Meniu

Oftalmologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de oftalmologie in Deva pentru efectuarea investigatiilor de rutina, astfel incat sa afli daca te confrunti cu o problema de vedere? Sau suferi de o afectiune oculara si vrei sa te adresezi unui cabinet de specialitate unde sa fii atent monitorizat de un medic oftalmolog cu experienta? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, vei descoperi o lista cu unele dintre cele mai apreciate institutii medicale din orasul tau pe care le poti lua in considerare. Citeste mai departe si afla ce are fiecare clinica in parte de oferit, dar si cat de experimentate sunt echipele medicale.

Locuitorii din Deva au la dispozitie o multime de clinici de oftalmologie spre care sa isi indrepte atentia si care ofera investigatii complexe, astfel incat pacientii sa afle concret care sunt problemele de care sufera, dar si cum le pot ameliora. Nu ezita sa ceri parerea unui medic cu experienta cand vine vorba de sanatatea ta vizuala si nu amana vizitele la consultatiile de specialitate. 

Care este pretul unei consultatii de oftalmologie din Deva?

Vrem sa ai parte de investigatii si consultatii oftamologice de calitate in Deva, tocmai de aceea ti-am pregatit, in tabelul de mai jos o lista cu institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si cu preturile pe care le practica, pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Opticline
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 180 Ron
 • Medici experimentati, implicati si bine pregatiti
 • Aparaturi de ultime generatie
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera primitoare
Focus Optic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, implicare, buna pregatire
 • Investigatii computerizate precise
 • Consultatii oftalmologice pentru adulti si copii
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
Policlinica Medsim
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici bine pregatiti si implicati
 • Aparaturi si tehnologii de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratament personalizat
Vista Vision
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii complexe
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
Oftareum
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in oftalmologie in Deva

Stim ca nu vrei sa te expui riscului de a te confrunta cu probleme severe de vedere, motiv pentru care te incurajam sa mergi cat mai regulat la cabinetul oftalmologic din Deva. In cadrul investigatiilor de rutina se pot identifica afectiuni severe intr-un stadiu incipient, fiind astfel usor de controlat si de tratat. Iata care sunt clinicile si cabinetele din Deva pe care ti le recomandam si afla care sunt impresiile celorlalti pacienti care le-au luat in considerare:

1. Opticline

Opticline este o clinica oftalmologica privata din Deva, de chirurgie si diagnostic, care este alaturi de pacientii cu probleme de vedere. Echipa medicala este profesionista si a dobandit o experienta profesionala de exceptie in cadrul anilor universitari, dar si in anii de practica si cursurile de specialitate. Aceasta este formata din: dr. Daniel Anghelescu, medic specialist oftalmolog si dr. Laura Anghelescu, medic oftalmolog. Aparaturile si echipamentele de ultima generatie care stau la dispozitia acestora sunt de ajutor in efectuarea unor investigatii precise si rapide, in urma carora se poate stabili un diagnostic corect. Tratamentul este stabilit in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre investigatiile efectuate sunt amintite si: refractometrie, keratometrie, pahimetrie, determinarea diametrului pupilar, biometrie, ecografie, tonometrie oculara, camp vizual computerizat, tomografie de nerv optic cu determinarea evolutiei, tomografie de retina, tomografie de pol anterior, gonioscopie, retinofotografie etc.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica de baza este de 180 lei, iar o consultatie fara programare este de 250 lei. 

In cele peste o suta de recenzii, pacientii s-au declarat a fi multumiti de serviciile de care au beneficiat. Echipa medicala este experimentata, implicata, bine pregatita si atenta la nevoile pacientului, avand acces la aparaturi de ultima generatie. Investigatiile sunt precise, tratamentele aplicate sunt eficiente, iar atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Opticline
Vezi Pareri

2. Focus Optic

Focus Optic este o alta varianta spre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea unei consultatii de oftalmologie in Deva. Tehnica, aparaturile si echipamentele folosite in cadrul clinicii sunt de ultima generatie, printre acestea meritand sa fie amintite urmatoarele: masina de slefuit lentile Nidek ME 1200, combina oftalmologica TopCon, topograf  Medmont E300, camp vizual computerizat Optopol PTS – 920. Cu ajutorul acestora, se efectueaza urmatoarele investigatii cu o acuratete ridicata: masurarea dioptriilor (refractometrie), masurarea tensiunii interoculare, masurarea acuitatii vizuale, testul de examinare a vederii cromatice, gonioscopie, examinarea campului vizual, tomografia in coerenta optica. Se pot elabora si consultatii oftalmologice pentru copii, testare discromatopsie si diverse tratamente de corectare a vederii, in prezenta unui personal profesionist si bine pregatit. De asemenea, este un loc si din care se pot achizitiona ochelari de vedere, de soare, lentile de contact si diverse accesorii.

Pretul pentru o consultatie oftalmologica este de 200 lei.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire si pasiunea pentru oftalmologie a specialistilor din cadrul clinicii sunt principalele calitati pe care pacientii le apreciaza. Investigatiile realizate sunt computerizate si la standarde ridicate, fiind precise, tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie. 

3. Policlinica Medsim

Policlinica Medsim localizata in Deva cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si oftalmologia. In anul 2009, departamentul de oftalmologie a fost echipat cu tehnologii si aparaturi moderne, pentru a asigura o acuratete ridicata in investigatiile efectuate. In cadrul sau se desfasoara intervenii chirurgicale complexe, cum ar fi: operatia de cataracta prin facoemulsificare cu ultrasunete, operatia de scadere a dioptriilor etc. Echipa medicala, cu o buna pregatire in mediul universitate, in cursuri de specialitate, prin participarea la diverse congrese, are capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de nevoile pacientului.

O consultatie oftalmologica la policlinca Medsim este de 100 lei.

Pacientii au relatat o multime de experiente placute si reusite pe care le-au avut in cadrul acestei policlinici. Medicii dau dovada de o buna pregatire, fiind foarte implicati in actul medical, iar aparaturile si tehnologiile pe care le au la dispozitie sunt de ultima generatie. Diagnosticarea este corecta, prin intermediul investigatiilor ireprosabile, iar tratamentul este elaborat in functie de fiecare pacient in parte, pentru reusite maxime.

4. Vista Vision

Vista Vision este un lant de clinici de oftalmologie care activeaza in patru orase: Timisoara, Arad, Baia Mare si Deva. Echipa de medici este profesionista si experimentata in domeniu, cu o buna pregatire, avand cunostinte elaborate in aplicarea tehnicilor si abordarilor moderne de tratare a pacientului. Echipamentele sunt de ultima generatie, prin intermediul carora se efectueaza investigatii precise si cu ajutorul carora medicii pot stabili un diagnostic corect. Din anul 2018, clinica a inceput un parteneriat cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel incat pacientii sa poate opta pentru investigatii gratuite. Printre tratamentele puse in aplicare sunt amintite si: tratament laser cu argon, Laser YAG pentru cataracta secundara, iridotomie (prevenirea si tratamentul glaucomului), injectii intravitreene subconjunctivale, test Schirmer. Pe langa acestrea, se efectueaza si interventii chirurgicale, prin care pacientii iti pot recapata speranta de a se bucura de o vedere clara si sanatoasa. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Clinica din Deva este apreciata de pacienti pentru actul medical ireprosabil de care au beneficiat multi dintre acestia. Colectivul medical este competent in diagnosticarea corecta a pacientilor, in efectuarea unor investigatii complexe, in tratarea lor, dar si in aplicarea unor interventii chirurgicale. Atmosfera este primitoare, iar mediul confortabil.

5. Oftareum

Oftareum este o alta clinica de oftalmologie din Deva pe care o poti lua in considerare pentru serviciile complexe si de calitate pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor. Dotarile institutiei medicale sunt de ultima generatie, ceea ce genereaza investigatii precise, rezultate exacte si diagnostice corecte. Clinica este coordonata de dr. Diana Miclaus, un medic cu experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire si in efectuarea interventiilor chirurgicale, cum ar fi operatiile de cataracta.

Consultatia oftalmologica este de 150 lei.

Parerile pacientilor sunt favorabile, datorita serviciilor calitative de care acestia au beneficiat. Investigatiile efectuate sunt precise, tratamentele stabilite sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Concluzii

Vrei sa soliciti parerea unui medic oftalmolog din Deva care sa aiba experienta vasta in domeniu si care sa iti asigure servicii ireprosabile? Atunci clinicile si cabinetele amintite anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de investigatii precise, de un diagnostic corect si de tratamente adaptate exact pentru patologiile de care suferi.