optica Racari  

Primul loc spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de ochelari de vedere si alte servicii care au de-a face cu oftalmologia in sector 3 este Optica Racari. Serviciile disponibile la acest magazin de optica sunt consultatiile cu Dioptron, realizarea propriu-zisa a ochelarilor, consultanta in alegerea ramelor si montarea acestora. Aparatul folosit pentru efectuarea consultatiilor este apreciat pentru precizia de masurare si usurinta de utilizare. Experienta de 15 ani pe care personalul Optica Racari a acumulat-o in domeniu sprijina efectuarea unor servicii de calitate, mai ales pe partea de consultanta. De asemenea, oamenii pot beneficia in mod periodic de diverse promotii la produse si servicii, cum ar fi gratuitate pentru a doua pereche de ochelari. Efectuarea unei programari este recomandata pentru a evita asteptarea. 

Consultatiile efectuate cu Dioptron sunt gratuite. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au ales serviciile Optica Racari se afla profesionalismul, seriozitatea, rapiditatea si preturile accesibile. Personalul este foarte atent la detalii, astfel incat cerintele clientilor sa fie respectate de fiecare data. Exista persoane care apeleaza de multa vreme la acest cabinet de optica si n-au de gand sa schimbe acest lucru, tocmai pentru ca au parte de servicii de calitate, la preturi accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Optica Racari  
Vezi Pareri

2. Optica Vedere 

Activitatea cabinetului de oftalmologie sector 3, Optica Vedere, a inceput inca din anul 2002, din dorinta de a le oferi oamenilor o abordare diferita pe aceasta ramura. Din consult fac parte anamneza, testarea acuitatii vizuale, determinarea dioptriilor, masurarea tensiunii oculare, biomicroscopia, stabilirea fundului de ochi, alaturi de raportul medical extins si prescriptia pentru ochelari. In general, durata unei consultatii este de 30 de minute. Pe partea de rame, cabinetul pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de modele, indiferent de bugetul de care dispun acestea. Mai mult decat atat, cabinetul ofera un program de revizie a ochelarilor, in scopul de a sprijini sustenabilitatea. 

Pretul consultatiei oftalmologice, indiferent de varsta pacientului, este de 159 de lei. 

Cele mai multe persoane care au optat pentru serviciile cabinetului Optica Vedere s-au bucurat de o experienta pozitiva, datorita personalului amabil si profesionist. Serviciile efectuate sunt de calitate, iar oamenii primesc recomandari special gandite pentru problemele lor. Un alt aspect pe care il apreciaza cei care au trecut pagul cabinetului este promptitudinea. 

3. Luk Optic

Un alt cabinet oftalmologic din sectorul 3 la care pot apela oamenii, in vederea efectuarii unor consultatii de calitate, este Luk Optic. Exista mai multe tipuri de servicii pe care cabinetul le pune la dispozitia pacientilor: consultatia completa oftalmologica, alcatuita din tensiune oculara, fund de ochi, stabilirea dioptriilor si tratamente, recomandari privind alegerea ramelor si a lentilelor in functie de nevoile clientului si consultatii privind utilizarea corecta a lentilelor de contact. Echipa Luk Optic este formata din specialisti oftalmologi si optometristi, care fac tot posibilul sa ofera informatii celor care au nevoie de ele. 

Consultatiile oftalmologice efectuate la clinica sunt gratuite. 

Persoanele care au beneficiat de o consultatie in cadrul cabinetului Luk Optic au fost intampinate de un personal bine pregatit si cu experienta in domeniu. Nu doar adultii au avut parte de o experienta pozitiva, ci si micii pacienti care au venit pentru prima data la o consultatie oftalmologica. In plus, clientii au observat ca preturile ochelarilor sunt accesibile. Singurul aspect neplacut este faptul ca multi oameni apeleaza la acest cabinet, asa ca timpul de asteptare pentru a beneficia de o consultatie gratuita este unul indelungat. 

4. Clinica Alcor  

La clinica de oftalmologie din sector 3, Alcor, isi desfasoara activitatea o echipa formata din oameni bine pregatiti, precum Prof. Univ. Dr. Petru Calin Tataru, medic primar oftalmolog, Dr. Catalina Tataru sau Dr. Emilia Frone. Clinica este dotata cu aparatura moderna, spre exemplu, sistemul Topcon 3D OCT-2000, care imbina un aparat de fotografiat de rezolutie inalta cu un touch screen color. Alte echipamente ce merita mentionate sunt WaveLight Allegro BioGraph, Allegro Oculyzer si Humphrey Field Analyzer. Cu privire la portofoliul de servicii pe care clinica il pune la dispozitia tuturor celor interesati, acesta include consultatia cu un medic primar sau specialist, interventiile chirurgicale de tip cataracta, chirurgie refractiva sau glaucom si alte interventii: strabism. Tot la clinica se efectueaza si investigatii precum tomografia in coerenta optica sau ecografia. 

Pretul pentru o consultatie oftalmologica la aceasta clinica variaza intre 250 si 400 de lei, in functie de persoana care se ocupa de efectuarea serviciului. 

Cei mai multi pacienti se simt in siguranta din momentul in care pasesc in interiorul clinicii Alcor, unde sunt intampinati de un personal super amabil, dedicat si calificat. Exista si aspecte mai putin placute despre activitatea clinicii, cum ar fi faptul ca programarile nu se respecta, chiar daca au fost facute din timp. 

5. West Eye Hospital 

In final, lista se incheie cu un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie, in care se efectueaza o gama variata de servicii de oftalmologie, chiar in sectorul 3 si anume West Eye Hospital, care si-a inceput activitatea in anul 2010. De atunci si pana in prezent, personalul medical a acumulat o ampla experienta in domeniu. Oamenii pot opta pentru consultatii, investigatii complexe si diverse tratamente, in functie de particularitatile afectiunii lor. Echipa este alcatuita din medici primari si specialisti oftalmologi, ca Dr. Simona Ardelean, Dr. Mihaela Simion, Dr. Diana Alecsandrescu etc. 

Pretul unei consultatii oftalmologice variaza intre 250 de lei pentru adulti si 300 de lei pentru copii cu varsta de pana in 12 ani. 

Mai multi pacienti ai spitalului West Eye au apreciat personalul medical, datorita amabilitatii si rabdarii de care acesta da dovada. Mai mult decat atat, echipa clinicii asigura conditii optime de siguranta si confort. Totusi, oamenii au sesizat si faptul ca programarile nu se respecta, ceea ce duce la un timp de asteptare mai mare. 

Concluzii

In cele din urma, printr-o programare la una din clinicile sau cabinetele de mai sus, vei beneficia de servicii de oftalmologie in sector 3! Pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei initiale, vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a lua o decizie in legatura cu sanatatea ochilor tai, indiferent ca este vorba de purtarea ochelarilor, a lentilelor de contact sau de o operatie.