Meniu

Oftalmologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la o consultatie de oftalmologie in Galati? Aceasta se recomanda persoanelor de orice varsta, indiferent ca au probleme sau nu cu vederea. De regula, controlul se efectueaza o data la doi ani daca ai sub 40 de ani si nu prezinti deficiente de vedere. Daca insa ai mai mult de 40 de ani si/sau ai primit in trecut un diagnostic de afectiune oculara, trebuie sa mergi mai des la oftalmolog. 

Exista mai multe cabinete la care poti gasi un oftalmolog bun in Galati si in cadrul carora poti beneficia de un pret bun la consultatie sau ochelari. Daca ai avut probleme oculare in trecut sau daca in familia ta exista cineva care a fost diagnosticat cu o afectiune oculara, este indicat sa iti verifici in mod regulat sanatatea ochilor pentru a depista la timp eventualele probleme si pentru a obtine tratamentul potrivit. 

Care e pretul unei consultatii de oftalmologie in Galati?

In Galati, poti sa mergi la numeroase centre de optica medicala si cabinete specializate in oftalmologie pentru o consultatie. Scopul acestei proceduri este de a identifica eventualele probleme de vedere, astfel incat acestea sa fie remediate corespunzator. Iata care sunt cele mai apreciate cabinete si ce tarife percep pentru consultatia initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Opticas
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista, amabila si dedicata
 • Consiliere in alegerea ochelarilor potriviti
 • Ambient placut
 • Aparatura de ultima generatie
OpticalMed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii si produse de inalta calitate
 • Consiliere de top
 • Profesionalism, rabdare si amabilitate
 • Consultatie efectuata cu atentie si pricepere
 • Gama variata de rame si lentile
 • Atmosfera primitoare
Optim Quality
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Medici profesionisti, rabdatori si atenti
 • Empatie si interes pentru pacient
 • Personal amabil la receptie
 • Produse calitative
 • Aparatura de ultima generatie
OptiK Design
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii si produse de calitate
 • Echipa profesionista, amabila si prompta
 • Atentie la detalii
 • Interes pentu binele pacientului
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
Terra Optic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii calitative
 • Profesionalism, amabilitate si seriozitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interior elegant
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete de oftalmologie din Galati

Galati este un oras mare, astfel ca se justifica si prezenta numeroaselor cabinete de oftalmologie. Daca simti ca acuitatea ta vizuala a scazut sau daca experimentezi alte simptome ce ar putea indica o problema la nivelul ochilor, nu trebuie sa amani vizita la oftalmolog. 

Oricare ar fi motivul pentru care ai decis sa te programezi la o clinica de oftalmologie din Galati, mai jos poti vedea optiunile de top si cateva detalii care te vor ajuta sa iei o decizie informata:

1. Opticas

Prezent de peste 25 de ani in Galati, cabinetul Opticas este locatia favorita a galatenilor cand vine vorba despre servicii de oftalmologie. Opticas se numara printre primii furnizori de servicii de optica medicala si optometrie din aceasta zona, iar calitatea serviciilor pe care le ofera inca de la infiintare a ajutat cabinetul sa isi creeze o reputatie foarte buna. In Galati sunt situate mai multe cabinete Opticas, in cadrul carora se efectueaza consultatii, investigatii si se ofera tratamente pentru diverse probleme oculare. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, iar specialistii folosesc aparatura si echipamente medicale de ultima generatie. 

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Potrivit celor care au ales cabinetul Opticas, echipa este profesionista, amabila, dedicata si serioasa. Ambientul din cabinet este placut si se foloseste aparatura de ultima generatie. Personalul este apreciat pentru felul in care abordeaza pacientii, carora li se ofera detalii si care sunt ajutati sa aleaga produsele potrivite. 

Vezi parerile pacientilor despre Opticas
Vezi Pareri

2. OpticalMed

Consultatia de oftalmologie se poate efectua si in cadrul centrului OpticalMed din Galati, specializat in optica medicala. Consultul in cadrul caruia se stabilesc dioptriile este urmat de consiliere pentru alegerea ochelarilor potriviti, oferita de catre un optician cu peste doua decenii de activitate. Valorile dupa care se ghideaza personalul de la OpticalMed sunt responsabilitatea, meticulozitatea si calitatea. Misiunea intregului personal este de a ii ajuta pe cei care trec pragul cabinetului sa aiba parte de ingrijire calitativa a vederii si de solutii personalizate. 

Daca iti achizitionezi ochelarii tot de la OpticalMed, consultatia este gratuita. Daca nu, pretul este de 120 lei. 

Mai multe persoane sustin ca OpticalMed este cea mai profesionista optica medicala din Galati, deoarece serviciile si produsele sunt de inalta calitate. Preturile sunt foarte bune si consilierea este de top. Consultatia este efectuata cu atentie si pricepere, iar personalul este caracterizat de profesionalism, rabdare si amabilitate. In plus, cabinetul este curat si primitor. Un alt avantaj il reprezinta existenta unei game variate de rame si lentile.

3. Optim Quality

Centrul Oftalmologic Optim Quality din Galati se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de servicii de oftalmologie. Activitatea clinicii a inceput in anul 2003, iar in momentul de fata reuneste o echipa din care fac parte medici si tehnicieni cu experienta, care se asigura de calitatea serviciilor. Pentru a ramane la curent cu ultimele tehnici din domeniu, accestia participa an de an la cursuri de specialitate, congrese, conferinte si schimburi de experienta. Medicii primari, medicii specialisti si tehnicienii optometristi pun la dispozitia pacientilor de toate varstele investigatii efectuate cu aparatura perfomanta si ingrijiri personalizate, adaptate la nevoile lor specifice.   

Consultatia la optometrist are pretul de 80 lei, iar cea completa costa 180 lei. 

Parerile despre acest centru specializat in oftalmologie sunt foarte bune. Pacientii spun ca au beneficiat de consultatii in cadrul carora au avut parte de clarificari, explicatii si recomandari utile. Medicii de la Optim Quality sunt laudati pentru blandete, rabdare, atentie si profesionalism. De asemenea, acestia sunt interesati de evolutia tratamentului si manifesta empatie fata de pacient. Personalul de la receptie are o atitudine proactiva si este primitor, oferind tot sprijinul celor care trec pragul clinicii. Ramele si lentilele sunt calitative, iar aparatura folosita este de ultima generatie. 

4. OptiK Design

Pentru servicii de oftalmologie in orasul Galati poti sa te programezi la cabinetul OptiK Design, unde sunt disponibile examinari, tratamente si produse inalt calitative. Scopul personalului este de a bifa precizia in diagnostic si de a propune solutii eficiente pentru problemele depistate in cadrul consultatiei. Montajul profesional este realizat de o echipa cu experienta vasta, care ii ajuta pe clienti sa se bucure de ochelari personalizati in functie de nevoi si preferinte. 

La OptiK Design, vei plati 150 lei pentru consultatia initiala.

Clientii care au trecut pragul acestui cabinet de oftalmologie spun ca au fost intampinati calduros, intr-o atmosfera primitoare unde preturile sunt pentru orice buzunar. Echipa este profesionista, amabila, atenta la orice detaliu, prompta si interesata de binele pacientului. Serviciile sunt de inalta calitate, acelasi lucru spunandu-se si despre produse. 

5. Terra Optic

Terra Optic este un cabinet de oftalmologie situat in Galati, a carui activitate a inceput in anul 2018. Cabinetul si-a extins activitatea si este prezent in patru localitati din Romania, scopul fiind unul comun: oferirea de servicii calitative din sfera optometriei. In urma consultatiei, pacientii sunt ajutati sa ia o decizie informata cu privire la produsele de care au nevoie pentru a isi remedia problemele de vedere. Pentru a atinge in mod constant calitatea serviciilor oferite, se fac investitii continue in specializare personalului si in echipamente de ultima generatie. 

La acest cabinet de oftalmologie din Galati, poti beneficia de consult oftalmologic gratuit. 

Referitor la parerea oamenilor care au ales Terra Optic, in mediul online s-au spus foarte multe lucruri bune. Gratuitatea consultatiei, folosirea aparaturii de ultima generatie si calitatea serviciilor sunt principalele avantaje ale cabinetului Terra Optic. Cat despre personal, acesta e caracterizat de profesionalism, seriozitate si amabilitate. 

Concluzii

Daca ai simptome ingrijoratoare sau neobisnuite legate de sanatatea ochilor, poti sa te adresezi unuia dintre numeroasele cabinete de oftalmologie care se gasesc in orasul Galati. Optiunile prezentate anterior se remarca prin calitatea serviciilor, experienta personalului si folosirea tehnologiilor de ultima generatie din domeniul oftalmologiei. Este important sa alegi o locatie unde profeseaza specialisti cu experienta, capabili sa trateze inclusiv probleme complexe de vedere.