Meniu

Oftalmologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Primesti circa 80 % din informatiile din mediul inconjutator prin intermediul vazului si este normal sa depui toate eforturile sa iti mentii sanatatea ochilor, in acest sens serviciile de oftalmologie din Focsani fiind disponibile in cadrul unor clinici si cabinete specializate sau in centre de optica. Daca nu stii unde sa mergi pentru un consult oftalmologic, acest articol iti ofera informatii utile despre unitatile medicale din oras in care ai putea avea acces la calitate si profesionalism.

Citeste textul pana la capat si afla unde poti gasi un bun oftalmolog in Focsani si la ce ar trebui sa te astepti de la vizita la cabinetul sau.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Focsani?

Inainte de a accesa un anumit serviciu, vrei sa stii care este pretul acestuia, pentru a-ti organiza bugetul alocat sanatatii, lucru valabil si pentru o consultatie de oftalmologie in Focsani. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor sau cabinetelor catre care ar trebui sa mergi si tarifele practicate de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Metropolitan DM
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii la standarde inalte
 • Optician profesionist si amabil
 • Rabdarea cu care se desfasoara consultatiile
 • Ochelari si lentile de calitate
 • Program si in weekend
OptiConsult
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism
 • Rapiditate in onorarea comenzilor
 • Produse de optica de calitate
Clinica Focus
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Cea mai buna clinica de oftalmologie din oras
 • Echipamente moderne
 • Consultatii temeinice
 • Preturi accesibile la produsele de optica medicala
Carol Optic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii temeinice
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare fata de pacienti
 • Diagnostic precis
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de oftalmologie in Focsani

In materie de exigente pentru un cabinet de oftalmologie din Focsani, stii destul de clar ca ele presupun identificarea unui medic bun, existenta aparaturii moderne si posibilitatea de a rezolva cat mai multe probleme de sanatate a ochilor in acelasi loc. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor fiecaruia dintre centrele medicale din clasament, despre medicii oftalmologi de aici, despre echipamentele disponibile si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de consultatii si tratamente in cadrul lor.

1. Clinica Metropolitan DM

Clinica Metropolitan DM sau, asa cum este cunoscuta de locuitorii din Focsani, Fabrica de Ochelari, este un centru de optica medicala in care poti accesa consultatii la optometrist, executie, montaj si reparatii ochelari si lentile de contact. Il vei gasi aici pe optometristul Dan Radulescu Scutaru, asistent medical la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Focsani, cu experienta in optica medicala de peste 15 ani. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna pentru investigatiile necesare identificarii corecte a nevoilor de ochelari ale clientilor. Centrul are program de lucru inclusiv in weekend, sambata si duminica.

Consultatia este gratuita in acest centru de optica.

Focsanenii apreciaza Fabrica de Ochelari pentru standardele inalte ale serviciilor, pentru opticianul profesionist si amabil, pentru rabdarea cu care se desfasoara consultatiile si pentru ochelarii si lentilele de calitate comandate aici. De asemenea, un alt aspect pozitiv mentionat in recenzii este faptul ca aici se lucreaza si in weekend.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Metropolitan DM
Vezi Pareri

2. OptiConsult

OptiConsult este un centru de optica medicala, in care vrancenii pot gasi un optometrist bun, Ionut Nedelcu, care realizeaza consultatii cu dioptron, executie si montaj lentile si rame de ochelari, servicii de intretinere si reparatii. Sub umbrela brandului OptiConsult functioneaza doua centre in Focsani, OptiConsult Unirii 47 si OptiConsult Comisariat.

Consultatiile sunt gratuite pentru clientii care isi comanda ochelari in centrele de optica OptiConsult.

Clientii centrului de optica medicala spun ca serviciile de aici sunt ireprosabile, caracterizate de profesionalism, rapiditate in onorarea comenzilor si produse de optica de calitatea.

3. Clinica Focus

In cadrul Clinicii Focus, pacientii din Focsani pot beneficia de servicii de oftalmologie, optica medicala, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si dermatologie. La cabinetul de oftalmologie activeaza patru medici, dr. Liora Radu, dr. Maia Bivol, dr. Anca Pintilei, medici primari oftalmologi, si dr. Minodora Marinescu, medic specialist. Te vei putea adresa aici pentru consultatii la pacientii de toate varstele, prescriptie ochelari si lentile de contact, investigatii performante – tomografie in coerenta optica pentru macula si pentru nerv optic, analiza campului vizual prin perimetrie computerizata, topografie corneana, pahimetrie corneana, gonioscopie, test Schirmer, test simt cromatic, exoftalmometrie, tonometrie oculara si examen de fund de ochi, tratamente – extractie de corpi straini, injectie subconjunctivala, extractie cil malpozitionat, lavaj cai lacrimale la adulti, montare dop lacrimal si injectii intravitreene, chirurgia suprafetei oculare si a pleoapelor, chirurgie intraoculara si chirurgia vitreoretiniana. Clinica ofera si consultatii pacientilor fara programare, fiind, in acest sens, singurul centru privat de urgente de oftalmologie din Focsani.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei achita aici suma de 150 de lei. Fara programare, clinica percepe un pret de 300 de lei pentru consultatie.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestei clinici, afirmand ca este cea mai buna clinica de oftalmologie din oras, cu echipamente moderne, consultatii temeinice pentru persoanele de toate varstele si preturi accesibile la produsele de optica medicala.

4. Carol Optic

Carol Optic este un brand de servicii medicale de oftalmologie si optica medicala, deservit de  medici oftalmologi cu experienta in mai multe ramuri oftalmologice, atat clinice, cat si chirurgicale. Consultatia oftalmologica la Carol Optic Focsani include autorefractometrie, cicloplegie, testarea acuitatii vizuale, masurarea tensiunii intraoculare, verificarea motilitatii oculare, testarea vederii binoculare si a celei stereoscopice, biomicroscopie, examinarea retinei, prescriptie ochelari de vedere si lentile de contact. Tot aici se poate efectua si tomografie in coerenta optica (OTC). In Focsani, brandul dispune de o clinica oftalmologica, in Str. Cuza Vodă, nr. 22, si de un centru de optica – Showroom Independetei, in care se ofera si consultatii la medicul specialist oftalmolog. 

Pretul unei consultatii la un medic oftalmolog din Focsani de la aceasta clinica este de 250 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru centrele Carol Optic, sustinand ca au beneficiat aici de servicii de calitate, consultatii temeinice, medici profesionisti, care au raspuns cu amabilitate tuturor intrebarilor si de un diagnostic precis.

Concluzii

Problemele de acuitare vizuala si de sanatate a ochilor se pot diagnostica si trata cu succes la un cabinet de oftalmologie din Focsani, disponibil in cadrul unei clinici de excelenta sau in cadrul unui centru de optica medicala care efectueaza consultatii la medicul specialist. Pentru deficientele de vedere si stabilirea dioptriilor te poti adresa pentru examinari la optometrist, la centrele de optica medicala de top din oras. In toate cazurile care tin de vedere si de starea ochilor, se recomanda vizita neintarziata la medicul specialist si achizitia cu prioritate a ochelarilor prescrisi, cu respectarea dioptiilor si a altor parametri care figureaza in reteta.