Meniu

Oftalmologie Falticeni

Actualizat pe:

Istoria judetului Suceava este una indelungata si incarcata cu momente de mare importanta, dar unul dintre municipiile acestuia judet este si un important centrul cultural din tara, deoarece foarte multi oameni de cultura – scriitori, istorici, critici literari, oameni de teatru si muzica, oameni de stiinta si medici – provin sau si-au inceput activitatea in acest oras, in care oamenii se pot bucura si de o calitate a serviciilor de oftalmologie in Falticeni.
De exemplu, una dintre personalitatile care isi au radacinile in acest oras este si Sofia Ionescu- Ogrezeanu, care a fost prima femeie medic neurochirurg din tara, astfel ca domeniul medical este foarte bine reprezentat, indiferent ca este vorba despre specialitatea de neurochirurgie sau oftalmologie din Falticeni.

Principalele clinici de oftalmologie din Falticeni

Ca urmare a istoriei bogate si a importantei pe care le are in ceea ce priveste cultura romaneasca, serviciile medicale si de oftalmologie din Falticeni s-au ridicat la cele mai inalte standarde, principalele motive fiind reprezentate de faptul ca unitatile medicale sunt dotate cu echipamente si aparatura de ultima generatie, iar echipele de medici sunt unele profesioniste si cu o vasta experienta.
De aceea, in momentul in care au nevoie de consultatii sau investigatii din sfera oftalmologiei in Falticeni, oamenii au la indemana un numar limitat de astfel de clinici si cabinete, dar care pot oferi servicii de calitate si tratamente dintre cele mai moderne. Aceste clinici sunt:

1. Oculooptic

Una dintre primele cabinete de oftalmologie din Falticeni este Oculooptic, in care tratamentele moderne si aparatura de ultima generatie sunt o normalitate. Cabinetul, care este coordonat de medicul oftalmolog dr. Raduta Viorica, pune la dispozitia pacientilor sai, indiferent de varsta, servicii de oftalmologie, optometrie si optica medicala, pentru ca afectiunile oculare sa poata fi diagnosticate corect si tratate eficient.
Clinica oftalmologica Oculooptic inglobeaza mai multe cabinetede oftalmologie, situate in diferite orase din judetele Suceava si Iasi.

2. Alma Clinic

Alma Clinic este o clinica medicala multidisciplinara, la care oamenii pot apela daca au nevoie de servicii sau investigatii de oftalmologie in Falticeni, deoarece aceasta are sediu atat in acest oras, cat si in Suceava.
Cabinetul de oftalmologie din cadrul clinicii a fost deschis in anul 2021 si este dotata cu tehnologie de ultima generatie, pe care o folosesc doi medici oftalmologi – dr. Victor Aursulesei si dr. Andrei Bilha cu o vasta experienta in domeniu.

3. Clinica IDC

Cu toate ca sediul principal al Clinicii IDC este in orasul resedinta de judet, aceasta ofera servicii din diferite specializari medicale, cum este si oftalmologia, in Falticeni.
Pentru ca performantele si calitatea inalta sunt unele dintre obiectivele IDC, clinica colaboreaza pentru cabinetul de oftalmologie cu o alta clinica din Suceava, care este specializata in acest domeniu si care este foarte apreciata atat in randul pacientilor, cat si in randul personalului medical.

Prin urmare, toate serviciile oferite in cadrul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Falticeni se afla printre cele mai performante si de calitate din regiunea Moldovei, locuitorii orasului fiind principalii beneficiari ai acestor servicii.