Meniu

Oftalmologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile de vedere si diferitele probleme ale ochilor si structurilor conexe trebuie diagnosticate si tratate fara intarziere si, daca exista posibilitatea, intr-un cabinet din proximitatea pacientului, cu servicii de oftalmologie in sector 5. Bucurestiul este cu siguranta orasul cu multiple posibilitati in acest sens si este dificil sa le identifici pe cele mai bune si sa faci o cercetare a pietei de oftalmologie private din fiecare sector.

Articolul de fata iti va servi drept ghid cu ajutorul caruia vei identifica cel/cea mai potrivit/-a cabinet clinica de oftalmologie din sector 5. Alaturi de prezentarea activitatii centrelor medicale de top care activeaza in aceasta ramura medicala, vei gasi informatii utile despre preturi si gradul de multumire a pacientilor care le-au trecut pragul.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in sector 5?

Tarifele pentru o consultatie de oftalmologie in sector 5 pot sa varieze in functie de medic, de clinica, de aparatura disponibila si chiar de varsta sau problema de sanatate oculara a pacientului. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai bune clinici si cabinete de oftalmologie din sector 5 si preturile practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Stefan Optic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 100 Ron
 • Cabinet de consultatii modern
 • Servicii de calitate
 • Preturi accesibile
 • Personal profesionist si amabil
 • Produse de calitate
Optica Vedere
159 Ron
 • Pret Consultatie 159 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Consultatii riguroase
 • Sfaturi competente
 • Preturi decente
 • Varietate de produse de optica medicala
Ada Optic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Profesionalism si seriozitate
 • Medic bun
 • Atmosfera calda si placuta
 • Preturi ridicate
Euro Optics
210 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Prescriptii corecte pentru ochelari si lentile de contact
 • Timp de asteptare mare
Dr. Ancuta Cristescu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic care merita tot respectul
 • Profesionalism
 • Amabilitate si seriozitate
 • Solutii excelente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din sector 5

De cele mai multe ori, de un diagnostic corect si de un tratament adecvat depind sanatatea si starea de bine a pacientului si este absolut normal sa iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii de oftalmologie din sector 5. Pentru o alegere bine informata, sectiunea urmatoare a articolului aduce detalii semnificative despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cabinetelor si parerile pacientilor care au accesat aici consultatii, investigatii si tratamente.

1. Stefan Optic

Stefan Optic este un centru de optica medicala si oftalmologie din sector 5, care ofera consultatii oftalmologice complete, cu determinare dioptrii, examen biomicroscopic de ochi, masurarea tensiunii intraoculare si prescriptie ochelari sau lentile de contact. In cei peste 17 ani de experienta, Stefan Optic se recomanda cu un palmares de peste 19.000 de pacienti, circa 13.500 de retete eliberate si aproape 25.000 de perechi de ochelari prescrise. Sub aceasta denumire functioneaza in Bucuresti doua centre de optica, cel din sectorul 5 fiind amplasat in Calea 13 Septembrie nr. 99. Se pot diagnostica aici cataracta, degenerescenta maculara, retinopatia diabetica sau hipertensiva, hipertensiunea intraoculara, glaucomul, conjunctivita si alte afectiuni inflamatorii. De asemenea, te poti adresa medicului pentru mici interventii precum injectii subconjunctivale si extractii de corp strain corneean/conjunctival.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati aici 100 de lei la medicul specialist si 150 la medicul primar oftalmolog.

Pacientii acestui centru considera ca au gasit aici un cabinet de consultatii modern, servicii de calitate, accesibile pentru toate buzunarele, personal profesionist, amabilitate si produse de optica medicala de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Stefan Optic
Vezi Pareri

2. Optica Vedere

Centrul Optica Vedere, cu servicii de optica si oftalmologie, a fost infiintat in anul 2002 si dispune azi de sase puncte de lucru, in sector 5 fiind prezent cu Optica Vedere Sebastian, pe strada Mihail Sebastian nr. 23E. Un consult oftalmologic are o durata de 30 de minute, timp in care medicul parcurge mai multe etape in examinarea pacientului: anamneza, testarea acuitatii vizuale, determinarea dioptriilor, masurarea tensiunii oculare, biomicroscopie, stabilire fund de ochi, raport medical extins si prescriptie ochelari. Pentru copii sunt disponibile consultatii oftalmopediatrice.

Preturile consultatiilor sunt publicate pe site-ul web. Atat la adulti, cat si la copii, va trebui sa platesti 159 de lei.

Pacientii acestui centru sunt multumiti de serviciile de calitate pe care le-au gasit aici, de profesionalismul si amabilitatea personalului, de consultatiile riguroase, de sfaturile competente, de preturile decente si de varietatea de produse de optica medicala.

3. Ada Optic

Ada Optic este un centru cu traditie in domeniul serviciilor de optica medicala si oftalmologie din Bucuresti, cu peste 25 vechime. Localizat in sector 5, pe Splaiul Independentei nr. 17, centrul include in oferta sa consultatii de oftalmologie pentru determinarea viciilor de refractie, afectiuni ale ochilor si pentru stabilirea unui tratament si consultatii de optometrie pentru stabilirea dioptriilor. Toate investigatiile se realizeaza cu aparatura noua, moderna, de inalta precizie. Vei gasi aici un medic experimentat, dr. Aurora Nicodin, medic primar oftalmolog.

O consultatie oftalmologica are pretul de 150 de lei.

Pacientii centrului spun ca au avut o experienta pozitiva aici, cu servicii la standarde inalte, profesionalism si seriozitate, un medic bun si o atmosfera calda si placuta. Sunt si persoane care spun ca preturile sunt ridicate.

4. Euro Optics

Euro Optics se recomanda drept o clinica moderna de oftalmologie si optica medicala in care empatia si respectul fata de pacienti sunt valori asumate de catre personalul specilizat in aceste domenii. Clinica ofera consultatii de oftalmologie pentru adulti si copii, cu masurarea acuitatii vizuale, evaluarea refractiei oculare prin autorefractometrie, evaluarea simtului cromatic, masurarea tensiunii oculare, examen biomicroscopic pol anterior si examen fund de ochi fara midriaza/dilatare, prescriptie ochelari si lentile de contact, terapie refractiva corneana, biomiscroscopie, tomografie oculara si mici interventii. Pacientii asigurati in Fondul Public de Sanatate pot beneficia de consultatii gratuite prin Casele de Asigurari, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Dr. Rodica Moraru, medic specialist oftalmolog, examineaza si trateaza pacientii de toate varstele, incepand cu copii de 6 luni.

Preturile se pot vizualiza pe site-ul web. Tariful pentru consultatie este cuprins in intervalul 210-250 de lei, in functie de medic – specialist, medic primar sau medic primar, doctor in stiinte medicale.

Pacientii care si-au impartasit experientele la aceasta clinica spun ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul medicilor, de rabdarea si empatia de care au dat dovada, de rezultatele pozitive ale tratamentelor prescrise si de prescriptiile corecte pentru ochelari si lentile de contact. Timpul de asteptare este un aspect care a provocat nemultumiri.

5. Dr. Ancuta Cristescu

La Cabinetul Medical de Oftalmologie Dr. Ancuta Cristescu, situat in Calea 13 Septembrie nr. 197, poti accesa consultatii pentru depistarea cataractei, a glaucomului, a retinopatiei hipertensive, diabetice si a altor boli oculare, prescriere de ochelari si lentile de contact prin refractometrie computerizata, tratamente locale si generale ale afectiunilor oftalmologice si investigatii diverse, prin perimetrie computerizata (camp vizual) pentru diagnosticarea afectiunilor neurologice, glaucomului, bolilor retiniene si ale nervului optic. Dr. Ancuta Cristescu este medic primar din anul 2000, avand competente in angiografie retiniana, ecografie oculo-orbitara, laserchirurgie. In anul 2007 a infiintat cabinetul privat din sector 5, dotat in prezent cu biomicroscop, oftalmoscop, aplanotonometru Goldmann, autorefractokeratometru, lentile Volk, Goldmann, proiector de teste, trusa de lentile de proba si perimetru computerizat. 

O consultatie oftalmologica te va costa aici 250 de lei.

Pacientii spun ca dr. Ancuta Cristescu este un medic care merita tot respectul, la cabinetul caruia au gasit servicii de calitate, profesionalism, amabilitate si seriozitate si solutii excelente de tratament.

Concluzii

Serviciile de oftalmologie din sector 5, Bucuresti sunt realizate la standarde ridicate de calitate atat in cadrul unor clinici si cabinete specializate, cat si in centre de optica performanta, in care pacientii pot accesa consultatii, tratamente si prescriptii de oftalmologie. Pot beneficia aici de aparatura de ultima generatie pentru investigatii si examinari necesare unui diagnostic precis si stabilirii corecte a dioptriilor pentru lentilele de corectie a deficientelor de acuitate vizuala, de medici profesionisti, cu ani si zeci de ani de experienta in oftalmologie si de preturi adaptate pentru orice buzunar.

Dupa lectura acestui articol despre cele mai bune centre medicale din sector 5 specializate in oftalmologie si optica medicala, cu siguranta vei putea alege cel mai bun cabinet catre care sa te indrepti pentru a-ti rezolva problema de vedere sau de sanatate a ochilor.