Meniu

Oftalmologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre prioritatile pacientilor ar trebui sa se numere si sanatatea ochilor, motiv pentru care consultatiile de specialitate la cabinetele de oftalmologie in Bucuresti nu ar trebui sa fie omise. Petreci si tu mult timp in fata ecranelor de dimineata pana seara si vrei sa verifici daca sanatatea ochilor ti-a fost afectata? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cabinetele si clinicile de oftalmologie pe care ti le-am prezentat ulterior in articol, pentru a beneficia de parerea unui medic de specialitate, dar si pentru a primi tratamentul adecvat in functie de problema de care suferi.

Vizitele regulate la un medic oftalmolog din Bucuresti sunt exact ce ai nevoie pentru a depista la timp posibile afectiuni oculare, dar si pentru a le vindeca pe cele existente. In cele mai multe cazuri, pentru un tratament corespunzator se recomanda interventiile chirurgicale, mai ales in cazul pacientilor care se confrunta cu afectiuni severe. In alte cazuri este necesara doar folosirea ochelarilor de corectare a vederii.

Cat costa o consultatie la oftalmologie in Bucuresti?

Daca te-ai hotarat si tu sa mergi la o clinica de oftalmologie din Bucuresti pentru a verifica starea de sanatate a ochilor, trebuie sa te asiguri ca te informezi corespunzator cu privire la preturile care sunt aplicate pentru aceasta consultatie. In tabelul de mai jos iti pregatim tarifele aplicate la unele dintre cele mai apreciate clinici de oftalmologie din capitala:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clario
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
Ama Optimex
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Notorietate ridicata
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Asistente bine pregatite
 • Atmosfera prietenoasa
 • Echipamente performante
Infosan
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii calitative si act medical corect
 • Medici profesionisti, experimentati si empatici
 • Tratament corespunzator si diagnostic corect
 • Dotari superioare
Ocuvista
395 Ron
 • Pret Consultatie 395 Ron
 • Medici primari si specialisti in oftalmologie
 • Act medical corect si personalizat
 • Aparatura moderna si performanta
 • Consultatii de urgenta
Vision Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Colectiv profesionist de medici si asistente
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de oftalmologie din Bucuresti

Sanatatea vizuala reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte la care pacientii trebuie sa fie atenti, motiv pentru care vizitele la un cabinet de oftalmologie din Bucuresti nu trebuie sa fie neglijate. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale pe care le poti lua in considerare datorita serviciilor calitative, dar si datorita experientei vaste a cadrelor medicale:

1. Clario

Daca esti in cautarea unui oftalmolog bun in Bucuresti pentru o scurta evaluarea a starii de sanatate a ochilor, atunci Clario este exact ce ai nevoie. Institutia medicala pune la dispozitia pacientilor patru cabinete de oftalmologie in care se ofera consultatii, doua cabinete de investigatii, un bloc operator si o zona de showroom de optica medicala. Fondatorul clinicii este dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog si coordoneaza echipa formata din: dr. Dana Popescu, dr. Diana Colta, dr. Ioana Grecu dr. Raluca Iancu, medici specialisti in oftalmologie, si dr. Ruxandra Simionescu, dr. Liana Duta, dr. Silvia Chiotoroiu, dr. Diana Grigoriu si dr. Marineta Magureanu, medici primari in oftalmologie. Clinica dispune de o tehnologie avansata si aparaturi de ultima generatie, printre care se numara si: tomograf CSO MS39, topograf cornean Atlas Zeiss, Pentacam AXL Oculus, tomograf Topcon DRI OCT Triton, microscop specular Konan, laser Yag III Zeiss, biometru ocular Accutome, tomograf OCT Zeiss Cirrus Photo 800 etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie completa de adulti de oftalmologie (include biomicroscopie, autorefractometrie, tensiune intraoculara, examen fund de ochi, prescriere tratament, prescriptie ochelari de vedere) este de 300 lei.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea si satisfactia de a colabora cu aceasta institutie medicala din capitala, datorita serviciilor si procedurilor eficiente pe care le pune la dispozitie. Colectivul este format atat din medici primari, cat si din medici specialisti, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic corect si un tratament personalizat. Aparaturile sunt de ultima generatie, actul medical este corect realizat, iar atmosfera in cabinetele oftalmologice este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clario
Vezi Pareri

2. Ama Optimex

Una dintre cele mai bune clinici de oftalmologie din Bucuresti este Ama Optimex, o varianta spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Infiintata in anul 1991, aceasta a capatat notorietate in randul pacientilor cu probleme de vedere prin tratamente eficiente si printr-un act medical ireprosabil. Prof. Amarelia Filip si Dr. Mircea Filip au fost pionierii in medicina privata, acordand tuturor pacientilor echipamente si tehnologii de ultima generatie, pentru o vindecare eficienta. In anul 2014, clinica a fost dotata cu un laser cu femtosecunde VisuMax SMILE Carl Zeiss Meditec, iar pana in 2022, in dotarile institutiei medicale au intrat si: ReLEx SMILE (2014), FemtoLasik VisuMax (2014), PRESBYOND (2019), SMILE PRO (2022). Echipa de doctori oftalmologi este de elita si este compusa din: conf. dr. Mircea Filip, dr. Andrei Filip, dr. Carmen Dragne, dr. Miruna Nicolae, dr. Grigorios Triantafyllidis, dr. Irina Luminita Lutic, dr. Cornel Giurgiu Stefan, dr. Raluca Elena Moisescu, dr. Claudia Ionela Cirstea, medici primari oftalmologi, si dr. Radu Alexandru Malcioiu, dr. Cristina Timaru si dr. Adina Spataru, medici specialisti in oftalmologie.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 250 lei.

Clinica a dobandit este cinci sute de recenzii favorabile in mediul online, din partea pacientilor care beneficiat de servicii calitative. Personalul este compus din medici primari si specialisti in oftalmologie, cu o buna pregatire in identificarea corecta a unui diagnostic, dar si in stabilirea unui tratament corect. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea si asistentele medicale, care ajuta la crearea unei atmosfere prietenoase.

3. Infosan

Infosan este un centru de oftalmologie din Bucuresti in cadrul caruia pacientii pot beneficia de un act medical ireprosabil in prezenta unei echipe profesioniste si bine pregatite. Aceasta estre formata din: dr. Bogdana Tabacaru, dr. Alexandru Dimitriu, dr. Ovidiu Musat, medici primari oftalmologi, dr. Monica Malaescu, dr. Raluca Bara, dr. Corina Petrea, dr. Eugenia Jigau, dr. Miruna Burcel, medici specialisti oftalmologi, iar restul doctorilor din cadrul echipei medicale sunt specializati in oftalmopediatrie. Printre echipamentele medicale performante si de ultima generatie merita mentionate si: ecograf, biometru, pahimetru oftalmologic Nidek, Japonia, autorefractometru, keratometru, tonometru non contact Nidek, Japonia, topograf cornean, Topcon, S.U. A, perimetru computerizat Zeiss, Germania, OCT, tomograf in coerenta optica, Topcon, combina electrofiziologie Roland Consult, Germania etc. Astfel, investigatiile si procedurile realizate sunt precise si ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o consultatie oftalmologica incepe de la 250 lei si ajunge la 3.300 lei in functie de investigatiile incluse.

Peste sase sute de recenzii au fost publicate in mediul online de la pacienti, acestia fiind multumiti de serviciile calitative de care au beneficiat. Colectivul este format din medici profesionisti, experimentati si bine pregatiti in aplicarea unui tratament corespunzator, in functie de diagnosticul stabilit. In ceea ce priveste dotarile, acestea sunt superioare, contribuind semnificativ la efectuarea unui act medical corect.

4. Ocuvista

Ocuvista este locul potrivit in care poti beneficia de consultatii oftalmologice pediatrice si de adulti in Bucuresti, in prezenta unei echipe medicale bine pregatite si profesioniste. Aceasta este formata din dr. Razvan Nanu, dr. Roxana Cozubas, medici primari oftalmologi si doctori in stiinte medicale si dr. Alexandra Ilie, medic specialist oftalmolog. Medicii au o buna pregatire profesionala, capatand o experienta vasta in mediul universitar, in cursurile postuniversitare si in anii multipli de practica petrecuti in cadrul spitalelor de renume. In plus, aparaturile si echipamentele sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. Clinica asigura consultatii de adulti, oftalmologie pediatrica si chirurgia cataractei.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate pentru orice varsta la Ocuvista este de 395 lei si cuprinde: refractometrie, acuitate vizuala, teste strabism, motilitate oculara, examen pol anterior si posterior, prescriere ochelari.

Clinica a primit multa apreciere din partea pacientilor prin intermediul recenziilor pozitive postate in mediul online. Colectivul este format din medici primari si specialisti, care au competenta de a intreprinde un act medical corect si personalizat in functie de pacient, avand la dispozitie o aparatura moderna si performanta. Acestia asigura si consultatii de oftalmologie urgente.

5. Vision Clinic

Vision Clinic este o clinica privata de oftalmologie din Bucuresti, care a fost infiintata in anul 1992 de prof. dr. Mihai Pop impreuna cu medicul primar oftalmolog Amalia Pop. Tehnologiile avansate si aparaturile performante care se afla in cadrul clinicii sunt: 3D OCT-2 Maestro Topcon (Japonia) pentru Tomografie in Coerenta Optica si Auto-kerato-refractometru KR-800 Topcon (Japonia). Echipamentul modern este pus la dispozitia echipei medicale, care are o buna pregatire in domeniu. Aceasta este formata din: prof. dr. Calin Tataru, dr. Laura Turu, dr. Anca Tomi, medici primari oftalmologi, dr. Maria Dudau, dr. Mihaela Constantin si dr. Irina Ducan, medici specialisti oftalmologi. Cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta in oftalmologie, medicii asigura pentru pacientii lor un act medical ireprosabil si consultatii de specialitate amanuntit efectuate.

Costurile aplicate pentru o consultatie generala de oftalmologie este de 250 lei, in care sunt incluse: biomicroscopie, tensiune oculara, pahimetrie, autorefractometrie – prescriere ochelari, examen fund de ochi.

Avand peste o suta de recenzii, Vision Clinic este o institutie medicala cu o notorietate ridicata, fiind si profund apreciata de pacienti. Pe langa aparaturile si echipamentele de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, se remarca si activitatea unui colectiv profesionist de medici si asistente. Atmosfera este placuta, preturile accesibile, iar curatenia din cabinet este impecabila. 

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandat de medicul de familie sa mergi la un cabinet de oftalmologie din Bucuresti pentru a beneficia de ajutorul unor cadre medicale profesioniste si bine pregatite in domeniu, atunci iti recomandam sa iti indrepti atentia catre institutiile medicale amintite anterior. Pe langa faptul ca echipele sunt formate doar din medici primari si specialisti, clinicile de specialitate sunt echipate si cu aparaturi de ultima generatie.